🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 66 929
  • 1 977
  •   68
Отговори
# 75
Контролиращ и обсебващ да, поне аз не съм забелязала да се държи просташки с никой, напротив🙂Работи все пак с клиенти и не може да си позволи да е груб и простак.
А той сигурно изневерява... Типичен проектиращ ли е?

# 76
Да си ходят Пипи и Орлинчо, Шерми и Лили. Да изпидуркат повечко, че да има легла за нови хора.

# 77
Богатите момченца не вълнуват златотърсачки. Парите са на бащите им. Няма да се зарадва таткото, ако му доведат Шермин за снаха, колкото и езика да говори. Grinning
Така е.  За справка Светлето Гущерова, или Василева по точно.
Стария му писна да му харчат парите за Диори и Вуитони, изгониха я млада и красива със 4 деца да си ходи по пътя.

# 78
Богатите момченца не вълнуват златотърсачки. Парите са на бащите им. Няма да се зарадва таткото, ако му доведат Шермин за снаха, колкото и езика да говори. Grinning
Така е.  За справка Светлето Гущерова, или Василева по точно.
Стария му писна да му харчат парите за Диори и Вуитони, изгониха я млада и красива със 4 деца да си ходи по пътя.

Емануела и Димитър Динев

# 79
Да си ходят Пипи и Орлинчо, Шерми и Лили.
Шерми никой да не бара,
че със мене ще се кара,
Завидяхте и на лика,
също - за петте езика,
за акъла, за статуса,
и за гривата и руса.
И за тези килограми -
само злоба, хейт и драми.

# 80
Днес ли ще цъфнат розите.. Innocent

# 81
Като гледам превюто... няма да е днес.

# 82
Здравейте. Сега попаднах на темата. Има ли друга тема за спойлери, или тук се обсъждат? Интересно ми е дали някой знае,дали е истина това, за което се говори за финала

# 83
Здравейте. Сега попаднах на темата. Има ли друга тема за спойлери, или тук се обсъждат? Интересно ми е дали някой знае,дали е истина това, за което се говори за финала

Има тема за сполейри, ама там доста рядко пишат за ергенът в раят по мои наблюдения

# 84
Има обща тема за спойлери от предавания, тук пазим чисто.

Пак фризьорите се гаврят с участнички с любимата прическа. Днес са се прояви върху Натали и Бижутерията.

# 85
# 86
Моят току-що почти същото каза. Grinning

# 87
Ако знаете нещо, слагайте в скрит текс.

Аз по принцип знам кой ще спечели, но не ми харесва. Гледам за сеира.

# 88
Шаварма… колко дебели дубайци трябва да обслужиш за 20000лв. , миличкаа.. знаеш ли

# 89
  • София
Шаварма… колко дебели дубайци трябва да обслужиш за 20000лв. , миличкаа.. знаеш ли
Абсолютната истина.

Заби ми, не успях да изслушам всички, но Шермин естествено пак искаше да блесне, безумна е тази женичка.

Общи условия

Активация на акаунт