🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 80 987
  • 2 132
  •   5
Отговори
# 120
Киара беше доста между тоновете, разочаровах се.
Не е разпята, там пушат, вероятно е студено, вероятно са и пили. Аз очаквах да е по-зле, ако трябва да съм честна. В нормални условия ще е съвсем адекватна.

# 121
Тушев много се излага като не е вкарал някоя устата и намахана да влезе и да надприказва това нещо. Трябваше Зенгинер или Теа. Киара ми е симпатична, но е словесно слаба, а Шермин като почне и даже въздух май не си поема..

# 122
Прекрасен избор на песен - за мен това бяха камъни в градината на Комодския варан.

# 123
Пълен мухльо! Мрънка, седи пасивен, двете клявки се избиват, той гледа сеир... Точи лиги по хахавата циганка с големите бомби, но същевременно едвам я диша като характер... Иска му се кротка и по-обрана като Киара, ма с вулгарната външност на Шерминката...

# 124
Симона са я викали, но е отказала. Щеше да изяде Шермин с парцалите, защото нека не се лъжем, може да изглеждат еднакво евтини, ама наистина ги дели вагон с книги в полза на Симона.

# 125
  • София
Шерминката иска западен мъж, ама то и в България, пък и в Израел и ДОбай все западни мъже, умират си да са кавалери.
Чакаме Шерминката в северозапада, аз не съм от Монтана, а от друг близък град, но вярвам, че ще е атракция в целия район

# 126
Лили, ваште ше харесат ли Хени?

# 127
  • here and now
Тоя Орлин... Тъкмо да го харесам... и той се изложи...

# 128
Шърмън определено се опитва да се преориентира към Орли 😂😂😂 плоска работа

# 129
Грубиела и Шаврантия са много досадно вече. Мъжете как мълчат е наистина грозно.

# 130
Красимир е подлога.

# 131
На кой бихте дали роза, ако вашия сегашен партньор не е в шоуто:
Ана-Орлин, Орлин - Ана
Брей, нова сюжетна линия се заформя

Ана: С Орлин произхождали от подобни семейства. И имал западно възпитание, как иначе ще заведе мъж с балкански манталитет?

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 22:54 от Pepina_n3

# 132
  • here and now
И КрасимирЪ пак тръгна след нея...

# 133
Всичките се карат, Бижуто си хапва. Много си я харесвам, много тъжно, че е с тоя лилипут.

# 134
Колко е прост Краскоо, не е истина

Общи условия

Активация на акаунт