🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 76 692
  • 2 112
  •   14
Отговори
# 1 320
На мен ми се видя, че за ръката я стисна

# 1 321
Е, не, тоя е... тотален главоч. Очаквха да я обиди нещо, не да ѝ дръпне стола. Toя по-добре да го изкарат още сега, че с Джан ще се сбият.

Не само с Джани. Не знам кой мъж в къщата би го изтърпял. Краси може да го видим в пълния му блясък, нищо, че до сега все си трайкаше. Този на мен ми идва да му ударя един стол в главата, какво ли остава за някой мъж

# 1 322
Дръпна й рязко стола назад.
Според мен за тази агресия би трябвало моментално да изхвърчи от предаването.

# 1 323
Дръпна й одеялото

# 1 324
Аз пък искам и тримата веднага в къщата, ама при жените. Да започва най-накрая шоуто, че половината сезон мина.

# 1 325
Дръпна и стола, но едва ли ще я събори или това ще е най-голямата излагация в ефир. Освен онзи приятел на Виктория дето във Фермата удари момиче. Но пък то голямата уста на Габа все някога ще изиграе лоша шега. Даже Шермин не се дръвчеше така докато този се фукаше там при нея.
Вальо си е направо цвете.

# 1 326
  • Пловдив
Обаче яко са наквасени всичките, Киара, Хени, Лили, Шерминатора. Хени си хареса този агресивния тъпак, но той нещо се дърпа, което ме изненадва. Тя явно е пияна на мотика и не се усеща какво си е харесала.

# 1 327
Защо не дадоха какво точно стана? Габа като обижда и напада, всички мълчаха..

# 1 328
Габи срещна себе си.

# 1 329
Не я дадоха да пада!
Не смятам, че е паднала.

# 1 330
Габа е пияна на кирка. Аз не видях какво стана толкова.

# 1 331
Е, не, тоя е... тотален главоч. Очаквха да я обиди нещо, не да ѝ дръпне стола. Toя по-добре да го изкарат още сега, че с Джан ще се сбият.
Ще има да го търсите Валентин ама…🤣

# 1 332
Тоя, че е покъртителен - такъв е. Че това е недопустимо и неприемливо също. Две мнения няма. Тя изобщо нищо особено не му беше казала, според мен не беше провокирано това поведение. Но да си призная, и тя пък си беше наред, развряка се и после наду гайдата. Червен картон за симулация.

Обаче тоя трябва да си изяде боя.

# 1 333
Не че нещо, тоя е пълен простак и комплексар и още епитети, но Габриела отдавна си го търсеше, защото е отвратителна твар. И за нея не е проблем да провокира и обижда непрекъснато другите с изключително грозни епитети. Ето й сега малко от нейното лекарство под една или друга форма. Но изобщо не разбирам драмата в момента. Защо всички реват? Май май всички са пияни

# 1 334
Много грозна е неговата постъпка, все едно са в детската градина, но и тя си е гадина с тази грозна човка все намила. Този път попадна на лабилен.

И той и тя, че и Шермин и Йовица как са минали психо теста не знам. Това стана ниво Биг Брадър вече, този сезон е дъно. Защо не вкарат някой нормален мъж като Васил от миналия сезон?

Общи условия

Активация на акаунт