🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 73 275
  • 2 068
  •   56
Отговори
# 195
  • Пловдив
Между другото много красиво беше облечена Габи бижутерката, много стилна на всички церемонии без да има талия еди-колко си сантиметра. Сега искам да знам кой е този мистериозен мъж...

# 196
Лили пак добре се включи на масата на откровенията, да престанат  със сравненията "Кой е по-по-най".  Докато, на Виктор, даже му беше интересно, и на Петър!

А даже някой от мъжете накрая запита Лили, какво ще кажат техните за Хени... Брутално!

# 197
И Петър ми е малко токсичен вече…

# 198
  • here and now
Кристина голяма палавница излезе, то Петканов, то политици...

# 199
Кристина се напи и тя....Верно забравят за камерите около втората седмица Grinning

# 200
Я, Криси живна 🤣

# 201
Аз мисля , че за Руди Гела говореше Кристина .

# 202
  • София
За Петканов ясно, ама кой е политика, за когото говореха? Иначе, да, съгласна съм, че е много грозно да говориш с кого си бил(а).

# 203
Абе айде бе! Тая Кристина какво се прави на шест без десет! Много добре й е ясно, че го дразни и подлудява, кара го нарочно да ревнува и после - ама какъв ти е проблема?! На кой влюбен човек няма да му стане супер гадно, така демонстративно да го въртят на шиш, тая изреди няколко бивши! Е, ок, много си вървежна! Баш там и баш пред него си вдигай акциите. Егати тъпата кифла, честно!

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 23:34 от Tess d`Urberville

# 204
Аз мисля , че за Руди Гела говореше Кристина .
Ооооо, ти да видиш 🤓

# 205
Кристина не говореше ли за някакъв политик или аз не разбрах? За кой каза, че бил най-умният мъж..

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 23:44 от BobbyDyl

# 206
  • София
Дани Петканов беше първият, когото обсъждаха. Но политикът не разбрах кой е. Нали за Дениз се носеха слухове, че е любовница на Делян Пеевски, дали Кристина не я подкачи за него?

# 207
Тая Кристина…🤦🏻♀

# 208
Голите снимки на Шерминката от онлифенса коментирахте ли ги?

# 209
В случая Кристина е токсик. 😆

Общи условия

Активация на акаунт