🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 69 130
  • 2 014
  •   85
Отговори
# 405
  • софия
Не крия, че имам симпатии към Петър, чаровен е, даже смятам, че наистина е увлечен по Кристина. Нея я харесвам много визуално.
Обачееее... Вие го изядохте с парцали те, че я нарекъл "малоумница", но виждате че това е нейно последователно поведение.
Недопустимо, неприлично и не уважително в присъствие на гадже (съпруг/а) да се коментира лице от противоположен пол. Това важи и за двамата в двойката. Независимо дали са във връзка, или сте на трета среща.
Кристина започна с близнаците  и като удари снощи три ракии, продължи...
Тъпо беше, че П. отиде да и се моли.
Виктория няма грам шанс, според мен никъде. Като си хем грозна, хем зла, неуспехът ти е гарантиран.
И пак ще напомня колко беше нелепо поведението и с предния ерген.

# 406
Много жалко, че Киара няма капацитет да ѝ отговори подобаващо на Шерминка, защото, нали, след всичко, което излезе и излиза за партитата в Дубай, то не е много за хвалба, че излизаш с мъже "от Дубай". За визията по - добре да не говорим.
Не съм някаква моралистка, но обидите като "парцал", "боклук" и въобще цялото поведение към Виктория е недопустимо за национален ефир. Да не се приема като защита на Виктория.
Габриела бижутерката според мен или е гледала такова поведение от близки вкъщи, или играе роля, или... и аз не знам. Този ще го изхвърля на второто изречение.

# 407
Снощи явно не съм дотледала до края, не съм видяла, че Криси е ревала, а Петър и се е молил. Поредна излагация.
Киара също не можа да се отстои, да отвърне подобаващо на Шермин, изпусна си нервите и въпреки, че Краси се държа като мижитурка каза, че би му дала роза. Изобщооо ..остана ли някой дето не се е изложил не знам.  Май само Дениз засега държи фронта. Всички други се сгромолясаха.

# 408
Имам забележка към миналия епизод: много тъпа режисура! От цялото туткане и бибиткане на разговорите почти нищо не разбрах, също така и от криенето зад перденцата.
Извън това: Джанкарло много ме ядоса с фадоните си за нещо съвсем безобидно! Че той, ако така всеки път "приключва тотално връзката" за подобни дреболии, аз не го виждам в брака.
Шермин усети накъде духа вятъра и се ориентира към Орлин. Красимир не ми хареса - какво ми се крие зад перденца - да къса синджира и толкова! Ако съм на мястото на Киара, това поведение на "да не ни хване жена ми" щеше да ми охлади много интереса.

# 409
Скрит текст:
в това видео е точно като невменяема, сама се хили, те и се подиграват тя се озъбила, дет се вика ти го плюеш то си мисли че дъжд го вали....

# 410
Понеже аз все още не съм разбрала точно кои 5 езици говори тази Шармин, просто не зацепих за хиляди пъти казано от нея. и не съм я чула да казва нещо на тях да и чуем дървения руски грозен акцент на Английски например.
Питам, защото аз говоря 3 ежедневно и дали да не започна да го повтарям на всеки 5 секунди хаха.
Никоя класна дама или мъж няма да обижда също никой на външен вид, това говори за доста ниска култура и лична хигиена като човек.

Класните хора искат да вдъхновяват другите да стават по-добри и са добри ментори и искат да показват доброто в един човек, а не обратното да се опитват унижават и да мразят другите, това са комплексарите и примитивите.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 14:29 от Stine Jensen 729211

# 411
Кристина явно е покривала доста комплекси с тази премереност и заучени фрази за сериозност, морал, принципи и очаквания. Алкохолът извади наяве несигурностите на селската пръчка у нея, която се надява да надскочи скромен произход и възможности с търкаляне по креватите на известните. С нищо не е по-различна от другите бръмчалки и не беше нужно да се надува толкова.

# 412
Леле, Криска измести Шерминка днес- направо съм в потрес. Анка лудата сигурно място не си намира от това, че е втора днес.

# 413
Имам забележка към миналия епизод: много тъпа режисура! От цялото туткане и бибиткане на разговорите почти нищо не разбрах, също така и от криенето зад перденцата.

Добавям и прекалено силната, драматична музика, която са монтирали за фон.

# 414
В следващата серия от въпроси, ако е възможно да бъде попитана лично ШерминЪ какво прави накачулена с Азис и другите ...? И да сравни тя с какво превъзхожда Киара в кълченето и въртенето на задник в чалготеките? /освен, ако с Азис не са ходили на опера?!/.

# 415
Много жалко, че Киара няма капацитет да ѝ отговори подобаващо на Шерминка, защото, нали, след всичко, което излезе и излиза за партитата в Дубай, то не е много за хвалба, че излизаш с мъже "от Дубай". За визията по - добре да не говорим.
Не съм някаква моралистка, но обидите като "парцал", "боклук" и въобще цялото поведение към Виктория е недопустимо за национален ефир. Да не се приема като защита на Виктория.
Габриела бижутерката според мен или е гледала такова поведение от близки вкъщи, или играе роля, или... и аз не знам. Този ще го изхвърля на второто изречение.
Лошото е, че и децата попиват това поведение и развиват нетолерантно поведение към изглеждащите различно. Но пък един ден децата на Габа и Шарнира ще се родят същите нелицеприятни, като майките преди корекциите . Ще им оперират носовете и ушите още в детската градина или? Така или иначе за късите крачета няма спасение…

# 416
В следващата серия от въпроси, ако е възможно да бъде попитана лично ШерминЪ какво прави накачулена с Азис и другите ...? И да сравни тя с какво превъзхожда Киара в кълченето и въртенето на задник в чалготеките? /освен, ако с Азис не са ходили на опера?!/.

Там е работата, че тя вижда, че с нищо не я превъзхожда и затова я захапа още с влизането. Киара може да се кълчи по дискотеки, но има спортно минало, родители в музикални среди. Шермин е една простакеса от махалите на Ловеч и никакво родословие с някакви изяви в обществото.

# 417
Обаче аз сериозно не знам кои са тези 5 езика?
Български , цигански и после? Айде английски сигурно, че нали в Дубай ходи .
Български, руски, турски, иврит и английски.
Интересно как повечето new money милионери, олигарси и далавераджии общуват точно на тези езици без родния ѝ български, хм.

# 418
Орльо ако заведе за снаха бостанско плашило с европейско излъчване  като Шермито, кметът ще избяга с писъци.

# 419
Косара беше преди другата полиглотка. И тя с футболиста в Казахстан научила руски.

Общи условия

Активация на акаунт