🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 47 993
  • 1 470
  •   56
Отговори
# 1 230
A  aз като го видях тоя простака си казах... Най-после eye-candy... Ужас Grinning Grinning Grinning С пепел се посипах.

Мда, попринцип този (и близнаците горе долу) са единствените симпатяги до момента.

# 1 231
Не вярвям по улиците да са и викали, само разни интернет нинджи предполагам. Докато сега в очите и го казват. Интересно ми е , ако мъжете бяха с тях, приятелят и Краси би ли я защитил? А Калоян? Кой въобще бо скочил?
Тя като повтаряше "Ше ревнеш", някой спря ли я да не се излага. Толкова са и приятелите приятели.

Красо не би я защитил ако я нападат на такава основа, ще гледа като пукал, както си гледа по принцип. Пък той е прибирал %.

# 1 232
Ще е голяма изненада да е нещо много фрапиращо и за публиката, не вярвам да допуснат да излъчат прекалено брутални неща и да ни стане жал за нея. Ама пък знае ли се.
Да, бе! То за Руди стана ясно, та на тая ще и пазят страх и "репутацията"...

# 1 233
Мартин ергена коментира последните събития
https://www.instagram.com/reel/DPbKv2nCrb7/?igsh=MXR3a2g5NGhxZHhxbQ==

# 1 234
Ей, много му е зор и той да се покаже, нищо че няма какво интересно да каже.

# 1 235
Очаквам да е за някоя глупост този конфликт, а Габа да преиграва. Нарочно ни държат в напрежение, а после ще гледаме най-скучния епизод (мъже и жени разделени).

# 1 236
Очаквам да е за някоя глупост този конфликт, а Габа да преиграва. Нарочно ни държат в напрежение, а после ще гледаме най-скучния епизод (мъже и жени разделени).
Да и аз подозирам, че и в този епизод няма да се разбере защо е била свадата. Пак очаквам пълнеж и накрая само нещо да загатнат. И розите вероятно ще са утре.

# 1 237
На база монтажа на епизоди и промо от началото на сезона, очаквам и аз изкуствен хайп. Сигурно пак ще гледаме час и половина пълнеж и в последните 5 мин евентуално нещо да се случи.

# 1 238
Вчера младежите като влязоха и заговориха на няколко езика,Шарнир що не им отговори ?🤣🤣🤣

# 1 239
  • Варна
Не знам защо се спекулира, че не можело да се каже еди си какво, като например да млъкне “на една жена”. Нали претендираме, че сме равни с мъжете? Тоест на един мъж може ама на “една жена”не може?!Като тук не визирам изобщо физическо насилие, разбира се. Пък и тази една жена е платена к-а, за което всички се правят, че любезно са забравили. Дениз и тя каква е?Анка?Ами каквито жените,такива и мъжете дето да вкарали като изключим бижутерката,
която вече си намери, но пък хипотетично можеше да се мачне с Петър и Калоян.
Киара я мислех за една идея по-добре след снощните споделяния с Краси на тема кубици. Поредната силиконка, жалко.

# 1 240
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дениз въобще не реве на промото,а се преструва на много милееща за приятелката й.
Личи си,че са фейк емоции.
Камерите снимат все пак..

Нямам никакво съжаление към Габриела турбо агресорка. С нейните камъни по нейната глава.
Цял сезон плюе и обижда много грозно и е редно някой да й отвърне със същото.

# 1 241
Аз съм доволна,че все един от всичките "мъже" ,ще се опълчи на този разложен боклук-ГъбаБланко.
Цяло предаване ли трябва  да се лансира такова поведение като нейното???
Да,никоя ДОСТОЙНА дама НЕ заслужава унижение и обиди.Но такава махленка,прекрояваща се всяка година и явно изразен вербален АГРЕСОР ,си е заслужила точно това отношение от мъж,пък нека той да е "селянинЪ".

# 1 242
Не знам защо се спекулира, че не можело да се каже еди си какво, като например да млъкне “на една жена”. Нали претендираме, че сме равни с мъжете? Тоест на един мъж може ама на “една жена”не може?!Като тук не визирам изобщо физическо насилие, разбира се.

Ееее, претендираме, но само ако ни изнася 😆 като с много други неща - държавата това, онова, ама ако може законите да важат само за другите 😂

# 1 243
Тоя още с влизането разрева Габа , а половин предаване един не се опъна на шарнира .

# 1 244
Ама ми е интересно дали все пак няма да го изпидуркат тоя като гракнат всичките квачки какъв е селяндур и как трябва веднага да си ходи. То и така не става, с рогите напред... Направи ти скандал, па чакай после някоя да си каже: ау, тоя е моят мъж.

Общи условия

Активация на акаунт