🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 52 326
  • 1 590
  •   103
Отговори
# 585
Красьо как се измъква…пффф( сега гледам).Киара трябваше да му каже нещата 1:1.

# 586
Оф половин час само скука дават…

# 587
Скуката е огромна, изсмукват сценария от пръстите си! Изкараха колоритните играчи д-р Петър, Ивайло, Емили, Близнаците и сега само тъпотии.. Голям огромен автогол за продукцията!

# 588
  • Street of Dreams
Красьо как се измъква…пффф( сега гледам).Киара трябваше да му каже нещата 1:1.
Kрасю иска да бъде откраднат, а не той да вземе мъжко решение. Така му е по-сигурно. Киара горката, се чуди мъж ли е или принцеса.

# 589
Язък на външният вид на Красьо хахаха изглежда като мъжкар, а се държи като въшка

# 590
Ергенът - Гръм в рая.
Криси влиза в главната роля в следващите 20 серии.

# 591
В момента гледаме момченца с чупливо самочувствие-Петър,Джани,Краси

# 592
  • на последния етаж
Сега, като я дават повече, забелязвам, че и Кристининият нос е несиметричен. Явно при всички или повечето с ринопластика е така.

# 593
Тези еднакви ризи и шаренки панталонки да не са им ги раздали от продукцията. Като с униформа са, но с горна част в различен цвят.

# 594
Разковничето е "Актьор къща не храни" Simple Smile освен ако Пешо не беше от холивудските с по 400 милиона.

# 595
Язък на външният вид на Красьо хахаха изглежда като мъжкар, а се държи като въшка

Не ми е много мъжкар - никакъв живец не виждам у него.

Жанито и бат Краси що ги мъчат на сет - трябва да се мъчат изречения да съставят.

# 596
  • В Града на Липите
Тези еднакви ризи и шаренки панталонки да не са им ги раздали от продукцията. Като с униформа са, но с горна част в различен цвят.
Емили спомена че им раздавали дрехи. Тя затова била тръгнала с празния куфар.

Аз явно не ги разбирам тия работи, но Красимир не ми прилича на мъжкар по никакви критерии.

# 597
  • Варна
Гледам и не вярвам на учите и ушите си… “двойки”на два петъка си държат сметка и изобщо показват поведение все едно са от поне година заедно. Неразделни по шезлонги и дивани и вече и в общи легла се търкалят в ТВ предаване и ха някой от двойката да е казал “добър ден” на друго лице следват мега скандали. Това заради тъпата роза ли е всеки да си подсигури уж половинка??Понеже във всеки случай ми изглежда криндж, че и днес Краси чувам дето изобщо няма общо с Киара се договаря за бъдещи евентуални отношения “да не го излага”. Аз ли не съм в ред или?

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 22:52 от Ivka_smile

# 598
Много ми бие на сценарий този раздор. Виктор и Пешо все едно рецитират реплики в някой филм.
Супер криндж.

# 599
  • София
Малко съм назад и влизам да се изкажа отново за Кристина. Тя продължава да рие дъното. Наглост и безочие, няма срам и съвест. На дъртаците, дето не им е пукало за нея не са й държали сметка, младите й били виновни, че нямали самочувствие. Точно поведение на държанка, съжалявам. Петре, какъвто и да си, бягай надалеч. Това е елитна, не Шермин..

Общи условия

Активация на акаунт