🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 40 603
  • 1 208
  •   90
Отговори
# 600
Защо ли реакциите на примадоната ми напомнят много на някой друг от последното издание на Ергенът ?Simple Smile предположения ?

# 601
# 602
Леля Криси....си е леля Криси. Grinning

# 603
  • София /Абсурдистан
Защо ли реакциите на примадоната ми напомнят много на някой друг от последното издание на Ергенът ?Simple Smile предположения ?
Даца?

# 604
  • Варна
Ууух, че неприятна и манипулативна тази Криси, бе.

# 605
Аз не мога да разбера, за нормално ли се приема да ти развяват любовниците си, а ти трябва да стоиш и с разбиране да кимаш с глава..., а може и уточняващи въпроси да задаваш, за да личи, че внимаваш! Стига, бе! 😆 Така може да реагира само приятелка или мъж, на когото грам не му пука за теб или пък сте заедно от 25 години. Ми не, и сега няма да приритвам от радост да седне на вечеря и да си извади стария тефтер с любовници.
Петърчо е хлътнал до ушите и не се усеща, горкият, кака му как го води за носа и грам не й пука за съществуването му!

# 606
  • София
Брата на Киара учи във Виена музика, предполагам затова казва, че има апартамент там? Едва ли има апартамент там, но все пак, тя и Шерминатора едва ли има апартамент където и да е

# 607
Е как я забравихте с тези фасони , УНИКАЛНАТА, която предлага нещо нечувано и неповторимо Simple Smile
Не знам, на мен лично много ми напомни  това безпардонно отношение на Косара към Васко

# 608
Разочаровах се от таз Кристина. Имаше моменти,в които прозвуча доста простовато. Дано Петър се ослуша и погледне в друга посока.

# 609
Ще се радвам заради фасоните на Кръстинка Петър я отсвири на церемонията Joy

# 610
Представяте ли си пък с Цър-пър да си допаднат? 😆

# 611
Петър е манипулаторът,класически газлайтинг,категорична съм. Имало е предистория и не сме го видяли,за да чуем това снощи.

# 612
  • Street of Dreams
В тази Криси всичко е поза, номера и манипулации. Не разбирам какво толкова й харесва.

# 613
Въх! Крисито не може да си мери приказките! Тя просто НЕ може да води разговор, без да спомене бившите си! Как да сложи цедка на ЕЗИКА си, като не може! Говори, говори и хоп, някой бивш се изтърколи изневиделица!
Сега отсече, че разликата в годините си личала, ех...
Тя просто изобщо не си пада по него. За това е неотстъпчива и гадна с него.

# 614
Хораааа, не са давали Шермилинго още тази вечеррр Fearful

Общи условия

Активация на акаунт