🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 36 623
  • 1 089
  •   111
Отговори
# 645
Много скучен епизод!
Гледам в следващия Краси пак до Шермин стои, а уж щеше да къса с нея

# 646
Сериозно ли 2 часа епизод слушахме само тъпотиите и гледахме фасоните на тетка Кристина? Честно ли?

# 647
  • София
Пълна боза, кога ще гонят някой

# 648
Хубава ромка. Много й личи боята, но иначе е красива. Виждам в Израел как би била вървежна.

Красимир е пълен нещастник. Говори постоянно зад гърба на Ана и я обижда, но би я оставил само, ако някой друг го вземе, но веднага, на секундата. Иначе ще си стои на сигурното. Пут*о.

# 649
Не разбирам какво толкова каза Кристана. Споменала е за двама бивши. Петър реагира все едно му изневерява пред очите. Явно и той е говорил ,ама не ни го показват. За мен това е просто театър или тези мъже вътре са до един токсични.Красимир е примадона, неговото решение е възможно най лесното.

# 650
https://www.facebook.com/reel/1147355053995537

Леля Кица много се излага, много.
Чак ми липсва на Шермин логореята.

Махайте Кристина веднага. 10945793946 повтори "това съм го играла"

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 03:01 от So Lucky*

# 651
Кристина се държа просто отвратително. Направила се красива, сложила очилата, целият Родос неин. Върти го на шиш, и то с кеф. За какво му е на Петър изобщо такъв човек. Толкова е заблуден, че и го обижда непрекъснато , че много тънкообиден, с женско поведение и тн. Виктор и той говорейки с нея, не я укори в нищо, а на Петър сто пъти каза, че му начукал канчето. Ако Денис беше поразказала за миналото си с детайли, щеше да е интересно да видим неговата реакция...

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 04:00 от friends

# 652
Шермин и майка й са с толкова филтри на снимката, че реалните лица са супер замазани.
Шармин се докарала като анимационен герой като , външност, с това преправено гласче на Бъгс Бъни се мисли за много секси.
Криси може да напише наръчник как да изманипулираме един мъж. Стана ми тъпо за Петър, защото той има чувства към нея и тя му се качи на главата.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 09:29 от bonbonka6

# 653

И пак с правописна грешка… като гледам как “владее” английският език (и българският) мога само да си представя колко говори и другите езици. 😂😂

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 06:48 от MissBabyJane

# 654
  • Варна
Нито толкова е влюбен Петър, ни Деноз и Виктор един в друг, Йовица и как беше… Петър по-скоро не иска да остане сам и да изпусне двойката в предаването и да стане смешен и драпа по всякакъв начин. Нали виждате още от начало как й говореше-виж другите как се гушкат, а ние..Кристина тотално не е жена за него. А Дениз се чудя как се въздържа от предишното си амплоа и сега е тиха и умерена ..

# 655
Аз пък виждам защо жена, като Криси, би била интересна на мъж. Хубава е, дърпа се, забавно му е. Но, лошото е, че все някога му писва на човека да се занимава с камъни.

Иначе, не е толкова възмутително какво каза Криси, колкото как. Конкретно и с имена. Синът на Петканов е достатъчно голям, за да види, че някаква какичка обяснява, че спала на дивана на баща му. Много селско изпълнение.

# 656
Тя Кристина много добре го е разбрала Петър защо е там и какво иска и за какво се бори. Той се има за много голям умник, но не е по-умен от нея, а и зрителите отдавна го усетихме. Освен това, ледената му кралица е близначка,  и наистина, на мястото на сърцето има буца лед, тя ли няма да го разбере за две минути Smile  Да се пробва да манипулира някоя друга женичка, с тая няма да му се получи. Съветвам всеки, които ревнува от миналото на някой да не се хваща с близнаци, както и всеки, които се интересува къде е бил партньорът ми, като го е нямало, да не се занимава с тях. Smile Предимството им е, че и тях не ги е грижа за вас Satisfied

Много беше смешен и скандалът м/у бижутерката и Джани, той се разсърдил и се надупил в леглото, тя отива да влиза под завивките, той се обърна в другия ъгъл, тя и от там му се появи, едва, едва имаше местенце, ама се натика при него. Smile  Душички. Purple Heart
Краси как се опитва да се подсигури, аххх голям мръсник ще излезе, защо остави Емили да си тръгне, тя щеше да му даде роза, ама ако е на кеф него ден…Всъщност може и прав да е бил, че не можеше да се разчита на нея. Laughing

# 657
Считам себе си за човек с волско търпение- мога да изгледам  най-скучния филм до края му просто защото обичам да довеждам докрай нещата , които съм започнала.
Но последния епизод от Рая едвам изтрърпях и както още някой беше казал- вече се чудя защо си го причинявам. Скука до мозъка на костите. Празни мисли на едни празни хора , ако позволите тази игра на думи от разказите на  любимия ми Джером К. Джером. Но и самите участници са умрели от скука , цял ден да висят по тези шезлонги и да се чудят какво да кажат и правят. То това тяхното и почивка вече не е , а наказание.
Вече се чувствам в ролята на оптимиста , който когато песимистът казал " Е, по-лошо не може да стане" , той отговорил:' Може, може". Та и аз така- сигурно и по-зле може да стане.

Ех, Кристина! Защо ти трябваше да си отваряш устата. Не знаеш ли , че: " По-добре е да си мълчиш и да те смятат за тъп, отколкото да я отвориш и да разсееш всякакво съмнение". Каквото човек си направи сам и сто други не могат да му направят. Така, че сърди се на себе си и голямата си уста.
Всички въпроси и  аргументи на Петър бяха абсолютно валидни, но каква полза когато говориш на стена ,  която нито приема, нито предава. Бедни, бедни , Петър защо не умря при Гредетин.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 07:29 от Free_speech

# 658
Снощи беше най-скучният епизод, излъчван досега. Просто не изтърпях да го гледам… Ако ще са им такива епизодите, няма нужда да ги разводняват за пет дни в седмицата.

# 659
За невежите като мен, разкажете за Дениз в предния сезон - каква е била, какво е говорила? Не съм гледала,а неистини в нета не ми се четат. Peace 🧚♂

Иначе ми беше жал за Петър снощи - наистина е като маносан около нея, всичко й “прости”. Голямо бутане й се бута, а му е толкова тъпо вътрешно .. Хареса ми, че й каза, че тя му е казала, че не й се говори и той затова си излязъл от стаята предната вечер. Ами да, типично женски номера му прилага тази дама -говори едно, а очаква друго. Че и го обвинява. А човека просто спази личното пространство на събеседника си. Ама откъде акъл в нея, да го оцени това нещо…
Мъжете са такива буквалисти, само трябва да го кажеш и те изпълняват.
Тя тука го направи на нищо неколкократно, при все, че тя си бе виновна. Гадна близначка!
/с извинение към по-добрата част от зодия близнаци/

Общи условия

Активация на акаунт