🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 63 446
  • 1 888
  •   86
Отговори
# 1 800
На Дениз мъжлето се превъзбуди нещо, не мога да разбера защо. Според мен е съвсем нормално една “двойка” в това предаване все пак да си поговори за самото предаване, знае се, че ще влизат нови хора, аз същи не виждам каква е драмата да се разберат, че пък ако друг им е по-симпатичен и са с отворени сърца нещо да се получи може да опознаят другия и да не се залъгват. Много му изкривиха думите. Според мен дори такъв разговор, като между Натали и Орлин, говори повече за това, че са влезли за приключението и биха се радвали да си намерят сериозен партньор там. Голяма драма направиха други, ще речеш, че не са се запознали с момичетата преди две седмици.

Този на Дениз, все му забравям името, е според мен страшно несигурен и това е единственото обяснение защо толкова остро реагира. Като нищо някоя го е заменила с “новия модел телевизор” и му е травма.
Викито толкова държи да се покаже като кой е по-по-най, че се разчекна в стремежа си да се напасне по очертанията и на женската, и на мъжката призма, и вече започва да звучи абсурдно.

Ако Орлин реално беше казал, че трябва цял живот да се оглеждаш за нещо по-добро, бих оправдала изблика му, дори бих подкрепила позицията. Но в желанието си да се изтъкне, съвсем изкриви думите му и ситуацията. Има и прикрити провокатори, не само директни като Габа.

# 1 801
Да си гей не е срамно, нито обидно на никаква възраст, както не е повод за гордост да си хетеросексуален.

Според мен ставаше въпрос за принципа и самият факт, че другите са имали многобройни връзки говори за това, че явно и те се водят от същия този принцип. Е, може и само да са ги зарязвали, разбира се. Ако е така, и затова си има причина.

# 1 802
Richard Mille иска Ана. Патек беше споменат от Виктор, който веднага забеляза и доста превъзбудено изкоментира часовника на единия от близнаците при влизането им. Като един истински хетеро мъж Wink

Орлин наистина показа биг дик енърджи. Зряло, спокойно и рационално разсъждава и добре се аргументира, наистина изглежда либерален и широкоскроен. Издигна ми се в очите и, да, личи си доброто образование и кой е видял повечко свят, пък нека е от Монтана.

Но си личи и липсата на житейски опит. Когато страшно много харесваш и обичаш някого, всичкото ти рацио излита през прозореца, ако ще преди това да си бил Сократ. Много трудно се казва на любовта на живота ти “Еми, ако срещнеш нещо по-добро, няма да те спирам ся.” Но има време, ще се научи момчето.

Виктор тотално се тригърна и пак почна с проповедите. Имам непоносимост към праволинейни мъже, които се опитват да напъхат света, себе си и околните в тесните рамки на идеологиите си. Мега досаден и налагащ се като партньор и не ми се мисли какъв би бил като баща на момичета. И накрая в интелектуалната си немощ прибегна до най-затапващия аргумент: “Ти пък си гей!” Joy

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 00:21 от Clare

# 1 803
Виктор чуждо мнение не търпи, щом не е като неговото, и значи е неправилно Simple Smile Това ли е научил от 7 годишната връзка?
Но върви към финалите момчето, ще си дават с Дениз, ти - на мен, аз - на теб.
И Филипа е хитра, въпреки, че и харесаха много новите мъже. И те с Йово - ще си дават. Това е печелившата стратегия.
Тези в центъра на прожекторите, си разклащат позициите и има риск да ги изгонят.

Само Натали надмина всички:  едно сигурно има и за всеки случай се подкова и с още едно, въпреки, че с нейната красота няма как без роза да остане. Евала, не се е отпуснала да чака кой ще я избере.

# 1 804
Орлин го обясни много ясно и се чудя тези големи, образовани мъже, как не го разбраха. Въпросът му беше как така се случва, при една 10-годишна връзка, която си стои в плато и не търпи развитие, в един момент единия да срещне нов човек и с него връзката да се развие много бързо. Т.е. кибичат си двама, като гаджета 10 години и изведнъж бам - единия среща нов човек, влюбва се и се жени, и всичко това се случва за 6 месеца. И това изобщо не е някакъв прецедент - много такива случаи има. Ама Виктор побърза да го захапе, а другите се подведоха по него. Толкова им е акъла

# 1 805
Йовица е като разгонен пинчер, държание на 15 год. момче- не може да спи без жената, която познава от 2 седмици. Виктор е като някой чичо в тялото на 27 годишен млад човек Grinning.. За много неща съм била съгласна с него и ми е правил добро впечатление, но в този епизод му намериха слабото място. Калоян най-вероятно се моли всяка вечер да срещне по- подходяща за него жена... но не би се преориентирал в рамките на предаването, защото Габи ще насъска всички срещу него.. така, че..
p.s.: А Петър бил в 6 год. връзка, но същевременно е успял да бъде и с много респектиращи жени.. йее Grinning

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 00:48 от BobbyDyl

# 1 806
Добре, съгласих се, не слушах внимателно какво каза Орлин, ако трябва да съм честна. Целия формат ми върви на полу фон... Трябва да внимавам повече.
За лека нощ 😁
Скрит текст:

# 1 807
Ще го видим Викторчо като излезе навън и прочете повечко за  Дениз колко дълго ще остане във връзка с нея, особено както се заяви, че харесва едва ли не недокоснати самодиви. Свят ще му се завие, дори повече от Петър при хвалбите на Криси. Домакинът Йовчо и той щял куфара да стяга, ако го заменят с друг мъж, а къстмет де.

# 1 808
Не съдете строго Виктор, все пак да не забравяме, че е дева 😃. Няма как друго мнение да е по-правилно от неговото 😁

# 1 809
  • here and now
Орлин има роза и от мен.
 И родителите му са се справили много добре.
Виктор е много комплексирано и ограничено човече.

# 1 810
  • София
Нагледен пример за функционално неграмотни мъже - Орлин им говори едно, те сравняват жената с телевизора или в печката Раховец. И понеже са комплексари, не могат да водят нормален разговор, а се стигна до истерии от троянската сливова (по Емо Каменов). Съгласна бях с Орлин за всичко:
- нормално е ако се увлечеш по друг човек, да кажеш на партньора си, не да висиш в тая мизерия 2 месеца
- много дълги връзки в застой приключват, и хората много бързо си намират други партньори, с които бързо създават семейства - аз познавам поне 3-4 такива двойки, навярно и вие
- каквото и да си говорим, и да сравнят един девствен с един човек, който има 5 деца, но делят една стая в Ергенът, е все тая, защото и двамата са в тая кочина
- да се обидиш, че си гей е абсолютно детинско и незряло. Все едно да се обидиш, че си с кафяви очи. А пък за човек, който е убеден и се чувства комфортно в сексуалността си, е без значение какво говорят другите. Да коментираш сексуалната ориентация на човек е най-малкото невъзпитано и грозно.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 11:04 от Раче Oсмокраче

# 1 811
Ох, Виктор на 27 ли бил, ма то мънинко. Изглеждаше ми на 34-5. Орлин му е батко с три години, Дениз също… Тя доста ще драпа да го задържи — по-млад, успешен уж, води се за умен в ергенските среди, добре изглежда, особено на фона на бившите ѝ изгори. Ще е по-ниска от тревата, а той търси послушание и клакьорство, та може и да им се получи.

Но в някакъв момент от живота си той неизбежно ще се сблъска челно с когнитивния си дисонанс. Не може хем татуси а ла Мистър Грей, кекс с фараоните и онлифенс гадже, хем консервативно православно семейство и там каквото друго си мисли, че иска и трябва.

# 1 812
  • Street of Dreams
Добре де, само аз ли виждам и другата страна? Влиза някакъв geek с нула чар (добре че е брадата), да кажем очевидно скромно изглеждащ, а и едва ли е богат. Кани баш най-наточената силиконова фея с най-късата пола и разправя, че иска да го харесва заради него самия. Ами не е само Ана делулу.

# 1 813
Обаче ХИени- то явно доста се е прЕдобрила предната вечер. Днес цял ден я няма. 🤣

# 1 814
Чудя се на този каст, Орлин как е попаднал в рая? Толкова различен от всички, че блести като скъпоценен камък, на фона на въглени. Много добро впечатление ми прави. Широко скроен, не страда от предрасъдъци, свободомислещ, харесва ми .

Общи условия

Активация на акаунт