🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 40 603
  • 1 208
  •   90
Отговори
# 615
Примадоната от Бяла Слатина с право от УНСС доста си е повярвала , актьорчето не може да удовлетвори нейните и бащините й претенции. А не се ли представи и Петър , че е  от Бяла  Слатина ? Ако е така е невъзможно да не се познават в този мегаполис и да нямат общи познати и всичко е един фарс.

# 616
  • София /Абсурдистан
Ако Криса развява публично информация за връзка с въпросния депутат, ами тъпа е. Човекът си е женен и има деца, не че някога това е попречило на някой де, ама все пак, не говори добре за нея.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 23:36 от The Iron Lady

# 617
Хораааа, не са давали Шермилинго още тази вечеррр Fearful
Въх, вярно!

# 618
А ако Руди Гела е споменатия от леля Кичка, тя не си ли дава сметка че излага женен политик 😏 Или е имала да си отмъщава като зарязана или беше глътнала джама и е решила да се похвали с любовник трофей
Шафрантин този епизод отсъства. Ако и тя излезе и гледаме само псевдо семейни драми, става негледаемо

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 23:21 от Catfish

# 619
  • София
Интересно дали на другите е говорила за това с кого е била? Няма мъж, който да е ок с тая тема. Ще ходи у Петканов и ще му разправя как е правила кекс с депутата или обратно?! Не се ли усеща колко е нелепа и смешна. Тя не намира проблем в поведението си. Да си беше мълчала повече...

# 620
Мисля, че Криси е права. Петър има комплекси, които се виждат от космоса. Не си заслужава да се съобразява постоянно какво ще каже и да търпи сцени за щяло и нещяло. Тя е красива жена, ако той не може да си потисне ревността, ще става все по-лошо. Защо една готина и разкрепостена жена, да трябва да се побира в кутийка, за да не се засегне крехкото его на мъжа до нея, абсолютно не си заслужава.

# 621
За мен Криси просто не харесва Петър. Неговите мнения "Това няма да го говориш пред мен" са ми 🚩🚩🚩 Но в тая ситуация Криси ми изглежда просто сякаш си търси за какво да се хване за да развалят калимерата. Съгласна с нея за това, че един път ако допуснеш едно поведение, то пак ще се прояви амаааа цялата ситуация в бая хиперболизирана... И двамата са много дразнещи 😅😅

# 622
И аз не го разбирам това с бившите. Даже и с приятели да споделям. На кой му пука кой какво е правил и с кого?  Пък камо ли на мъжа ми да разправям. Направо ще ме слуша с голям интерес и ще ми се радва.

# 623
Цял епизод за Крисито и Пепито. Шермин вярно е кротувала явно.

Те пък Крисито и Пепито каква разлика имат в годините. Той на 27, тя на 28.

И какво се е хванал за нея като удавник за сламка. Като не му харесва нейното поведение, да спре да ходи след нея да инициира диалог и да се прави на много разстроен. Да не й дава роза и това е.

Честно казано, аз я разбирам. Има хора, които са по-чил и такива, които са по-драматични. Нямат общо бъдеще дори и за приятели. Никакъв смисъл да се мъчат и да се опитват да играят за пред камерите.

Петър и Виктория биха били по-подходящи, има в повечко драматизъм и в двамата. Виктория как ревнуваше Алек и тормозеше Мария, защото на нея той е обърнал повече внимание на общата им среща. С Петър ще се ревнуват взаимно, ще се цупят, ще им минава и така. Ама, уви, той няма да я хареса сигурно. Докато жените, включително Крисито, я обиждат на външен вид и тн., той се подсмихваше в кухнята.

# 624
  • На морето!
Каква е идеята на Сървайвър коалициите, които Краси прави?
Най-после ще вкарат малко свежа плът.
Днес епизодът беше скучен, Петър как се сдържа да не ревне, само той си знае, беше на ръба. Криси показва нагледно как се върти на малкия пръст мъж с голямо его.
Кой е баща й? Дениз може би го познава, ако и известен и влиятелен мъж около 60те Simple Smile

# 625
Абе Петър си е актриса . Голямо драпане да е в това предаване . В началото беше малоумна , не беше сигурен в избора си , но сега вече е идеалната и единствената Simple Smile
Ей нова желание за слава и известност  от нищоправене  от всички участници е пагубно. Не мога да го разбера.

# 626
Кристина го скъса около три пъти за пет минути, но Петър не разбра или се направи, че не разбира. Тежък разговор за гледане...

# 627
Хораааа, не са давали Шермилинго още тази вечеррр Fearful
Въх, вярно!
Е как да не са. Не видяхте ли стройното й тяло как се чекне по прашки да прави нещо като гимнастика. Вирна краци, че целият г..з да й видим, после събра пътечката и разбира се развя преждата.
Хич не ми липсва споменаване на мерките й, но в утрешният епизод отново седи до Краси. Очевидно още си я котка.

# 628
  • София
Айде още един, дето се върти на 360 градуса.

# 629
Шармин представя майка си в стори
https://www.instagram.com/dimitrova__tanya?igsh=MXByNHJ1MHgzaHl0eQ==

Общи условия

Активация на акаунт