🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 47 993
  • 1 470
  •   56
Отговори
# 1 110
Според мен, този който говори с Наталито и бе агресивен към Лили, ще да е казал/ направил нещо. Виктория и Ана си говорят, Киара също бе на масата с Кристина, Габа и Радо. От клипа ми се струва, че тя не е била стояща, а права до бара.

# 1 111
Бланко е типичното були - меси се навсякъде, разпорежда и заплашва, но всъщност е страхлива и слаба. Понеже няма социална интелигентност, смята че да вгорчаваш нечий друг живот е супер готино и я прави да изглежда силна и авторитетна. Обаче идва един почерпен примат, който владее същите похвати и за една минутка ѝ разваля илюзията за сила и контрол. Сега Габа ще скимти до откат, напълно забравила как самата тя тормози Виктория, как казваше на Емили "ще ревеш" и как прекъсва другите с "мълчи!", за да слушаме нея. Тотално непоносима.

# 1 112
Пешо оползотворява участието си.

# 1 113
Като го гледам тук и се чудя какво му е хубавото. Баш на фаянсаджия прилича. Тая прическа е толко тъпа!

# 1 114
Мале, само на мен ли са ми жалки как драпат за някакви рекламки и спонсорирани постчета.
Тези хорица са готови на всичко, само и само да не се хванат на истинска работа...

# 1 115
Известно време се чудих къде съм го виждала и се сетих. Ходихме с приятелки на Escape room, беше един от актьорите там, играеше лекар Grinning Не беше много добър, малко дървен.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 14:13 от 240923

# 1 116
Според мен, този който говори с Наталито и бе агресивен към Лили, ще да е казал/ направил нещо. Виктория и Ана си говорят, Киара също бе на масата с Кристина, Габа и Радо. От клипа ми се струва, че тя не е била стояща, а права до бара.

На мен ми се стори, че вика на един от “близнаците”, който в този момент беше седнал на масата до някое от момичетата. Не запомних кое момиче беше до него. И сякаш от там тръгва всичко.

# 1 117
Мале, само на мен ли са ми жалки как драпат за някакви рекламки и спонсорирани постчета.
Тези хорица са готови на всичко, само и само да не се хванат на истинска работа...

За да се хванеш на истинска добре заплатена работа, се изискват добро образование, работна етика, умерено его и социални умения. Все неща, които на тази сбирщина им липсват.

# 1 118
Доколкото помня, Петър, за който ставаше въпрос е дипломиран актьор и това е част от работата им.

За да се хванеш на истинска добре заплатена работа, се изискват добро образование, работна етика, умерено его и социални умения. Все неща, които на тази сбирщина им липсват.

# 1 119
Ситуацията с Габи е „С твоите камъни по твоята глава“, което дава на „чужденката“ още един повод да крещи, че няма типичното поведение на българка, без да осъзнава, че всъщност има типичното поведение на българска  скандалджийка от от по-ниските слоеве на обществото

# 1 120
Ситуацията с Габи е „С твоите камъни по твоята глава“, което дава на „чужденката“ още един повод да крещи, че няма типичното поведение на българка, без да осъзнава, че всъщност има типичното поведение на
българска  скандалджийка от от по-ниските слоеве на обществото
Поведение от мах’лата

# 1 121
  • софия
Защо всяка втора дума е “реално” и “като цяло” , не само в Ергена. Могат да ги споменат реално 5 пъти в едно изречение като цяло …🤣🤣🤣
А аз се дразня на "комуникирам".
Не общуват, не разговарят, само комуникират!!!
И връзките са все токсични, което е буквален превод трябва да значи отровни.
Колкото да им гледаме външните белези, езиковата култура е важна част за  една личност
Не може да, имаш 100 думи в речника си, да говориш само с шаблони, а  претенциите ти да са до небесата!
Аз се дразня много, вероятно защото съм от поколение, което умееше да се изразява, а да си неграмотен беше срамно!

# 1 122
Не. Натали си говореше с едното кротко момче, не знам защо повиши тон на Лили, но и музиката беше силна.
Скандалът стана с Радослав Куцев - този, който обясняваше, че няма как все някоя да не го хареса и който се закачаше с Филипа.

# 1 123
Дзак! 📸
Скрит текст:

# 1 124
Ужасен е Йовица, поне да не беше токсичен - да си каже човек, че е пич и е компромис. Ама...

Общи условия

Активация на акаунт