🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 78 728
  • 2 136
  •   22
Отговори
# 30
Кристина няма имидж за чистене, ама драпа да я дават по ТВ. Милата, колко е дървена, наистина трябва да си намери друго поприще, не знам защо по-близките й, не и кажат да се преориентира. 😄

# 31
Оф, Шерминели не си ли блокира всички последователи вече, че да не чуем за нея. Не, Тушев нареди доктор Пи подобаващо за различните - расистки изказвания(нещо лично, ли?) - това добре... Но къде нареди Лили, че с различните не е много Ок тя. За мен всичко попада в графа различни - и това включва епитети за мъже, жени и т.н...и по някакъв начин дискриминирани хора. Чакайте...ми захапката Шермин към Виктория( коментар с конска захапка от човек, който я притежава🤣) , нос, талия не се броят(явно Тушев ги притежава). Опа "парцал" в ефир ем, да парцала казва - ти си парцал🤔. Къде си Тушев в тази ситуация? Трябва  да си силен- вилен и тук, нали така?

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 23:29 от a.vasileva

# 32
Имам дръзка идея- Ана- Шермин да не излиза скоро.  Нека си ходят скучноватата Лили, Тъпица и Фифи, двете бебета…
Но много ми се иска Ана да остане, но игнорирана от останалите, например със златна роза от Продукцията. Да гледа отношенията между останалите, просто незабележимо в ъгъла да си седи самодостатъчна и неповторима.
Много удовлетворени зрители предвиждам, ако това се случи🙃

# 33
Аз Йовица и Филипа не знам защо изобщо ги държат- те са като фон.

# 34
Tудараба за темата.

Гласувах да си ходят Хиени и Лили, а бат Красо ще даде роза на Киара. Обаче имам опасение, че Шафран няма да си отиде току така.

Дано тази седмица да вкарат нещо свежо, за по дълго. Тези вътре се изтъркаха.

# 35
Между другото Краси има клип в ИГ,където помага на един възрастен човек. Не вярвах ,че ще го кажа, но излъчва някаква доброта,отвъд страховитото първо впечатление. Първоначално го възприемах като един недодялан примитив, но започвам да се изненадвам приятно.
В сравнение с Петър,Виктор,Йовица,Красимир определено е по-естествен и сърдечен. Има някаква болка в неговата замисленост на моменти.

Добре, а след този банкет не слдваше ли церемония? Миналата седмица никой нито влезе, нито излезе. Относно Краси той явно е емпатичен човек, защото и за Виктория му стана жал. То наистина тя е хаплива, но не е ок 10 човека да нападат 1, не е равностойно.

И аз така си мислех в началото, но все повече се убеждавам, че е заради имидж.
Наречете ме цинична, не съм гледала клипа с възрастния човек, но който има желание да помогне няма да се снима за фейсбука.
И за Виктория обърна палачинката, защото се усети, че ще го дадат по телевизията. Между другото го направи по доста пасивен начин, така че никой от къщата да не се настрои срещу него, но и да изглежда добре в очите на зрителите.

Човек, който има емпатия няма да се занимава с бизнес, базиран изцяло на възползването от слабостите на хората (било то комарджии, които продават телефона на възрастната си майка, за да въртят слот машинки или хора, изпаднали в беда и в спешна нужда от пари за - например - лечение).

# 36

Човек, който има емпатия няма да се занимава с бизнес, базиран изцяло на възползването от слабостите на хората (било то комарджии, които продават телефона на възрастната си майка, за да въртят слот машинки или хора, изпаднали в беда и в спешна нужда от пари за - например - лечение).
Такъв е бат Красо, че и по лошо, но тук сега гледаме шоО.

# 37

Такъв е бат Красо, че и по лошо, но тук сега гледаме шоО.

Съгласна съм, че може и по-лошо да е, щото тия със заложните къщи понякога са и лихвари. Принципът е същият: давам ти бързи пари, но с последствия. Особено с тоя вид на бияч... Както каза някой по-горе, изглежда не като мутра, а като човек, който върши мръсната работа на мутрите.

Тя затова Габа вика, че мъжете клякали пред него навън - не само да му вдигне акциите, ами да светне Шехерезада, че малко се поставя в ситуация на опасност.

В общи линии - нека не се захласваме по мъже, които се правят на големи стоици, без да вкараме критична мисъл...

# 38
  • София
Чудя се аз къде изчезна темата, а то... нова. Много благодаря за нея.
Изслушах близнаците и ми хареса съветът им към младите момичета - Ако искате да сте щастливи и с добър мъж, не бъдете като Шерми, правете точно обратното.

Случаят с украйнката в Дубай е доста тъжен. Тя остава с много травми и мисля, че е в инвалидна количка след това падане.

# 39
  • В Града на Липите
Благодаря за новата тема.
Гласувах да си ходят Йовица, Лили и Кристина.
Кристина не я харесвам и ми е скучна, а към нейния  Петър има интереси и там може да се раздвижат нещата и току-виж прилъже някоя друга малоумница.
Другите мисля че могат още да се излагат.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 19:55 от hrissi_sz

# 40
Габа много опротивя с тези обиди, а ми хареса в началото. Може вече да си ходи.

# 41
Габа много опротивя с тези обиди, а ми хареса в началото. Може вече да си ходи.
Тя само това може. Да обижда и остроумнични.

# 42
Аз Йовица и Филипа не знам защо изобщо ги държат- те са като фон.
За да вардят леглата. Joy

# 43
Нагласите до тук:
(Й)Овчо да отлита,
щото без да пита
гнусно чак Филипа
мъчи се да пипа.

Дали обаче мадам тушьо е на това мнение - предстои да разберем. Подозирам як тормоз за сетивата на нормалния зрител, и неистова истерия и цвилене от кеф от сервираните простотии от страна на масовата аудитория

# 44
  • София
Благодаря за новата тема.Blush
Искам да си ходят ШерминЪ, Лили и Йовица. 
Надявам се КрасимирЪ да не даде роза на това мега недоразумение, противна ми е за гледане и слушане, а да даде на Киара.
Лили изобщо не знам какво прави още там, скучна ми е, образа и изобщо не се разви, а тоя лепкав нерез Йовица да освободи Филипа и тя да има шанс с някой нов мъж. Но и двамата да си тръгнат, няма да ми липсват.

Общи условия

Активация на акаунт