🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 53 989
  • 1 629
  •   120
Отговори
# 60
Между другото съм сигурна, че Орлин е доста по-състоятелен от Краси. В местната политика се правят много сладки пари и схемички, особено когато си феодал 20+ години, направо пожизнен. Следването в САЩ не е никак евтино. Но ергенките нямат опит в такива среди и сал един Краси им се вижда паряв, защото такива като него ги дават в чалга клиповете.

# 61
Убедена съм, че Орлин е по- състоятелен.

# 62
Бащата на Орлин. Правете разлика.

# 63
Между другото съм сигурна, че Орлин е доста по-състоятелен от Краси. В местната политика се правят много сладки пари и схемички, особено когато си феодал 20+ години, направо пожизнен. Следването в САЩ не е никак евтино. Но ергенките нямат опит в такива среди и сал един Краси им се вижда паряв, защото такива като него ги дават в чалга клиповете.
Тя и Ана се сети за това и се опита да се докопа до него 😀
Аз искам да се махат Габриела , Лили и Йовица.
Аз също мисля , че Краси е състрадателен човек, който би помогнал. А слуховете , че е еди какъв си доказани ли са? Това, че има заложна къща не го прави нито мутра, нито лош.

# 64
Богатите момченца не вълнуват златотърсачки. Парите са на бащите им. Няма да се зарадва таткото, ако му доведат Шермин за снаха, колкото и езика да говори. Grinning

# 65
  • София
Аз искам да вкарат някой, който да изиграе образа на олд мъни милионер - да кажем, да го играе внук на някой едър фабрикант, дори и да не е такъв. Е тогава ще гледаме топ сеир с Шермин Grinning
Не знам кой искам да си иде, но ми се иска да се разбичкат двойките и да гледаме сеир и война за мъже/ жени, а не само монолозите на Шермин.

# 66
И на мен ми се гледа истинско съревнование като във втория сезон, ама уви... То веднъж се случва.

# 67
То по принцип това е идеята, да има обрати, триъгълници, не знам защо не се получава. Само дето Натали се почуди малко за Орлин и Калоян, при другите нямаше никакви промени, а то това е интересното. Другите с виждането
 разбраха, че е за цял живот...

# 68
То по принцип това е идеята, да има обрати, триъгълници, не знам защо не се получава. Само дето Натали се почуди малко за Орлин и Калоян, при другите нямаше никакви промени, а то това е интересното. Другите с виждането
И аз върху това размишлявам. Имам няколко обяснения:
1. Това е нормалното, а в американските предавания е форсирано - независимо дали режисирано от продукцията, подстрекавано от нея или просто самите герои знаят, че така ще станат по-интересни. Дори да си най-големият злодей, печелиш последователи, а те се материализират бързо в пари и то много. На нашия пазар е доста по-различно.
2. Радо Тушев много иска да произведе поне една двойка - а по възможност поне 3, за да бие Диви и красиви. Затова не просто, че не ръчка "твърдите" двойки, ами и за втори път дава среща от нищото на потенциалната двойка Калоян и Габи.
3. Нашите много ги е страх за имиджа и/или за това да ги излъчват максимално дълго, затова си стоят с първия "мач", за да не отпаднат - второто го видяхме и в Диви и красиви.

# 69
Трябва малко като в Диви и красиви да се дават рози по някакви критерии. Да видим сюжети тип как Филипа остава без роза за Тъпица и я питат "Тръгваш с любимия или оставаш в Рая да търсиш любовта". Всички знаем отговорът какъв ще е и много искам да гледам Тъпица като Зори Джи да циври.

# 70
Благодаря за темата, Кло😊💐Още в първата тема казах, че не искам от рано да казвам отрицателните качества на Йовица, той сам ще се разкрие във времето, та не закъсня😬😁Та представете си това, което показа в предаването, но в реалния живот, където имаш работа/университет/приятели😅Прикриваше се доста умело първите 2-3 седмици, бях мъничка, той сравнително по-голям, но се усетих бързичко😁Иначе и след мен му връзваха жените, но не мисля, че е имал дългогодишна връзка.😊

# 71
На какво му връзват толкова, егати?! Освен да има някакво чудо в гащите, за друго не бих го погледнала даже.

# 72
Благодаря за темата, Кло😊💐Още в първата тема казах, че не искам от рано да казвам отрицателните качества на Йовица, той сам ще се разкрие във времето, та не закъсня😬😁Та представете си това, което показа в предаването, но в реалния живот, където имаш работа/университет/приятели😅Прикриваше се доста умело първите 2-3 седмици, бях мъничка, той сравнително по-голям, но се усетих бързичко😁Иначе и след мен му връзваха жените, но не мисля, че е имал дългогодишна връзка.😊
Уточни кое точно? Това, че е прилепчив и контролиращ или това, че се държи просташки ако някой не му хареса?

# 73
Явно е ревнив, обсебващ и изолиращ.

# 74
Контролиращ и обсебващ да, поне аз не съм забелязала да се държи просташки с никой, напротив🙂Работи все пак с клиенти и не може да си позволи да е груб и простак.

Общи условия

Активация на акаунт