🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 43 730
  • 1 324
  •   288
Отговори
# 735
Как пък нито един от мъжете не показа стабилно самочувствие и гордост,само слаби характери и дефицити!

# 736
Началото на вчерашният епизод, в който Красимир попита над 19 пъти, Киара да му гарантира, че ако отреже Шарнир - тя ще играе с него е едно от най-отчайващите неща, които съм чувала… 😂😂

# 737
Началото на вчерашният епизод, в който Красимир попита над 19 пъти, Киара да му гарантира, че ако отреже Шарнир - тя ще играе с него е едно от най-отчайващите неща, които съм чувала… 😂😂

Абсолютно. Краси удари тъпомера. Аз продължавам да питам той защо е там? Така и така вече е стар ерген и няма да може да направи нищо смсилено с живота си, освен да кръжи около тунинговани мацки, но май е свършил парите и няма да го огрее. Каза, че бил изкарвал 3000 лв., естествено, че лъже, поне 6000 са, но и това е малко за хай мейтнънс жени. Киара според мен трябва скоропостижно да го изпидурка, обаче така като гледам останалите мъже, всъщност никой от тях не ми харесва, а предполагам и на нея.
Кристина като взе да прави чупки на тоз Петър, той пък дечко, а тя - жена с опит. Не ги виждам заедно. Тя има нужда от улегнал и високопоставен чичко паричко, от сорта на Бог да го прости Шарлопов.

# 738
Кристина нали вчера цяла вечер я гледахме по бански - легнала, права, ходеща. Супер слаба и грациозна е. Преразгледайте си мнението за това, що е то ''набита фигура''. Нищо общо няма това определение с нея и нейната физика.

От тълковния речник: набит - здрав, як

* Добавям - с развита мускулатура, обикновено не много висок и с по-къси крайници

# 739
Хубава ромка. Много й личи боята, но иначе е красива. Виждам в Израел как би била вървежна.

Стана ми мъчно за Шарнир и майка и, като бездомни котки от неопределена порода са- всеки им се радва , но никой не ги прибира вкъщи. И сигурно ги подритват понякога 🥲

# 740
Знае ли са кои са двамата бивши на Кристина, за които Петър се е издразнил?

# 741
  • София
Крисито е по-бузеста, според мен от там изглежда някак по-едра, отколкото всъщност е. Иначе е слабичка, грациозна, но лицето и косата я правят да изглежда някак измамно голяма.
Иначе, освен Габи Бланко и Шерминатора, всички останали имат хубави тела, според мен - те двете са се окепазили с тези дини и безбройните корекции.

# 742
Крисито е по-бузеста, според мен от там изглежда някак по-едра, отколкото всъщност е. Иначе е слабичка, грациозна, но лицето и косата я правят да изглежда някак измамно голяма.
Иначе, освен Габи Бланко и Шерминатора, всички останали имат хубави тела, според мен - те двете са се окепазили с тези дини и безбройните корекции.

Шерминатора, както я наричате, от ромското малцинство ли е? За една приятелка питам.
Ако е ромка ми се изяснява защо е с толкова гореща кръв и голяма уста. Въпреки корекциите, няма да може да намери богат мъж, защото богатите мъже предпочитат жената до тях да не знае много, много, а тя това не го може.

# 743
  • Sofia
Знае ли са кои са двамата бивши на Кристина, за които Петър се е издразнил?
Руди гела и Даниел Петканов

# 744
Мда, Кристина е много бузеста и явно е ниска и наистина изглежда безформена. На мен като я гледам ми прилича на Спондж Боб квадратни гащи... като структура. Grinning

# 745
Грабвайте пуканките ,Вики е репликирала недоброжелателка в ИГ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 746
Кристина има нещо прасешко в лицето. Вместо зайче по и подхожда "Прасчо". А и по характер. Прасчо нали беше доста сръдлив в  Мечо Пух.

# 747
Кристина нали вчера цяла вечер я гледахме по бански - легнала, права, ходеща. Супер слаба и грациозна е. Преразгледайте си мнението за това, що е то ''набита фигура''. Нищо общо няма това определение с нея и нейната физика.

От тълковния речник: набит - здрав, як

* Добавям - с развита мускулатура, обикновено не много висок и с по-къси крайници

Като Джанката....

# 748
Дайте спойлер за новите участници. 3-ма мъже май дадоха накрая.

Бат Красо ще му стане тясно.

# 749
Дайте спойлер за новите участници. 3-ма мъже май дадоха накрая.

Бат Красо ще му стане тясно.

В темата за спойлерите имаше кои ще влизат, но не зная дали е вярно- за повечето обаче вече ги видяхме, че са вътре. За Виктория поне аз не знех.

Общи условия

Активация на акаунт