🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 68 081
  • 1 997
  •   103
Отговори
# 345
След това шоу ще се наложи да правят основно почистване и ремонт на вилите.Мръсотията сигурно ще се стърже със шпакла вече.

# 346
Никога не бих погледнала такъв мъж като Красимир. Изглежда ми на сутеньор. А и толкова е татуиран. Ужас.

Е един татус на гърба има...не е нещо уау.

Запис, гласувах за Шермилинго да си ходи. Вече ми идва в повече

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 09:43 от LauraPalmer

# 347
Само на мен ли ми направи впечатление как той и Йовица бяха единствените, които биха избрали за дъщерите си мъже като себе си? Не е учудващо тогава да се засегне ако не го величаят.
Да, само на вас.
Аз чух и Калоян да го казва.

То пък много впечатляващо това! Все тая кое име ще посочат. Един-друг не се познават добре, а и въпросът е доста.... творчески: ако един ден имам дъщеря и ако тя реши да си има мъж и ако този мъж прилича на някого,... Аз така мога да посоча и Брад Пит, и президента Макрон, и Владо Карамазов... съдейки по 1 тяхно качество. Твърде много ако-та.

Може и Калоян да е бил също от тези, самовлюбените. Не се познават, така е, но изглежда доста егоцентрично да се посочиш за най-големия мъжага в ситуацията.

Според мен от ехидност нямаше нужда, но ако все пак ще я облечем в уважителна форма - нека се обръщаме действително с нея, а не с множествено число.

# 348
Вече едвам изтрайвам пар**ла  Шерминъ, не мога да разбера защо тази евтина жена ни я пробутват за красива и умна. Стига сте налагали тези кърпени жени за красиви. Едно е да си коригираш нещо, защото не се харесваш, но да добиеш този пошъл вид и да ни обясняваш колко си красива и умна няма нужда. И глупостите където ни обяснява, че едва ли не Красимир не е достоен за нейното семейство...Rolling EyesВреме е тази карикатура да си ходи.
Кристина пази имидж сумати време и накрая се изложи яко. Защо реши да се хвали, че е спала с Петканов докато той е бил разделен с Александра? Това ли и е най-голямата гордост, за Руди Гела даже не ми се коментира. В това предаване е пълно с комплексирани жени, жадни за слава.

# 349
Късно се включвам, гледам на запис.
Не разбрах леля Криси защо така се напи и започна да разказва как се е вихрила като млада. Даже Шафрантито се изуми, как за 10 минути изброила 3 бивши...Комплексарска работа лельо.

Както сте писали, наср@на но на екрана!
Петър се обиди, че Кристина пред другите мъже говори за бившите си. Да, алкохолът не прощава......Но защо от продукцията го излъчиха?
Оня ревнивец повече се излага. Дано Габриела вече се е усетила, че това не е любов.
Дениз това, което говори може и наистина да го мисли. Като няма "чичко паричко"трябва сама да си изкарва средствата.

# 350
И Радостин Василев, тоя дето все лае от трибуната, но до сега нищо не е направил. Още известен като Руди Гела.
Мда, този дето вади разни записи на свои хора. Стихотен пич, ама да не ти е вкъщи. Мазньоч. Дали няма някое записче и на Крисито от луксозните курорти - Девин и Луковит?! То вярно, че спрямо Бяла Слатина, Девин и Луковит сигурно са й Дюбай на ледарката. Татко й дали сега няма да получи сърцетуп като го представя за торкоз строг?!

# 351
Забелязахте ли при коментара на Киара за шпагатите в Дубай, онова как скочи и се заоправдава? Гузен негонен бяга.

# 352
И Радостин Василев, тоя дето все лае от трибуната, но до сега нищо не е направил. Още известен като Руди Гела.
Мда, този дето вади разни записи на свои хора. Стихотен пич, ама да не ти е вкъщи. Мазньоч. Дали няма някое записче и на Крисито от луксозните курорти - Девин и Луковит?! То вярно, че спрямо Бяла Слатина, Девин и Луковит сигурно са й Дюбай на ледарката. Татко й дали сега няма да получи сърцетуп като го представя за торкоз строг?!

Е тя каза, че е ходил в тях и познава техните. Поне аз така чух. Тоя е такъв агресор, че сигурно е изяла някой шамар от него.

# 353
Шавармата става все по-зле. Мисля, че й има нещо на психиката, не е само самочувствие това нейното, а направо бие на сериозна патология. Наистина ли си показа с гордост носа, ОМГ!
Красимир е такъв пухльо, че думи нямам. Явно изрязват някои моменти, за да ни покажат интрига, каквато всъщност не съществува. Кланяли се пред него мъжете в реала, айде няма нужда.
Чудя се и защо Киара набра на онази проскубаната от пластмаса с кръстчето, стегнато в корсет 56 см. Тотален игнор трябваше да й даде.
Джанго пак развъртя оковите над главата на Покахонтас. Ами, зле си е момичето, какво да се прави. Той се държи с нея като с идиот, а тя го оправдава и му се бута на този агресивен тапишон. Няма смисъл да я коментирам повече.
Кристина е много комплексирана жена. Маската й на ледена кралица е само за параван, зад който да скрие неувереността си. Явно много вървежна искаше да се изкара, егати резила с тези бивши. И този диалект...Петър и той е една шматка.
Хени се чудя как не падна от масата на банкета.
Абе, като оставим настрани семейните скандали, пак скука. Къде са рози, нови участници...?

# 354
Аз питах в предишната тема, коя е влезнала последна в първия епизод, защото Вуцов в разговор с Иван и Андрей за реалитита, каза, че се е наложило да гледа епизода, защото негов приятел му е казал, че гаджето му влиза.
Сега се зачудих, дали въпросния политик не е приятеля , а Криси да е гаджето. Дали още не са в отношения.

# 355
Е, вече е известна. Ако медиите са подозирали за връзката ѝ с Василев, то тя вече публично я официализира и подобри биографията му откъм компромати.

Емили, къде си, мислехме, че ти си флагманът в излагациите? Детронирана си, да знаеш!

О, известна Grinning Grinning Има 5 минути 'слава', кой ще си го спомня това безлично същество след няколко месеца?

# 356
Къде мога да гледам епизода? Не ги следя, само чета тук.
Кристина ми е противна, още от време на конкурса. Петканов ми е противен външно и вътрешно като човек. Безхарактерен лигльо, подлизурко. Имаше късмет, че Милен ( Бог да го прости) надуши ниша в правилния момент и го окъпа в ефирно време. Но той го предаде така гадно.
За Руди какво да се каже. Личи му какъв тип мъж е. Но какво ли още крие момата.
Всичките са един дол дренки. Киара, нищо че идва от добро семейство е с доста ниска обща култура. А клиповете, които ми излизат от нейни участия са ДЪНО!
Петър ми е грозноват и с лицемерно излъчване. Не мисля, че има и талант. Изкуственяк със супер неприятна дикция. Но и него ще набутат в сериалче, подластче, реклама и т.н.
Откъсачно виждам Шарминка как си излива злобата пред хиената и онова с плитките, а после плюе Киара и тях с нея. 🤣🤣🤣 Те възмутени, ама после пак и пригласят. Ебаси резила.

# 357
^Епизодите са достъпни в btv плюс.
контролът тук е жесток ,затова заради  "парцал' и пр. мили думи изреклите ги отдавна да са изхвърчали.
Не е само в Америка така. Тази година във втория сезон на "Диви и красиви" имам чувството, че Марсел и Радослава си тръгнаха точно заради селския им скандал.

Даже Радослава самата водеща на церемонията я попита защо е там и я изпрати по живо по здраво. Можело и тук значи.

Просто Тушев си умре да показва дебили като Джани, Йовица, Габи Бланко и Шермин. Само в първи сезон се сдържаше и са рязали много от изцепките, защото нали трябва да се представи добре пред американците. Във втори вече се развихри солидно и си избра супер каст за сеир, там имаше много заяждания на Габи и Елисавета с кой ли не.

А като гледам не съм изпуснала кой знае какво като още не съм изгледала вчерашния епизод, само че Кристина се е изложила. Започва да цикли сценария.

# 358
Този германец на Шарнира може да се казва Мохамед🤣

# 359
Ако трябваше някой да се обиди на масата това беше Нати след изцепките на Орлин особено по отношение на Шермин.  Да ми каже, че си допада с Шермин значи тоя не заслужава и поглед вече.

Общи условия

Активация на акаунт