🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 66 373
  • 1 966
  •   85
Отговори
# 420
Снощи имах чувството, че гледам 7ми клас на зелено училище. Красимир вместо да заеме позиция като мъж се крие зад пердетата, Джани се сърди като 5 годишно, което не са похвалили, а Кристина седнала да се хвали с кой спала.

За Габриела не ми е жал, яд ме е на нея, защото всъщност Джани излага и нея, и себе си, а тя му подлага като се доизлага сама с реакциите си.

Кристина не е стока и нямаше как това да не лъсне. Той и Петър не е, ама в случая беше грозно спрямо него. Но пък можеше вместо да я коментира зад гърба и с Виктор, да я дръпне да го изговорят.

Това, че Натали трябва да разкара Орлин след изказванията за розите, ми е малко пресилено на този етап, най -малкото защото това е целта на Шермин и само ще я улесни и ще и вдигне още измисленото самочувствие. Вече, ако последват опити за сближаване след тези откровения, тогава да.

Красимир защо толкова го е страх открито и категорично да отреже Шермин ? Ако му е зор да остане, да се пренасочи към Киара. Тя си каза, че би му дала роза отново.

Като казах Киара - можеше да закопае Шермин с точно едно изречение, когато беше нейн ред да каже с какво я превъзхожда. Ако имаше малко повече акъл, след целия хейт по нея щеше да каже - понеже я превъзхождам многократно по акъл, няма да отговоря на този въпрос. Шах с пешката.

# 421
Повечето от девойките в "рая" се чувстват по-значими като изтъкнат съвсем обмислено връзка,среща,с*кс с публична личност. Но е евтино/пошло да разчиташ на името на политика,музиканта,репортера и т.н. да те изстреля в светските среди.
Ама......такова е нивото,явно. Дискретността не помага да си в центъра на скандала, а момите си търсят тИливизора, с цената на всичко. Пък после обясняват, че не са п****тки,нали  Sweat Smile

Спомняте ли си в един Вип Брадър,имаше една ,чиято професия беше "спя с политик",та и тези-със същата професия.Доходоносна е,нищо,че е дъно.Сега очакваме едни излияния в СМ.........,едни оправдания,но лоша реклама -няма. Това си остава основното мото на риалити участниците

# 422
  • София
Уф, на мен сериозно ми писна от тази психично болната Шавриела. То не се издържа вече нонстоп едно и също, едно и също. Close Точно тя намерила, не знам с какъв акъл, да се присмива за конски зъби, като нейната усмивка е най-конска и зъбите й едва се побират в устата. Призовавам някой неин близък по най-бързия начин да й занесе хапчетата  на Родос, че положението не е никак хумористично.

Краско голяма мишка излезе. На масата мълча като брутален г*з, а после се заключи в стаята, вместо с две приказки да сложи Шаврантиела на място. Страшен мъжкар, няма що. Тъп е като галош милият, щом продължава да иска да пере с тоя инкубатор на ППБ. Аз само като я гледам ми иде да отида да си измия ръцете и да се изкъпя.

Много ме е яд, че и Киара не е много умна и не можа да я затапи тази, толкова много неща могат да се кажат по отношение на нея и то дори без изобщо да се ползват грубости.

Джани Версаче е пълна излагация, по-добре изобщо да не го дават. Не знам това момиче с какъв акъл търпи подобно поведение, не съм виждала по-голям червен флаг от този. Габриела или никога не се е сблъсквала с нещо подобно и не знае как да реагира, или има нещо счупено в себе си, ако го намира за нормално.

# 423
В следващата серия от въпроси, ако е възможно да бъде попитана лично ШерминЪ какво прави накачулена с Азис и другите ...? И да сравни тя с какво превъзхожда Киара в кълченето и въртенето на задник в чалготеките? /освен, ако с Азис не са ходили на опера?!/.
😵💫😵💫Ама каква опера?! Масовка за еснафи е операта…В Света на Ана Метушева се слушат концерти в зала България или Роял Албърт🤨🤨Това ще ти отговори Бурачек - Метушева: с Васил- Азис, Лили Естер и Другата- Изкушена 🙃 от високото изкуство, са слушали Римски- Корсаков😉

PS: Ана Метушева, ако четете това, моля предайте на Шермин/ или някоя от другите личности , които съвместявате/, спешно да инвестира в консултация с Психиатър.

# 424
  • В Града на Липите
Красимир защо толкова го е страх открито и категорично да отреже Шермин ? Ако му е зор да остане, да се пренасочи към Киара. Тя си каза, че би му дала роза отново.
Като казах Киара - можеше да закопае Шермин с точно едно изречение, когато беше нейн ред да каже с какво я превъзхожда. Ако имаше малко повече акъл, след целия хейт по нея щеше да каже - понеже я превъзхождам многократно по акъл, няма да отговоря на този въпрос. Шах с пешката.
Не го е страх. Simple Smile Просто на този етап, все още се надява да я изпере. Това неговото ми прилича, като да се е хванал с някой на бас отвън, иначе не разбирам защо му е толкова важно. Явно като Марто харесва не дискретно, а очевадно тунинговани "дами". Киара не е достатъчно направена за него. Другия вариант е, да е мазохист.
Киара е била в кома три седмици и не знам дали това не е оставило някакви последици. Менингитът не е шега работа. Понякога сякаш й се губи правилната дума и изпитва затруднение да я намери. Отделно ми се струва и че речника й е доста ограничен.

# 425
Орльо ако заведе за снаха бостанско плашило с европейско излъчване  като Шермито, кметът ще избяга с писъци.

А според мен е надценен кмета и може и да се зарадва като види снахата. Като я чуе обаче.... Joy

# 426
Обаче аз сериозно не знам кои са тези 5 езика?
Български , цигански и после? Айде английски сигурно, че нали в Дубай ходи .
Български, руски, турски, иврит и английски.
Интересно как повечето new money милионери, олигарси и далавераджии общуват точно на тези езици без родния ѝ български, хм.
Аз ако бях олд мъни милионер,щях да науча български, за да може да си говориме на много теми и да споделяме обща култура и емоционална интелигентност .
Да тя е казвала , че вторият и баща е турчин с еврейски произход, но защо по дяволите лъже че е от Тел Авив. На профила на Бурачек  се е отбелязала от Холон- под 200 хиляден индустриален град, не вярвам там да е хайлайфа и цените на имотите май са доста ниски. А като добавим, че евреите си зачитат само тяхната кръв, нищо чудно да сса гледали на нея като един навлек дето трябва да хранят и да и били отказвани доста неща- винаги в ъгъла и никога достатъчно добра за нещо. Та ако вместо виме и пирги, беше инвестирала в образование и психолог, с тази основа до тук можеше да докопа прилична работа и живот занапред.

# 427
Какво и е на Анка? Тя си живее в своя си свят и ги върти всички на малкия си пръст. Никой нищо не може/не смее да й каже и получава това което иска (цялото ефирно време и мъж Краси), когато го иска. Вижте другите, всички мълчат като пу...ки, слушат я с зяпнали усти и се съгласяват без да мрънкат. Проста и не осъзнава колко е проста и е доволна от живота, защото всички и угаждат (за да не се занимават с нея). От всички в рая, тя най-добре си изкарва. Особено ми харесва, как прави Красьо "сам да си говори". Красимир и всички други, барабар с цър пър и Киара и играят по свирката, а тя е доволна.

# 428
Да, пресилено би било да го отреже Орлин заради това, което каза, но поне да покаже, че и е неприятно, да му направи един фасон а Ла Джани, в случая би бил оправдан.

Габриела на Джани явно е свикнала да и се вменява вина и дори не се усеща как я манипулират.

# 429
Здравейте,
Признавам, че малко ме е страх да коментирам, защото съм нова тук и някой може да ме заподозре, че съм някоя от участничките. Не, не съм. А освен това съм в категория лекичка вече. Гласувах да си тръгне Шермин. Заради генерализациите, не заради личните обиди към Виктория. Най-вече заради срама, в който моето поколение българки сме възпитани. А именно: Срамно е да си мързелива или необразована, да зависиш от  мъжа си, да не можеш да поправяш бушон или да си боядисаш стаята. И още много неща бяха срамни ако не можеш да ги правиш. Искам Шермин да си ходи, защото много българки като мен, които работеха честна и висококвалифицирана работа работа в чужбина са чували "жените от Източна Европа сте..." Така че, ми писна да слушам за нас "българките" от тази, заради която този срам се завръща. Не разбирам от право, може да има някаква допустимост и търпимост към обидите на националност в реалити форматите, но все пак....на Лили кръвта, както каза на Пенко е червена, та... Тушев ...на българките не е ли?

# 430
Шермин - болно момиче. Тя Киара си каза, преди беше Шермин, сега е Ана, утре ще е Беатрис. Както и по-рано го казах, има си някаква форма на личностно разстройство.

Джани - класически насилник - вербален, психически, емоционално, физически. Имала съм същото такова чудовище в живота си...Дано Габи се осъзнае на време. За жалост в нейното поведение виждам себе си преди много години и това никак не е добра новина за нея...

Криската - колкото хубавка, толкова загубенка. Не е малка, трябва да знае, че мъжете не обичат да слушат за други мъже, камо ли кой е умен, богат и красив, макар че се побъркват от любопитство да знаят повече за бившите връзки на жената до тях, но не пред публика. Мъжът до мен и доста по-млад и в началото на нашата връзка много ме питаше за бившите ми, които са 2-ма, единият от които бившия ми съпруг. Дори и на 4 очи никога не си позволих да изпадам в подробности. Моята цел беше да му покажа, че той е повече от тях във всяко едно отношение и това определено го успокои от един момент нататък. Определях го като проява на неувереност, младост и пр.и добре, че мина.

Краси - много жалко поведение от мъж.

За Габа - вече казах - опасна, арогантна, лош пример във всяко едно отношение - и като външност, и като съдържание.

# 431
Изгледах само частта с Кристина. Според мен доста се е почерпила. Така и се разкри характера - столична пеперудка. Петър първоначално се опита да я спре като се разприказва, но тя злонамерено продължи с подробности и хвалби към бивши мъже. И от кога излизане месец и чукане по къщите е връзка? Истории 7 клас. Колко ли още са я ошаткали. Това не прави Петър добър в моите очи. Искам да видя дали Руди ще го коментира от трибуната или на гости в някое предаване! 😬😀🤣

# 432
Орльо ако заведе за снаха бостанско плашило с европейско излъчване  като Шермито, кметът ще избяга с писъци.

А според мен е надценен кмета и може и да се зарадва като види снахата. Като я чуе обаче.... Joy
здравей Орлине , аз съм новата ти майка Шермин 🤣🤣🤣

# 433
Криската ги плещи такива спокойно, защото очевидно няма интерес към Петър. Освен това, виждайки с какви се е занимавала, това за мен е 100% сигурно.
Киара пък си е глупавичка, не мисля, че вина за това има прекаран менингит, но е в пъти по-ок от Шерминката.

# 434
Кристина да не се е повлияла от Шерминатора с тея милионери и частни самолети , та включи на рекламен блок и тя???

Общи условия

Активация на акаунт