💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 61 817
  • 1 508
  •   19
Отговори
# 1 470
Прекалено ми е симпатичен Калин, за да му пожелавам да спечели Игри на волята. Сто пъти по-добре за него ще бъде просто да стигне до финал и нещастно да отпадне ... на топчета.

Ама пък е и 100 пъти по 1000лв по-малко Laughing

Не ми се вижда богаташко синче... сигурно трудно си изкарва кинтите за екстремите и времето по пещерняците. Може и да има нужда от тях за някакво начинание.

Айде нека ги вземе, даваме му със здраве Innocent Simple Smile

# 1 471

Синхроните до петата седмица.

# 1 472
Прекалено ми е симпатичен Калин, за да му пожелавам да спечели Игри на волята. Сто пъти по-добре за него ще бъде просто да стигне до финал и нещастно да отпадне ... на топчета.

Ама пък е и 100 пъти по 1000лв по-малко Laughing

Не ми се вижда богаташко синче... сигурно трудно си изкарва кинтите за екстремите и времето по пещерняците. Може и да има нужда от тях за някакво начинание.

Айде нека ги вземе, даваме му със здраве Innocent Simple Smile
Тук подкрепям. Нека ги вземе Калинчо! Simple Smile

# 1 473
Снощи се усетих, че несъзнателно стискам палци Ивана да спечели, за да има храна за зелените. Някои от тях имат много измъчен вид вече. Особено Иван е наистина като сомнамбул. Ех, тоя Дино е само за коментатор, уникален, много точни попадения.
Аз по принцип не вярвам, че гладуват наистина. Минимум по веднъж на ден ги хранят според мен. Противното би било опасно за живота им. Гладът е много опасен, може да перфорираш стомаха и да си заминеш като едното нищо.
Искам и да похваля Павката като водещ. Свеж, забавен, харизматичен. Нищо общо с киселия Димо.

# 1 474
За Калин - колкото повече се вглеждам в предаването, толкова по-мръсно ми изглежда. Може би е по-добре да не печели. Ще си остане най-обичаният и никой няма да му завижда.

И аз не вярвам за храната. Дават им нещо минимално, все пак наистина отслабват. Но досега не съм срещала коментари за козметик. Говори се за лоша хигиена, но аз не вярвам. Нека мъжете си мислят, че ние жените сме си така естествено красиви, но тези момичета са поддържани. Най-малкото са епилирани. На блатото една не съм видяла с мазна коса. Помните ли лицето на Ръждавичка първата седмица? Сега е много по-изчистено.

# 1 475
Някакви хора пишат Теодор, та Теодор. Викам си кой е тоз'? Това бил Чикагото. 😅

# 1 476
Аз пък винаги съм се чудила как удържат на възпаления на гениталиите и на всякакви пришки и рани от този найлон, с който са обути седмици наред, нощем и денем, потни и мръсни.

# 1 477
Но пък тези гадни херпеси в началото. Не знам, не знам.

# 1 478

А Николай? Joy

# 1 479
  • София
Няма такъв филм, че е наредено на Гордиенко да не може да изкачи стената. Тя НЕ може, защото е слаба. Видяхме я и на халките. Слаба е в ръцете, не мисли на терен, не знам какъв муай-тай боец е. Измислен.
Има различни сюжетни линии и те се побутват, но битките си ги играеш сам. Ако си добър ще те бутат повече от някой друг, но и ако си интересен образ според тях. А не само добър и да не можеш да вържеш две изречения. Тогава на преден план ще излезе друг добър, но по-добре стоящ според тях. Няколко са вариантите.
Битките са понякога с помощ от продукцията, понякога без, понякога всичко е равно и всичко си зависи от участниците в тях. Понякога дребни неща могат да те изкарат от формата - повредил се елемент в битката, ти не си се адаптирал с нещо дребно, но повтарящо се и пр. (карабинер, колан, мешка и т.н.).
Почти никога не е едно и също битка за битка.
Там непрекъснато те провокират и те изкарват от зоната на комфорт по всякакъв начин и точно тук е играта на думи - игри на 'волята' - ако си адаптивен и достатъчно добър и в същото това време не си издразнил продукцията с държанието си, то имаш шанс. Но шанс имат още три, четири човека. Но ако те нарочат - ти е спукана работата, ако ще да си Ахил...
Има сезони при които не печели правилния/избрания човек, но те са ОК с това, защото и алтернативата е добра и работи за каузата им - или ще спечели някой доблестен с добър пример или пък ще се провокира недоволство, а от там много реакции и дори да е лоша реклама пак е реклама заради шума.
Сезони 1 и 3 бяха пример за това. Не спечелиха тези, които бяха гласени, но и алтернативата работеше за тях.
Сезони 2, 4 и 6 пък спечелиха точно тези, които те искаха, но пак се бяха застраховали с добри (за тях) алтернативи.
За сезон 5 не мога да кажа. Малко ми е мътен. И не мога да го тълкувам. Те нямаха проблем с това Момчил да спечелил но коляното го предаде. С това коляно нямаше как да спечели срещу Рълев. А и Рълев им беше също много добра опция за победител.
Крум първоначално са искали да го посекат, но той с играта си им се е издигнал много в очите и накрая са съжалявали, че не е успял да стигне финала.
Цецо беше сготвен, защото се е държал много арогантно с редактори, оператори. Няколко пъти е трошал и инвентар - елементи от самите битки.
Надявам се да не се случи същото с Шопа, като с Цецо. Но не вярвам, защото той е много възпитан и скромен. Уважителен е. Може да изглежда арогантен, но това е защото знае, че е силен като вол и че е почти непосилно да загуби на тежко трасе в този сезон. Но неговото изпращане на блатото от човек е същото като с Цецо в сезон 5. Това си е сигнална лампичка.
Има нещо друго - продукцията по някакъв извратен начин или не обича тези, които се класират с кастинг битка или им прави престоя възможно най-тежък. Ако се справиш - финалист си, но ако не успееш си аут още в началото. Гаври ги яко. Не мога да разбера защо. Пак някакъв криворазбран садизъм - това е Игри на волята...

За този сезон към момента сякаш продукцията си обича най-много Калин. Кръстиха го Великолепни (друг участник с прякор няма, а това много ми напомня на Мартин Императора) след битка, която беше еднопосочна. Два пъти беше номиниран - два пъти подред му се падна кутия ''Спасение''
Ръджавичка виждам колко много я хвалят всеки път. Скоро не се е случвало, защото не е имало повод. Но си има Анулет.
Д-р Пекин я хвалят, особено Ралица.
Благосклонни са сякаш към Шопа (Павел с коментарите, че е силен като вол), Николета (най-добрия плувец и от двата пола) и Сапунджиева (епитет не мога да се сетя ама си в хвалят перманентно) и Мирослав (Павел - няколко пъти канадската сила, та канадската сила).
Чикагото и Дино също си ги хвалят, но не по този начин...
За други не се сещам, може и да има, ама стана дълго и спирам. Не ми се мисли за останалите.

# 1 480

А Николай? Joy

Николай и Симона ги научих, ама Теодор. 🤦

Не харесват победителите от кастинг битките, защото тях са га подбирали да са силни на арената, за да е зрелищна битката. После като екранни персонажи може да се окажат скучни и безлични. Ама то и Мирослав е... 🤔

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 15:00 от Alucard

# 1 481
  • София
Дъщерята на колежка участва миналата година, и според нея наистина не ядат. Човъркали са житни зрънца. Изобщо не ме учудва това, като гледам как се е загрижила продукцията за здравето на участниците. Мине се, не мине, хайде някой отпада по здравословни причини, и не само контузии. Сега поне отрано им бутнаха огън да си имат в мизерията , че в предни сезони имаше поражения от суровоядство.

# 1 482
  • София
Всяка година едно и също с тази храна. Добре, че поне не се дискутира, че спят на хотел. Това умря някъде със сезон 4. Дотогава много хоря вярваха в това.
Вижте 1 стр. Там е написано.
Не са на въздух, но са близо до това... Поне вода си имат.
Не е ъпдейтвано скоро, но ако има някаква драстична промяна нагоре/надолу щяха да ми сигнализират.

# 1 483
В първия пост Дяволо е написал за храната. Wink

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 15:23 от Alucard

# 1 484
  • София
https://bg-mam.ma/p/1820399/50319775
https://bg-mam.ma/p/1820399/50319786

Пример за това колко малко се цени труда, който се полага за всяка една тема.
Евала!

Само да ви кажа, че корицата отдавна е избрана и вече направена. Далеч преди петъка...

Общи условия

Активация на акаунт