💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 55 865
  • 1 445
  •   12
Отговори
# 1 395
Иска ми се Пенелова да спечели. Ивана нещо не ми харесва.

# 1 396
Абсолютно , аквамен Жорката ми е любимец 👍

# 1 397
На Георги Янев ли казваш общия? Защо общия?
Да, той официално е Аквамена на Игри на волята. Трябва Фелпс да влезе за да го бие, хаха. Тук не говорим за най-бързите времена (Радо е най-бърз), а за какво впечатление е оставил. Той правеше шоу и плуването му беше мега зрелищно.
Макар че и Радо как дърпаше лодката в сезон 5, лооол.
Имах велики гифчета тогава и с Аквамена и с Радо моторницата.
А и на Фифо бруста и как бие Жорката с техника в една битка.
Потърси темите за сезони 4 и 5. Ще намериш гифчетата под основната тема. Всичко си стои там.
Георги е общ по две причини. Общ за няколко реалитита. Да видим - ИВ, КнИ, Т. И по едно време беше паралелно с две жени Фейгин и онази Миска май Весела беше.

Иначе като плуване не съм го гледала, но Радо беше впечатляваш как придвижи лодката . Wink

# 1 398
  • София
Папунке, така е, но Жорката все пак елиминира само жени. Нямаше нито една битка срещу мъж.
На финала официално ИВ си водят Фифо втори, защото той им е може би най-голямата реклама в историята, макар че и Гого и Момчил са силни претенденти тук, но когато Алекса си нареди пъзела, този на Георги беше по-нареден от този на Фифо. Така че реално Жорката е втори, ама все тая.
Георги изостана много на силовата част (ама беше и на най-далечното трасе и дърпаше повече, а Алекса беше до самия бряг и имаше сериозно предимство) ама после много бързо наваксваше на финалния пъзел.

# 1 399
Радо си е по-дръпнат като характер и заради това не е оставил кой знае какво впечатление.Той говореше с действията си на арената.Иначе за уменията им дори Жорката си го е признал,че Радо е доста по-добър от него.

# 1 400
  • София
Между другото има ли изобщо някой останал от ходилите някога на кастинг (за поне 5 сезона), който Д-р Шанхай да НЕ познава?

# 1 401
Виктория ако не се утрепе до края ,може и да спечели

# 1 402
  • София
Радо робокопа ми беше мега любимец Simple Smile

Нз, че пада Вики, минава си бързо.

Как не ги е гнус да се гмуркат в този тинест басейн. Бляяккк.

# 1 403
Тия: Браво,Бе ее !  и Машинооо!   ме убеди убиват!

# 1 404
  • София
Как така Ивана се е явявала 3 пъти на кастинги и не са я одобрили,  а са одобрили краварката, Гордиенко е онази русата Гергана, която отпадна в началото?? Нищо не става от трите взети заедно, а Ивана ми се струва доста стабилна..

# 1 405
Как така Ивана се е явявала 3 пъти на кастинги и не са я одобрили,  а са одобрили краварката, Гордиенко е онази русата Гергана, която отпадна в началото?? Нищо не става от трите взети заедно, а Ивана ми се струва доста стабилна..

Търсят профил, а не качества.

# 1 406
  • София
Не сме я видели Ивана как е на халки, плуване и пр.
Но е странно, изглежда много атлетична. Тя какво каза, от 3 години се пробва. А вместо това ни пробутват разни неможещи.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 20:59 от Diavolo

# 1 407
Е  те така! ТОВА Е ИГРИ НА ВОЛЯТА СЕЗОН 7!Нищо ново под слънцето!

# 1 408
Басейнът е тинест , за да не виждат торбичките.
Ивана не е взета вероятно, защото не е атрактивна за продукцията. Те гледат се видя да са котви, пепелянки и т.н. , за да дразнят и бавят племената.
Браво на Ивана)) Невероятно, бях сигурна за Пенелова.

# 1 409
Май зелените ще ядат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт