🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 72 671
  • 2 055
  •   56
Отговори
# 315
  • here and now
В началото ми стана кофти за Петър, но след това я остави сама в стаята и преди да излезе й каза: "ще бъдеш доста респектирана от жените, с които съм бил." Освен това не знам колко пъти чух, че някой нещо го злепоставяло..основно от мъжете към жените, т.е. се интересуват от репутацията си повече, отколкото от връзката с парньорката им.
И на мен това много ми се набива на очи. И колкото повече го коментират, толкова повече се излагат, ама...

Firebird26, предстои да разберем, колко ѝ е сработил бизнес плана на момата... Mr. Green

# 316
  • София /Абсурдистан
Анофето беше с умопомрачително корсетче на шантонерка.

# 317
  • here and now
Анофето беше с умопомрачително корсетче на шантонерка.
Олд мъни стайл Mr. Green

# 318
  • София
Кристина много се изложи.
Беше и пияна. Може би не прецени добре ситуацията. Не знам. Но изключително грозно и неуважително отношение към Петър и към себе си най-вече. С мисленето и поведението си и тя излезе, като компаньонка. Явно са прави някои, които са ми казвали, че почти всички моми от Ергенът са с цена... Жалка работа.
После като се усети, че е сгафила приложи един прастар трик и изкара Петър виновен. Той пък как не се усети. Сам влезе в капана.
''Ледената кралица'' с няколко изречения се изложи почти колкото двете ''звезди'' на сезона.
А може и да се продава момичето, кой знае какво и се върти в пияната глава. Спонсорите нали гледат и после ще поръчват. Така де...

Грозно впечатление ми направиха как всички слухтяха като сеирджии по време на скандала между Джани и Габриела. Особено активна беше Натали.
Джани е много ревнив. Но това си е той. Излишно е да се пише, че тепърва може да се промени. Това е невъзможно. Но ако Габриела си го харесва такъв, нейно право си е. Ако се обичат наистина им желая любов и щастие. На фона на останалите фейк двойки в Къщата няма да пиша нещо негативно за тях.

Краси се изложи много по време на въпросите на масата. Не защити нито Шермин, нито Киара.
Цял сезон е един такъв шепнещ мишок. И сеирджия.

Махленския спор между Шермин и Киара няма да го коментирам. Няма смисъл.

Дениз за миг се пропука (изобщо не е себе си в това шоу) и Виктор с право беше разочарован от нея. Значи тя да си има нейни си пари и да е финансово независима ама общите пари с мъжа до нея да включват и нейните разходи. Горе-долу така прозвуча. Ама че наглост. То тогава за какво е семейството. Няма мои и твои пари. Има един бюджет и той включва абсолютно всичко.

Габи Бланко пак хапеше като питбул. Много грозно държане.

Шермин с 20 хилки на месец е много под месечната тарифа на Рупецова.

# 319
Петър ми отива вече на една от първите позиции по неприятност от мъжете вътре. И миналия път Кристина като беше говорила с близнаците, този се намуси, обиди - край, опозорен.
Същият като ДжаМ по начин на мислене, само леко по-обигран в действията.
Кристина много се отпусна да споделя лични неща... Но реално на този господин му е проблем, не че тя евентуално ще се изложи, говорейки открито за бившите си връзки в ефир (в което реално нямаше нещо неморално), а че той ще изглежда изложен от нея, след като тя ги говори тези неща пред него и зрителите виждат това. Логиката е желязна, както винаги... А, да, и не пропусна да отбележи с такъв гаден, рязък тон, че това жена да говори за други мъже пред приятеля си, него го карало да му се повръща. Какъв манипулатор е и как се опитва да я работи, просто и на мен почва да ми се повръща от тактиката му. Хубавото е, че тя едва ли се интересува от него достатъчно, че глупавите му трикчета да проработят.

ДжаМ пък е такова бебе, а Покахонтас има някакво нечовешко търпение. Как му издържа детинските изблици на криворазбрана чест и его, просто не знам.
Тя и Краси са най търпеливите вътре Laughing

И нещо, което видях 😂

# 320
  • Варна
На Радостин Василев обаче му признавам едно нещо — има хубав глас и много добра дикция, особено за нетрениран човек. Веднъж го хванах по радиото и се заслушах. Също така и той обича да дава представления, да влиза в роли, да имитира страсти, да е център на вниманието… Май с Петър имат доста общо, а Кристина май си има тип Wink
Добра дикция? Та той фъфли.

# 321
  • Мюнхен
Случйно попаднах на това видео. Не знам дали е споделяно, но тук Шерминаторката разказва за произхода си и за езиците, които говори. Родният и баща, както и вторият са с турски произход. Говори още руски покрай бившият и, както и турски. Нямах нерви да изгледам всичко.
Тя споменава, че апартамента в Дубай е бил нает от бившият (немеца), а днес останахме с впечатление, че е нейна собственост. Или поне това трябваше да си помислим.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 04:34 от АДРИЛЕО

# 322
Късно се включвам, гледам на запис.
Не разбрах леля Криси защо така се напи и започна да разказва как се е вихрила като млада. Даже Шафрантито се изуми, как за 10 минути изброила 3 бивши...Комплексарска работа лельо.

Както сте писали, наср@на но на екрана!

# 323
В тоя епизод Красимир и Криси много се изложиха. Ако имаше момент, в който краси трябваше да реагира, този беше, когато двете девойки се захапаха. Той избра да се смее, но вече олеква. Нито разбираме какво иска, нито защо не взима решение...
На фона на всички, Джани и Габи ми станаха симпатични. Джани се вихри, вихри, ама си я гушна,...май има бъдеще за тях. На Джани явно по-късно му минава. Малко в повече са му мислите за чест, ще каже човек, че е начело на някаква голяма империя...Може би е токсично, но май най-истинско е това между тях и може би и двойката на четвъртокласниците:).
Иначе не сме само ние, вече и участниците искат да препитат Шермин на 5те езика. Никой не се сеща да ѝ каже, че една част ги знае, защото като дете е живяла в други държави и с чужденци покрай майка ѝ . Съвсем друго е да знаеш 5 езика, защото си извадил граматиката и си започнал от нулата да ги учиш като възрастен. Бих се възхитила много на такъв човек, ама изобщо не е като ситуацията на Шермин..

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 06:06 от friends

# 324
Слухтящите под терасата не го правеха от сеир, на мен ми се видяха притеснени да не й направи нещо на Габи.

# 325
Нормално е Петър да се обиди от тази излагация на Кристина. Все пак тя с охота разказваше тези неща пред него, всъщност не - хвалеше се. И много правилно постави въпроса за близостта между тях, по-точно за липсата ѝ, и дисонанса с думите ѝ на масата. А това за респектирането от жените, с които е бил, го каза във връзка с хвалбите на Кристина, че и той има с какво да се похвали, но очевидно не го прави.
Кристина се изложи много и затова рева, ноо късно се осъзна. И понеже знам че в момента пише и чете като обезумяла по платформите: Криси, нито един от мъжете, с които се хвалиш, не е афиширал отношенията си с теб, мисля че на всички е ясно защо.

# 326
Добро утро! Моля да ми обясните с кой е спала Кристина, че не разбрах. За някоя Александра говореха, че била с този същия. Дано не става въпрос за онзи на Гърдева.
За Анифето тя не казваше ли, че и вторият и баща е починал, а снощи спомена за семейство, апартаменти. Пък на Хени каза, че в Израел нямат вече нищо. Това момиче така се оплита в лъжи, че вече сама не знае какво е истина.

# 327
Добро утро! Моля да ми обясните с кой е спала Кристина, че не разбрах. За някоя Александра говореха, че била с този същия. Дано не става въпрос за онзи на Гърдева.
За Анифето тя не казваше ли, че и вторият и баща е починал, а снощи спомена за семейство, апартаменти. Пък на Хени каза, че в Израел нямат вече нищо. Това момиче така се оплита в лъжи, че вече сама не знае какво е истина.
Даниел Петканов на Алекс Богданска.

# 328
  • София
На сторита се обяснява, че говори за бившите си, защото те съществуват. Аз малко не съм сигурна дали са й точно бивши или просто са имали кекс. Жива и здрава да е, явно не съжалява, че го е казала, а ние решихме, че реве заради това.

# 329
И Радостин Василев, тоя дето все лае от трибуната, но до сега нищо не е направил. Още известен като Руди Гела.

Общи условия

Активация на акаунт