🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 77 411
  • 2 114
  •   43
Отговори
# 390
Без английски - турски и немски /заради немеца/

Обаче аз сериозно не знам кои са тези 5 езика?
Български , цигански и после? Айде английски сигурно, че нали в Дубай ходи .
Бг, англ., иврит, руски и…не знам другия, тя дали въобще каза кои са?Нали имала
гадже руснак, затова във фейса е Ана Бурачек, на неговата фамилия.
За руския и другият език, вероятно поназнайва нещо, надали ги знае така, както твърди.

# 391
Джани е ужасно токсичен и комплексиран мъж, държи се много зле с Габриела. За Кристина не мисля, че е казала кой знае какво, тази информация е известна от много време и всички знаят за тези хора. Според мен Петър преигра и реагира пресилено. Аз на моя съпруг съм казала абсолютно всичко за мен и за бившите ми.

# 392
Немски не говори богинята.

Елена, казвала си му, ама в какъв етап от връзката. Преди да му пуснеш ли? То това е най-кофти в цялата работа...

# 393
Да, едно е да повтаряш като папагал, че владееш 5 езика пред тъпаци, друго е да ги говориш свободно пред такива, които могат да те контрират.
Навярно владее : български ( но той не се брои, тъй като майчиния / роден не се брои ), цигански, турски, английски. Циганския не е език, а някакъв меланж, така, че и него го отхвърляме. За турския ако е туркиня го говори, ако не е - познайва нещо .
Да кажем, че владее английски и иврит. Сметката е 2 езика, а не 5.
Хахахахахаха
А този КрасимирЪ колкото повече го гледам, толкова повече се чудя, как е възможно да има такива тапири на тази земя ?
 Не само тапир, а и тапир балък и смотаняк, който не може да върже едно изречение. Не на галош, ами на ренде тъп.
Шофьори на тир и строителни работници съм чувала, да свързват 2 изречения, а този дори 1 не може.
Заложни къщи ли има, бияч ли е, ама човека си е голям мухльо, с нула мозъчни клетки. Чехълче.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 13:49 от BlackCat12

# 394
И още един въпрос - разбра ли се за кого говориха, когато се бяха събрали и Криси обясняваше, че е имала връзка с някой. Не разбрах защо беше заглушено името - явно е някой известен.

# 395
Ама как да не е кой знае какво това, че Кристина почна да говори за интимни неща с бивши пред уж гаджето си и то публично! Не само пред седящите там, но и пред цяла България. Това е пълна простащина и неуважение към партньора. Има трима човека, които трябва на секундата да прекратят "връзката" или каквото и да е там..Габриела на Джани, Петър и Натали. Трябва да го направят от самоуважение. Ако го направят и си тръгнат ще спечелят много повече дивиденти отколкото да стоят за някаква роза и да си плюят на достойнството. Но понеже всичко е фалш от ден 1 те не могат да осъзнаят, че са били засегнати, обидени и изложени.
Елена, ти че си казала на твоя партньор всичко за бивши публично ли го направи?

# 396
Основният език на Шавърмата е френски на ниско ниво.

# 397
Стига де, колко пъти ги е казвала: български, защото ѝ е майчин, турски, защото и двамата и татковци, или колкото там са били, са били турци, иврит, защото е живяла в Дубай, английски, а руския е научила, защото е била 6 години с руснак.  Как може да не научите биографията на тази вдъхонвяваща жена!

Иврит говори, защото е живяла в Израел от 10годишна, майката е била женена за евреин. В Дубай само оперира като компаньонка.

# 398
  • София
Lady Cassiopeia Duva - на първият въпрос - според мен, Краси се ядосваше на Шермин и Габи го прати в мъжката къща.
На втория въпрос - Криси каза, че имала връзка с Дани Петканов след Александра, и за някакъв политик, предполагаме Руди Гела. Имената бяха заглушени.

# 399
Много елементарна Кристина. Наши се и започна да си говори за бройките ей така между другото. И с какво точно допринася на Петър тази информация ? Ако я е питал , Ок, ама така да си разказва, просто няма нужда.
Че и на всеослушание пред толкова хора, все едно е голям подвиг. При това не става дума за някакви дългогодишни отношения и като добавим, че са и публични личности - баш искаше да се похвали за забивките си, видиш ли колко е яка.
А Петър пък реагира после комплексарски- излагала го била. Но донякъде го разбирам , защото въпреки всичко е мааалко по-интелигентен от нея:)

# 400
Според мен спонсор няма, ако имаше нямаше да ходи да се излага в предаването и то два пъти.
Няма спонсор, а има да храни майка и брат. Ако имаше спонсор, щеше да е така ремонтирана , косата нямаше да в тази прежда…
Нали я хванаха на сторитата от  Монако, как мъжкото пиле ги вози.
Потърсете yacht girls и ще видите къде е била!

# 401
Майка й на ШерминЪ трябва да е полиглот като нея. Само така си обяснявам, че три езика са й майчини...

# 402
Петър се подразни заради камерите, ако майка му гледа няма да ръкопляска на снахата за сексуалните подвизи. Ясно е, че никоя не е непорочна ама сега в ефир да говориш къде си ходила в коя къща и как си спала там е меко казано неуместно. Тя се разплака, защото се усети колко се е изложила. А и все пак изтъкна известни личности и Петър нормално да се подразни все едно той не е никой и не е достоен за нея. 

# 403
Майка й на ШерминЪ трябва да е полиглот като нея. Само така си обяснявам, че три езика са й майчини...

Турски, ромски, български.
Много сънародници са полиглоти по стечение на обстоятелствата.

# 404
  • here and now
На мен ми е интересно защо всички новопристигнали се пробват с Петър?
Дали им изглежда най-заблуден, или виждат, че на Кристина хич не ѝ е за него?
Изключвам врианта да го правят, защото са видяли положителни качества...

Общи условия

Активация на акаунт