🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 69 949
  • 2 027
  •   32
Отговори
# 330
Кратък обзор на тазвечерният епизод и от мен, макар , че няма да се различава твърде много от вече споделеното.
Махленската свада между Киара и Шермин- на Киара определено не достига речников запас за да отговаря подобаващо на Шермин и по тази причина аргументите и бяха нефелни. Красимир между двата огъня -типично за него избра да не се меси и вземе страна , което е меко казано проява на безхарактерност.
Кристина с амбициите да изглежда дама на фона на останалите представителки на женското съсловие се сгромоляса с гръм и трясък с вулгарния преразказ на миналите си връзки.
Любимката ми Габи Б. по -елементарна и от неутрино , как за Бога се оказва душеприказчик и незаменим съветник на всички  в областта на любовните отношения.
Орлин- тъкмо казах , че ми харесва той пък взе , че каза , че бил дал роза на Шермин. От тук нататък и лекарство против рак да открие , не може да измие петното от това.

Относно алкохола в този тип шоА , преди доста доста време четох статия с някакъв член на екипа правещ оригиналния Bachelor по Mike Fleiss. Той казваше , че относно подбора на участниците се избират такива с по-нисък праг на самоконтрол, разбираемо защо. По тази причина и битовите условия не са суперлуксозни за да се провокира напрежение за битовизми.Затова и алкохолът се лее в изобилие , за да "падат дрехи и задръжки"
След скандал обаче когато една участничка с по-фриволно поведение след предаването се сети , била обект на действия със сексуален привкус от друг участник въведоха ограничение на алкохола.Имаше и съдебни дела срещу продукцията.
Също уволниха дългогодишния водещ на щоуто заради изсмукан от пръстите расистски скандал. Но контролът тук е жесток ,затова заради  "парцал' и пр. мили думи изреклите ги отдавна да са изхвърчали.

# 331
В събота, във включванията от студиото, ще бъде разнищен и моментът с Петканов най-вероятно. И ще спукат от етюди водещата, защото сеирджийският бог Шоу трябва да бъде стабилно подхранван с всяка подочута клюкина, а Александра е вече част от весталките му. Тоест в тази  пикантерия споменатото  име допълва служебния ѝ хонорар.

Докато  Кристина искаше да покаже с хвалбата си конкурентност по отношение на Алекс, се получи обратен ефект. За Петканов е ясно, че му е без разлика с кого излиза, само да не заспи сам в къщата. Осигурил си  ходещата кукла Кристина за случая.
Която си въобразила, че краката ѝ са по-дълги и усмивката по-слънчева от Александрините.
И докато се решава уравнението с цитираните лица, изпъква накрая интересен резултат  - леснодостъпността на Кристина.
 Досега поне имаше статут на студена дама с високи критерии и сложно превземаемо сърце.
Добре, че се ограничи само до две имена, но и те са показателни за нивото ѝ. И скоростта на бръмчене

Не само мъжете, но и жените не обичат да слушат истории за бивши, споделяни с тънко задоволство и то пред аудитория. За мен това е точно перфиден удар по самолюбието, самоуважението и мястото, на което си е мислел, че стои настоящият партньор.

# 332
Не съм гледала епизода и май нямам и желание да го направя, но прабаба ми имаше една приказка - не са тавряз тези хора 😂

# 333
И Радостин Василев, тоя дето все лае от трибуната, но до сега нищо не е направил. Още известен като Руди Гела.

Този е горе-долу колкото Шермин откачен- не знам коя нормална жена ще се хвали, че е била с него. Груб, прост и агресивен. Иначе за Кристина се говореше и че е с Евгени, но като гледам той ходи на участия с Петър, може и оттам да е тръгнало нещо, не знам. Дениз също спомена, че е ходила на кино, дано да е с Даниел, не този Руди.
А Криси и да иска няма как да е повече от Богданска,  както казва Анчето все едно да сравняваш трамвай със прайвът джет Laughing LaughingLaughing

Проксима, какво включване от студио ще има?

# 334
  • София
Може Петканов да я е минал като по-благонадеждна и дискретна от Дениз, ама тя не пропусна да се похвали. Знам, че ще ме изтрият и че звучи просташко, но си го заслужи. Всяка жена имала минало. Ми имаме, ама не си веем гащите по тв. Че и претенции има за ниво.

# 335
Все по - малко гледам, изпускам нишката и тук. Рози пак не са раздавали снощи.....

# 336
  • SF
Само на мен ли ми направи впечатление как той и Йовица бяха единствените, които биха избрали за дъщерите си мъже като себе си? Не е учудващо тогава да се засегне ако не го величаят.
Да, само на вас.
Аз чух и Калоян да го казва.

То пък много впечатляващо това! Все тая кое име ще посочат. Един-друг не се познават добре, а и въпросът е доста.... творчески: ако един ден имам дъщеря и ако тя реши да си има мъж и ако този мъж прилича на някого,... Аз така мога да посоча и Брад Пит, и президента Макрон, и Владо Карамазов... съдейки по 1 тяхно качество. Твърде много ако-та.

# 337
Абе айде бе! Тая Кристина какво се прави на шест без десет! Много добре й е ясно, че го дразни и подлудява, кара го нарочно да ревнува и после - ама какъв ти е проблема?! На кой влюбен човек няма да му стане супер гадно, така демонстративно да го въртят на шиш, тая изреди няколко бивши! Е, ок, много си вървежна! Баш там и баш пред него си вдигай акциите. Егати тъпата кифла, честно!

В Тредс обяснява как не че са мърли, но няма място и всички си оставят чиниите, обаче снощи като я видях с дънките в леглото направо ме разтресе... всеки прескача по тия чаршафи все едно нищо не е, с дрехите лягат, а бе момичета!

# 338
# 339
  • SF
В Тредс обяснява как не че са мърли, но няма място и всички си оставят чиниите, обаче снощи като я видях с дънките в леглото направо ме разтресе... всеки прескача по тия чаршафи все едно нищо не е, с дрехите лягат, а бе момичета!

Яки мърли и мърльовци са всички. Аз всеки път потрепервам, когото покажат спалните им. Багажите са им натрупани по ъглите. На палатки съм ходила и по-подредено и поддържано ми е било.
Вярно е, че от продукцията не са предоставили място за съхранение на багажа, но язък за шикозните костюми и рокли, намачкани между бански и чорапи из ъглите.
И всеки ходи, ляга в леглото на другите, сяда с прашките, крака немити... Като ги видя и по шезлонгите без кърпи или кърпата намачкана някъде под краката, а потното, намазано с всичко възможно тяло е върху шалтето...
Всички  са с еднакво ниво на лична хигиена. Един не се откроява с грижа за себе си, за дрехите си и за леговището си.
Самият разговор "Тук спи едно момиче, ама сега се е преместила там, но аз съм на нейното легло, но тя ще се върне, но багажът й е тук,  защото там, където е тя е багажът на друг, и моят багаж и нейният багаж и леглото й...." Замотах се кой къде спи, защо се е нахвърлял навсякъде и първата картина, която ми изникна, че се мотаят в едни чаршафи - както дойде!!

# 340

О, Криси. Как се излагаш миличка… душата си дава за малко “слава”

# 341
И Денис беше на ръба да си признае. Тя Криси като започна да споделя и двете с Габи и те: ааа този, той готин, аааа излизала съм с него, ама с него не стигнахме далеч.
Въобще са ужас всичките

# 342
Е, вече е известна. Ако медиите са подозирали за връзката ѝ с Василев, то тя вече публично я официализира и подобри биографията му откъм компромати.

Емили, къде си, мислехме, че ти си флагманът в излагациите? Детронирана си, да знаеш!

# 343
  • София
И на мен това ми направи впечатление, как си лягат с дрехите, с които са били навън в чаршафите. Не само Кристина , а и Габриела като успокояваше Джани, с полата, дето се влачеше навън. После като се мушна при него вече беше с къси панталонки. И като ги споменах - те отдавна спят заедно, защо не се спрягат за такива, дето се правили секс?!

# 344
  • София
И аз много се дразня, когато някой (независимо дали ми е партньор, приятелка или роднина) започне да ми обяснява за бившите си, особено пък с подробности. Та, разбирам го Петър, особено и в контекста на това, че Крисито е ледена кралица и не иска да показва близост с него.
Дани Петканов е за предпочитане пред Руди Гела, на мен ми е симпатичен и за лафче би станал, според мен. За друго - не Grinning
Според мен, Криси и  Петър няма да ги бъде и във формата, дори и Виктория да не атакува, може поне доста да им разклати и без това крехките отношения.
Джани Родари доста преигра, но донякъде разбирам обидата му, сигурно и на мен би ми било кофти в тази ситуация. 

Общи условия

Активация на акаунт