🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 67 193
  • 1 984
  •   80
Отговори
# 360
Красимир още не знае какво да направи

# 361
Ако трябваше някой да се обиди на масата това беше Нати след изцепките на Орлин особено по отношение на Шермин.  Да ми каже, че си допада с Шермин значи тоя не заслужава и поглед вече.

Ами тя така излъга, че имат допирни точки, че и той се хвана. Сега като вижда навън кой с какъв произход е сигурно му идва да си удари шамар. Нейното семейство би предпочело човек със западен манталитет?!
Ловешката принцеса иска западняк. Просто вече ми омръзна да я коментирам колко е нелепа.

Имала апартамент в Дубай, Израел, а пък на Хени каза, че в Дубай няма нищо и в Израел също. Толкова е плитка, че не се усеща как си противоречи. Баш за някой като Краси си е дето има две гънки в мозъка.

# 362
Ако трябваше някой да се обиди на масата това беше Нати след изцепките на Орлин особено по отношение на Шермин.  Да ми каже, че си допада с Шермин значи тоя не заслужава и поглед вече.
Да, би трябвало да се обиди Натали, ако имаше истински чувства и чисти намерения. Но тя няма такива- и при нея всичко е със задна мисъл- съвсем случайно Наталито мечтае да е певица😵💫🤣, а Орлинчо съвсеееем случайно е Продуцент и то с много   пари😉 Та затова и нямаше истинска реакция на Наталито, а изсмукани от  пръстите нелепи думички.

Абсолютни смешки ни пробутват- едната- Кристина- неслучила актриса, съвсем случайно 😜 с актьор, другата- Натали- бездарна певица, още по- случайно с Продуцент.😵💫😵💫

# 363
Ако трябваше някой да се обиди на масата това беше Нати след изцепките на Орлин особено по отношение на Шермин.  Да ми каже, че си допада с Шермин значи тоя не заслужава и поглед вече.

Ако бях нейно място, щях да им кажа - като толкова се харесвате, дайте си рози още сега и чао 😄 ама те там нямат никакво достойноство, така че не се учудвам..

# 364
От целият епизод снощи ми хареса избора на песен от Киара. И май само Джани размахваше ръка, т.е. реагира някак.

# 365

Ами тя така излъга, че имат допирни точки, че и той се хвана. Сега като вижда навън кой с какъв произход е сигурно му идва да си удари шамар. Нейното семейство би предпочело човек със западен манталитет?!
Ловешката принцеса иска западняк. Просто вече ми омръзна да я коментирам колко е нелепа.

Имала апартамент в Дубай, Израел, а пък на Хени каза, че в Дубай няма нищо и в Израел също. Толкова е плитка, че не се усеща как си противоречи. Баш за някой като Краси си е дето има две гънки в мозъка.
Ако видите фойерверки над Монтана тея дни- кмета е, че се е отървал от такава кандидат снаха🤣🤣🤣
Монтана е един от регионите с подчертано рИмско население, освен Орлин да помага на баща си в предизборна кампания да вземе рИмския вот , друг интерес едва ли има …

# 366
Ама какви апартаменти има тази гладна кокошка 😂😂😂 само на сън… кой знае къде живее под наем из София и се чуди кой да издрънка за пари.
Човек който има имоти, не започва първото си изречение като се запознае с някой “ще ми купиш ли апартамент в Дубай и Лос Анджелис” хахахаха

# 367
Ох още съм супер назад с епизодите, защото миналата седмица пътувах по работа, а и тази ми предстои пътуване. Затова само една вметка за формата: според мен това предаване е много по-добро ако е три дни в седмицата. Първата седмица беше супер - стегната, с всичко важно, но и с изрязан пълнеж. Възможно е btv да са изисквали пет епизода, за да не търсят с какво друго да запълват програмата си. Но форматът страда от това. Шермин щеше да е просто смешна и нелепа в три епизода, в пет е супер досадна.

# 368
Пълен потрес за мен е как Габриела на Джанго влезе в обувките на замитащата следи жертва с такава бързина. Тя май за всичко е с нагласа "какво толкова". Той ѝ вменява вина за излагация и слага край на всичко, пуфти и казва, че излиза и я оставя, а тя кротко му вика "сръдльо" и се намества при него в леглото. WTF? Утре като я нацели между очите сигурно ще е "мъничко ядосан" и тя ще трябва да си посипе главата с пепел и да се самобичува за вината си. Това момиче не за първи път е в такъв токсичен ад - така замита, извинява, оправдава и тъпче себе си, че няма как това да не е дълго отработвано поведение.

# 369
Или баща й е същият и тя цял живот е гледала такова отношение и мисли, че е нормално.

# 370
Вие честитявате ли си на бившите ? Хахаха, това на какъв Езикъ е  ?
Кристина, студена като мумия, с лице, което не помръдва, реши след 3-4 чашки да си каже, на качествен слатински диалект, с кого е спала и как е било.
Айде за Петканов разбрахме, за онзи от МЕЧ също, а за кой модел говореше или той май беше неизвестен.
Тя ще се окаже Мара дашната като гледам, интересно.
На мястото на Петър шях да се отвратя, не харесвам също да се говори за бивши пред мен.
А междудругото по мрежите постоянно ми се появяват клипчета на Петър и на една мацка, правят някакви скечове,повечето са глупави. Не си го представях така в реалния живот.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 16:44 от BlackCat12

# 371
Този германец на Шарнира може да се казва Мохамед🤣
И да не е точно германец, а бежанец в Германия? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 372
Забелязахте ли при коментара на Киара за шпагатите в Дубай, онова как скочи и се заоправдава? Гузен негонен бяга.

За миг си помисли, че Киара има инфо за нея от външния свят и първото й изречение беше “не знам за какво говориш”, тоест защитна реакция на гузен човек. За секунда беше изплашена, че ще бъде разкрита какъв гол охлюв е, но след като Киара й каза, че не знае нищо за личния й живот, онова се успокои и продължи с логореята си.

Моля някой, който знае спойлери, да каже, че ще влезне някой, който ще сложи онова на място му! Защото иначе това ще е най-голямата несправедливост в бг ефира евър.

# 373
  • На морето!
От целият епизод снощи ми хареса избора на песен от Киара. И май само Джани размахваше ръка, т.е. реагира някак.
Дано да върне жеста и на следващия банкет накара Ана да каже на всеки от 5те езика следното изречение "Аз говоря 5 езика, тежа 48кг, талията ми е 56 сантиметра и носът ми е самолетна писта."
Тази седмица ще играят златните рози.

# 374
На Шарнира спонсорът е някой Али Реза 😄

Общи условия

Активация на акаунт