🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 63 604
  • 1 888
  •   88
Отговори
# 465
Този германец на Шарнира може да се казва Мохамед🤣
И да не е точно германец, а бежанец в Германия? Stuck Out Tongue Winking Eye
И вероятно живее на помощи и печели кинти от пор...о. с Шерми. Емили, видя ли какъв лукс си изпуснала като отхвърли офертата от Ивайло, модела на ВИрсаче?

# 466
Не съм много съгласна за мъжете с възможности, айде Руди - Ок, има там някакви, ама Петканов го зарязваха 1000 пъти, защото е лентяй. Бащата на Криси има достатъчно пари, просто нея я гъделичка да е известен.
Какви пари има пък бащата на Криси?!? ха-ха-ха
Едва ли е на хляб и сол с кантората.
Каква кантора??? Баща й има малък цех за дървообработване.
Ми дай повече инфо, информирай ни Grinning

# 467
  • В Града на Липите
Така ,че шанс за Калоян е да влезе младо образовано момиче да влее живот в това хубаво високо , но тромаво (телом и духом ) момче .А не да му дават шанс с грозновата простакеса с издути цици и устни .
На Габа той й е билета за оставане. Не знам, защо се натискат да стоят в тая мизерия още. Който искаше да ги види, ги видя. Който не беше прочут досега, се прочу. Обаче не си представям да влезе някоя подходяща за Калоян и Габа да ги остави да се опознаят. Ще хвърчат екстеншъни.

# 468
Трябват и 20 бона на Дюбайската принцеса. Наем и пиячка, плюс майка и брат на врата и увиснали. Разбираемо.

Петър е много хитър. Отиде да се мазни на леля си със зайче байче, защото е наясно, че тя му е билета за финала. Ще слуша кои са я клатили и ще се преструва, че песен му пеят.

Киара да я изваждат вече. Не я харесах с влизането, и се видя че вербално е една нула. Две приказки не може да завърже да се защити от това чучало. Беден речник, но била красив човек от вътре. Скромноста беше за хора, които нямат други качества, нали така.

# 469
  • София
И ся кво стана - Крисито се оказа в същия бизнес, ама поне няма корекции. Всичко живо е влязло вътре, за да се продаде после по-скъпо навън, каква любов, какви 5 лева, язък й за позите в Ергена и половин предаване тук, накрая се оака на метеното.
Петър е влязъл да си прави реклама, актьор е, има нужда от странични ангажименти, защото парите от театър не стигат и иска да го забележат.

# 470
Ма тя кантора ли е казала, че има? Ле, ле. Или съдите от факта, че казва, че работи във фирмата на баща си.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 16:19 от 1605

# 471
И ся кво стана - Крисито се оказа в същия бизнес, ама поне няма корекции.
Не съм убедена, че няма корекции.
Устата и е като каменна, лицето е на ботоксирано.
Косата, много ретро визия, може и да си е нейна, но може и да не е.

# 472
Да не цитирам повече - аз бях останала с впечатлението, че баща ѝ има кантора, но може и да не съм ѝ разбрала логиката Grinning Има ли информация кой е цехът?

# 473
Познавам монтанския кмет. Беше ми учител по история, после директор, после кмет. Самият факт, че 30 години управлява говори, че хората си го обичат.
Понеже ми бяха и съседи знам и Орлин, ама като бебе още. Ако доведе това израелско чудо  съм сигурна, че  тате ще   го прати в ивицата Газа, ама Шарнира няма е му е в къщата.

# 474
Шермин започне ли да повтаря нещо по сто пъти, значи лъже. Започна с 5-те езика, мина през това, че Красимир бил влязъл в предаването специално, за да се запознае с нея, после през това, че отказвала на много богати мъже, сега започна да говори, че е от много добро и стабилно семейство.
А пък жалкия опит да се лепне за Орлин и то при положение, че до него стои Натали, която е поне 10000 пъти по-красива и най-вече естевстена от нея, е направо смешен.

Това, което видях между Петър и Криси в спалнята ме навежда на мисълта, че те наистина много се харесват и, че нещо се е зародило там. Хубаво ще е, ако нещата между тях продължат - аз ги харесвам, като двойка. Виктория доста се надценява, ако мисли, че може да го отмъкне - дано да не тръгне да го прави сериозно, защото ще остане доста разочарована

# 475
# 476
  • Пловдив
🤌🤌🤌

# 477

Това, което видях между Петър и Криси в спалнята ме навежда на мисълта, че те наистина много се харесват и, че нещо се е зародило там. Хубаво ще е, ако нещата между тях продължат - аз ги харесвам, като двойка. Виктория доста се надценява, ако мисли, че може да го отмъкне - дано да не тръгне да го прави сериозно, защото ще остане доста разочарована

Аз не мисля, че има нещо истинско между тях. Той си трърси слава, а тя какво си търси не знам.

# 478
Орльо ако заведе за снаха бостанско плашило с европейско излъчване  като Шермито, кметът ще избяга с писъци.

А според мен е надценен кмета и може и да се зарадва като види снахата. Като я чуе обаче.... Joy

Кметът е много възпитан и  интелигентен човек , и би приел  Ана културно . И дотук . НО за снаха няма да я приеме , нито пък майката на Орлин . То и по неителигентни родители не биха я приели , тя прилича на парцалена кукла . Извинявам се , ама е истина , направила се е на нищо . Имам чувството ,че зъбите и искат да избягат от устата .

# 479
Кристина че олекна, олекна. Но изобщо не ме скандализираха похожденията ѝ, те са очаквани за контингента на предаването. А и много ясно, че ще бръмчи с що-годе известни и заможни мъже, няма да се хване с таксиджия. Всеки си вършее в социалната група обикновено. 

Потресох се, обаче, че като си пийне и се отпусне, говори на каза̀, писа̀ No Mouth Яко кринджнах наистина.

Също така съм “за” да се тестват ревността и реактивността на мъжа възможно най-рано. Не ща Джанита. Егото му пазя после, когато вече сме заедно и е доказал, че може да го държи в приемливи рамки.

Общи условия

Активация на акаунт