💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 48 903
  • 1 294
  •   54
Отговори
# 1 260
Феномените наистина са едно от най-яките племена в игрите изобщо! Ако не бяха тъпотиите на продукцията, нямаше да има как да ги разтурят, било то и с Гордиенко там.
Очаквам другата седмица да са на изолатор и да се разделим скоро с Наталия. Току виж това им била последната среща с Чикагото в игрите.

# 1 261
Скрит текст:
Скрит текст:
Дяволо след края на сезона ще те помоля да пуснеш анкета за най-добро племе евър за всичките 7 сезона!

Много ме е яд на продукцията. Много. Връщам се назад все едно е финалът на 1-ви Сезон и загубата на Юлиан. Ей толкова много съм и бясна. Гадняри.

За сега (не че има още мн време) ама сините изглеждат ТОП за всички сезони, макар, че шефчетата бая се постараха да ги осакатят.. или поне толкова, че да има смисъл от самата надпревара Simple Smile

Някой с повече време и нерви може да разцъка кпипчето с ринговете. на мен ми се стори, че имаше доста жълти рингове, кото бяха по-здраво задълбани в дъските така, че да не халтаят, защото както виждаме това е топ фактор, за да не ни клюмнат халкичките ахахахах и после да не можем да ги прихванем лесно с въдицата/куката
Не че нещо, ама вече свикнах с продукционни постановки, та има голяма вероятност и тук да са се подсигурили допълнително  Wink

Определено Миро си харесва Йоанка, няма две мнения.. Simple Smile Не знам само дали е споделено Stuck Out Tongue Winking Eye

Йоана, много я храните?? Колко време в сравнение със старите вуци тя е имала, за да ВИ се покаже..битки, камерки... айде не излобявайте чак толкова Revolving Hearts
И най-важното - не е дъртак на 30. Wink

На 50+ ако си ми чел/а менията, другото е, че просто бавно стопляш или се опиваш да прикриеш критическата.. в някаква степен Laughing

Абе яко дъртаци в тоя сезон, НЯМА ДВЕ МНЕИЯ Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 262
  • София
Поредно глупаво сравнение.Д-р Петров е започнал да влиза в залата 4 месеца преди игрите,а Траян се занимава със спортове от доста ранна възраст.Поне си сверявай часовника преди да влизаш в такива спорове,защото изглежда нелепо.

Знам това.Гледам всички подкасти и интервюта навсякъде. Детайлно съм запознат с всичко.

Просто ти дадох простичък пример, че от всяко дърво свирка не става.
Двигателната култура и фината моторика на Миро е по-добра от тази на Траян. Силните страни на Миро са по-подходящи за Игри на волята от тези на Траян.И това няма никакво значение спрямо крайното класиране. Примерно Траян може да блесне във фаза 2. Миро следващия петък да отпадне. Просто ти давам пример. Това няма да ми промени мнението.
Гледам се пише за Рълев и как го хвалех. Ами да, още в началото видях какво острие е. Още от визитката и после само чаках първите битки да видя как ще е на терен. Ами беше безупречен и летеше. И там имаше нападки какво съм видял в него. Но не както сега. Сега е направо нетърпимо на моменти.
Обаче се забравя че в сезон 5 аз дори повече хвалех Крум и Цецо. Бях първия който се спукваше да хвали Крум и пак ти си луд, какво му харесваш на този плешивец и лаладжия. Ама после какво стана? Крум стана звезда и много харесван тук.
За мен Цецо беше най-комплексния в сезон 5, колкото и да ми се смеете, ама никой не може да ми промени мнението. Аз съм убеден в него. Обаче Цецо отпадна безславно и почти никой не го помни.
Та така. Simple Smile

# 1 263
  • София
Идвам аз да си споделя мъката,че разбиха най-хубавото племе,а чета тук оди за Мирослав,че и се размахват пръсти,обвинения в злоба и ниско ай-кю...тц,тц,тц
Е ,много се задържа това племе в пълен състав,жалко.Но си мисля,че дори и петима,пак ще доминират на терена.Понякога е по-добре някой да минава по два пъти,отколкото да чакаш гордата да виси.Единствено груба сила ще има липсва и Алек ще трябва да запълва дупката .

# 1 264
Скрит текст:
Скрит текст:
Дяволо след края на сезона ще те помоля да пуснеш анкета за най-добро племе евър за всичките 7 сезона!

Много ме е яд на продукцията. Много. Връщам се назад все едно е финалът на 1-ви Сезон и загубата на Юлиан. Ей толкова много съм и бясна. Гадняри.

За сега (не че има още мн време) ама сините изглеждат ТОП за всички сезони, макар, че шефчетата бая се постараха да ги осакатят.. или поне толкова, че да има смисъл от самата надпревара Simple Smile

Някой с повече време и нерви може да разцъка кпипчето с ринговете. на мен ми се стори, че имаше доста жълти рингове, кото бяха по-здраво задълбани в дъските така, че да не халтаят, защото както виждаме това е топ фактор, за да не ни клюмнат халкичките ахахахах и после да не можем да ги прихванем лесно с въдицата/куката
Не че нещо, ама вече свикнах с продукционни постановки, та има голяма вероятност и тук да са се подсигурили допълнително  Wink

Определено Миро си харесва Йоанка, няма две мнения.. Simple Smile Не знам само дали е споделено Stuck Out Tongue Winking Eye

Йоана, много я храните?? Колко време в сравнение със старите вуци тя е имала, за да ВИ се покаже..битки, камерки... айде не излобявайте чак толкова Revolving Hearts
И най-важното - не е дъртак на 30. Wink

На 50+ ако си ми чел/а менията, другото е, че просто бавно стопляш или се опиваш да прикриеш критическата.. в някаква степен Laughing

Абе яко дъртаци в тоя сезон, НЯМА ДВЕ МНЕИЯ Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хей, внимавай как пишеш на баба си. Wink

# 1 265
  • София
В този 7ми сезон може "Всичко да е различно" само ако печели всеобщ любимец, за контраст на миналогодишния, освиркван в залите.

Много, много ми се иска, ама... Новия едва ли ще надмине императора, все пак. Миналия сезон по това време вече не го гледах. За този, днес за първи път изключих телевизора, не ми се гледат таквиз работи.

# 1 266
  • В Града на Липите
Защо решихме, че Чикагото ще ходи при зелените? Нали уж Шопа щеше?
Не знам къде ще се връща, но предпочитам да е при зелените. А няма начин да не върне. За мен това си беше наказателна акция, заради голямата му уста Simple Smile Ценен играч е и няма да го изпуснат току-така.
Шопа сигурно и той ще се върне, само дано не е при сините Sweat Smile

П.п. А дали няма вероятност да върнат Чикагото на сините, ако победи на първата битка? Все пак са само 5

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 23:46 от hrissi_sz

# 1 267
  • София
Мен ме е яд за Чикагото. Гордиенко утре да си замине все тая.
А и вече няма да е забавно, защото цялата динамика беше по оста на Чикаго и Наталия.
Беше много тъжно да се гледа как Наталия си чака Чикагото.
Наистина това беше уникално племе.
Обаче не бързайте да ги погребвате. Вярвам, че Чикагото ще се завърне.
Според мен Лечителите ще се разпаднат. Те са най-слабото племе.

# 1 268
  • софия
Да, вярно, Хрис Hug зелен Чикаго ще удари едно рамо, че жив го ожалих Дино горкия Grinning

Сит Лъв завинаги Blue Heart , ама Рълето си беше машина.
Миро Канадата му диша прахта на Рълев.

Все пак му признавам как прие новината за пета дупка на кавала. И не съм го хванала да злобее.
На арената - тц, нищо интересно.
Но ме учуди Ивайло днес - на масата , с хубави думи за Миро, много го похвали.
Като знаем как се представя на арената - вика - нямам съмнения че ще победи с лекота.
Вярно, че очакваха Горди и Наталка, но все пак ме учуди изобщо че имаше такова мнение Ивайло.
Та може и да е някакъв скрит фаворит този Миро.
Ама засега трябва да почерпи, че сме му запомнили името Grinning

# 1 269
Еми, наигра се Чикагото без нужда, но това е положението.

Така е, самопрецака се. Колко сезона минаха и пак не се научиха, че тук планове не можеш да си правиш. Поне не без благословията на продукцията. Печелившата стратегия е да бягаш от битки колкото се може, защото не се знае на какво ще те насадят. И за най-добрия атлет се намира нещо, в което да го победи по-слаб. Да не говорим, ако продукцията се и погрижи да не може да спечели.  Сещам се за един ненаредим пъзел например, даже да пропуснем по-дребни прецаквания.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 23:55 от Черна станция

# 1 270
Аз ще почерпя Миро, че раздвижи темата. Па макар и в лоша посока.

# 1 271
Черна станция говориш за Валентин от 3ти сезон колко нелепо отпадна.

А тази игра с кукичките я ненавиждам. Много лесна за манипулиране. Някой да ме подсети в кой сезон имаше само празни кукички, че не помня. Играчът мисля 7 кукички изтегли една след друга и все греда и си замина.

# 1 272
Въобще не го харесвам Миро. Истината е, че и тримата не ги различавам - кой е Мирослав, кой Кристиян, кой Траян... Еднакво еднакви са ми. Ако последният дошъл е Кристиян, влезе на много слаб кастинг и засега не го запомням с нещо. Стана първи от него си и Неделчо - китариста плувец Simple Smile.
 В социалните мрежи много се показва и говори и си рекламира яко бизнеса, та въпреки слабата игра поне има реални очаквания и действия, за да извлече полза за себе си, което въобще не е зле.

# 1 273
  • софия
Еми Hug Мартин войника от Паулина - култова нагласвацея с кука играта Joy

Пп. Ххххххх Ама Кристиян ще си остане легенда в ИВ. Joy JoyJoy
Единствения затворил с четири обиколки Joy

# 1 274
Интересно кога ще започнат да отпадат повече хора. Петата седмица свърши, а сумарният брой на играчите си остава като за поне три племена. Май се очертават масови отпадания. Да не вземат да изгонят цяло племе накуп преди втората фаза, че то време не остана?

Общи условия

Активация на акаунт