🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 49 378
  • 1 494
  •   119
Отговори
# 570
  • here and now
Леля Кичка, що тъй всички златни герданчета си е сложила?

# 571
Видяхте ли Габа как е приклещила Калата, че го и мляска даже! 🤨

# 572
  • Пловдив
Кристина все стои на втората страница на тази книга. Май я е взела, за да видим, че чете Smile

# 573
Леля Кичка, пасва й идеално 😏 Ледената кралица се оказа много оборотна 😀 Този контур с черен молив и ярко червено червило 💄 на закуска ме убива. На Гела и Репортера колко ли се е дърпала

# 574
Mного ги плюем, но поне нямат целулит.

# 575
Ама и тия какви тъпи съвети дават... не е истина. Тя, Кристина, че не беше права, не беше, ама ти реагира тъпо!
А?! Кво?
Момчето просто млъкна, защото се почувства ужасно и другарката с бургундското червило много добре го знае, защото и го целеше (освен да се хвали). Сега се опитва да го изкара ревнивец и тя такива подминавала. Ами повечето мъже ще ти се налага да ги подминаваш, ако задължително им сервираш с колко и къде си спала, без да те питат! Сега пак изкарва него виновен, алкохолът зле му влияел, много гадна манипулаторка!

# 576
  • here and now
Леля Кичка, пасва й идеално 😏 Ледената кралица се оказа много оборотна 😀 Този контур с черен молив и ярко червено червило 💄 на закуска ме убива. На Гела и Репортера колко ли се е дърпала
Е колко?
Писали са ѝ, да я питат как е и тя е отговорила "О дааа.. Едвам мА нави.."

# 577
  • Be realistic - plan for a miracle.
Гледам вчерашния и съм на:

Той:

“Стига ма излага бе човек, супер много ма излагаш бе чоек”
“Ходи си там при кавалерите и ни ма занимаай” (блъска стол)

Тя на синхрон:

“Още на банкета може би реагира, ама не бях сигурна че е заради това.” (Демек тя вече му следи под лупа реакциите и трепери от тях)
“Ам нормално е, и аз да бях и аз бих се почувствала неприятно” (оправдаването е на макс и така ще бъде докрая, дори с бушонирани очи).

Той:

“Остави ма на мира ти казах. Няма да позволя да ма излагаш така в ефир” (прелестен!)
“Оставям те тук, опраям си багажа и си тръгвам. Дано намериш по-добър от мен” (подлага добре да почне да му се моли и му блестят очите в очакване)

Тя на синхрон
“Не мисля, че му стана неприятно от ревност” (ар ю сириъс?!)

Той:
“Казах точка на всичко!” (В превод: айде ма, сети са, че тряя да ми са молиш, вечее. Колко време да блъфирам)

Тя нежно в леглото, докато го гушка:
“Сръдльо ❤”
“Дай да те гушна, че ще се побъркам вече”

Той:
“Сама си го направи”

Аз - facepalm level 374637373

# 578
Сега освен нарцис, ревнивец, комплексар, леля Кичка ще го изкара и алкохолик 😀 А Жоро Игнатов голям приятел, сипва ли сипва на Петър, уж по приятелски 😏

# 579
  • Варна
Тая Кристина дали си показва носа извън стаята, ако не е порядъчно начервисана, без очна линия и останалата шпакловка.

Шермин е същата намазана.

# 580
Кристинооо.. не е его, ревност и комплекси, а огромно разочарование. Ама момчето е достатъчно възпитано да не те нарече к..ва в ефир.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 22:35 от bobby_me

# 581
  • на последния етаж
Тая Кристина като проговори и стана ясно колко е елементарна. А Виктор е такъв плазмодий - нищо мъжко не виждам у него. То всъщност у кой ли от този пол там има нещо мъжко...

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 10:57 от Лита

# 582
Кристина тия букли нонстоп ги глади и намества, устните се цупят, главата се отмята назад! Сякаш двама фотографи я снимат за корица!
Говори страшни глупости, но с огромна претенция, а тоя Виктор е страшен нагаждач и плазмодий!

# 583
То всъщност у кой ли от този пол там има нещо мъжко...
Затова, значи, са махнали Наум. Жива да си! Joy

# 584
Ами не искам да съм гадна, но Пър къде е тръгнала да се съревновава... В това отношение, Шермин изобщо не е делулу в сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт