🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 81 333
  • 2 132
  •   6
Отговори
# 90
Тежки лъжи на тоя въпрос Joy

# 91
  • София
Виктор сериозно ме издразни - жените искали да да независими и не им трябвали мъже. Ами, нормалните жени не си търсим мъже, които да ни издържат, работим и се издържаме, но партньора си търсим по други критерии.
Аз като знам с колко зор изкарвам сума, която е по-ниска от тази, която тези кляфки споменават като минимум, и си живея живота, плащам си сметките и успявам и да заделя някой лев, се чудя тези момичета знаят ли как се изкарват 5000 лева, примерно, но не с проституция.
Език мой, враг мой е положението до момента.

# 92
Тъпица се хвали с пари. Време е Шермин да го налази.

# 93
Сега започвам да гледам, но ми е интересно проскубаната Шаварма как ще изтъкне в своя полза косата си, сравнена с тази на Киара. Joy

# 94
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Тези ергенки не са изкарали сами и един лев в живота си, дълбоко се съмнявам да намерят такива шарани готови да им угаждат на капризите с такива суми. Отгоре на кое биха им ги давали? Нито са умни, нито ерудирани и интелигентни, като външност не са нищо особено, защо един богат, успял, възпитан мъж с възможности би им обърнал внимание. Пълни кукувуци и делулута.

# 95
Ако знаете нещо, слагайте в скрит текс.

Аз по принцип знам кой ще спечели, но не ми харесва. Гледам за сеира.
Кой ще спечели?

# 96
  • here and now
Шаварма… колко дебели дубайци трябва да обслужиш за 20000лв. , миличкаа.. знаеш ли
Зане по-добре от всички нас Mr. Green

# 97
Колко просто и злобно същество.
Не е нормално да си толкова плитък.

# 98
Дааааа, Бетовен слуша, да.

# 99
  • у нас
Ауу, 20К за Шермин.

# 100
  • София
Зъбчо какъв бизнес имал...?
Пп. Тези 5-6к за нищо ги нямат 😳
Май само Красьо беше честен...
А Петко чу жабата и той повтаря същото 😁

# 101
По-добре да въртиш кючеци по заведенията, от колкото да обслужваш дебели, мазни араби по хотелските стаи в Дубай.

# 102
Ма много са прости всичките женки! Никоя не може да я наддума тая луда Анка, затова ги прави луди гъби.

# 103
Няма ли да вкарат някоя малко по-умна та да я довърши с две приказки и Шавармата и Габриелата

# 104
Oф, не искам да звуча като Силвиту, ама някой да я поръча тая.

Общи условия

Активация на акаунт