🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 26 778
  • 801
  •   70
Отговори
# 750
За да се стигне дотам, че Шавърмата да ѝ прави забележки... показателно е колко се изложи госпожа юристката. Да не говорим, че в лице ми прилича на Муки Мутафова. Петър и на мен ми е неприятен от самото начало още. Но исках да кажа друго- той все натъртва, че харесва СЛАБИ жени. Еми Христина не е слаба. Не, не е дебела, но е едра, набита. Има женствени форми, но си е бичме, структурата ѝ е такава. Не шеймвам, просто отбелязвам още едно нещо, което ми е направило впечатление за разминаване откъм претенции и реалност.
И аз бях с такова впечатление, не знам дали е заради формата на лицето или факта, че не е тренирана. Но всъщност е много слаба, тя е и доста ниска.
Доста е странно да спечели Мис България, повечето не бяха ли високи? Макар че в последните години знаем как се "печели" тая титла, а тя много иска да е известна Крисето, дето се представя с бащиното име като фамилия.

# 751
Да си слаб на килограми не е някаква велика добродетел. За мен 48 кила е знак по-скоро че си онемощяла и нямаш сила. Така бях аз при 49 кила (48 не стигнах за щастие на Шермин). Най-стройните мацки с най-добри тела в ефира са в Игри на Волята, а те не са слаби на килограми. Мускулите тежат повече от сланините.

# 752
Не я спестиха вчера Шермината - правеше гимнастика по прашки!
А Красимир е по-голям актьор и от Петър. Какво няма тези кандърми и уговорки с Киара зад ъгъла - половин час! Ми или я напускай твойта булка Шер, или недей! Защо ти е Киара - да го играе немска овчарка в тъпоъгълника ти ли?!

# 753
Не съм гледала вчера, но явно нищо не изпускам. И на мен чисто визуално Кристина ми изглежда набита. Тя може да е слаба ( и под 43кг.), но пропорциите и костната структура са такива. Забележете я в областта на рамо и трапеца към врата. Не е висока или поне на мен ми изглежда ниска, пак от пропорциите на тялото. Загледайте другите момичета и вижте разликите. Киара също е доста набита, точно по начин на спрял с активен спорт човек. Има развита мускулатура и като върже малко мръвка става дунда. Отделно тез бюстове където си слагат. Защо продължава модата на дините от 90те!!! Кръгли, големи и на по- широк торс става като плувец. Не харесвам Анелия, но вижте я тя с какъв бюст е.

# 754
A ние сигурни ли сме, че тези мъже довечера са нови попълнения? Аз си миля, че може и да са извикани просто за купона някакви местни пичове.

# 755
За мен Кристина е изключително красива. Вероятно има корекции , но са с мяра.
Характерът обаче е друга тема.

# 756
За мен изключително красива е Роси Иванова или Бела Хадид ( нали при нея има един куп успешни интервенции). Кристина е хубава и прави впечатление.

# 757
Въобще не ми е хубава Кристина.

# 758
Преразгледайте си мнението за това, що е то ''набита фигура''. Нищо общо няма това определение с нея и нейната физика.

От тълковния речник: набит - здрав, як

* Добавям - с развита мускулатура, обикновено не много висок и с по-къси крайници

Няма какво да преразглеждам- именно така я виждам в моите очи- набита, ячка, трътлеста. Зная, че мнението ми е непопулярно, няма нужда всички да са съгласни с него. 😎
Далеч ми е от нежна и грацилна, но не е и дебела.
Пък това, че печелила разни конкурси… не ми е фактор, особено след като гордо изреди в ефир имената на политик, с който е спала. Както и това, че е дипломиране юрист (поне така я представиха, ако не се лъжа) не я прави умна.

Между другото, има ли някакви реакции от споменатите от нея партньори?

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 16:56 от TuЛи

# 759
Да си слаб на килограми не е някаква велика добродетел. За мен 48 кила е знак по-скоро че си онемощяла и нямаш сила. Така бях аз при 49 кила (48 не стигнах за щастие на Шермин). Най-стройните мацки с най-добри тела в ефира са в Игри на Волята, а те не са слаби на килограми. Мускулите тежат повече от сланините.
За мен пък това с 40-те кг значи че са много ниски. И не е повод за хвалба.

# 760
Всичко при нея идва от лицето-има бузки и създава впечатление да е пухкава.В тялото е супер, поне каквото съм видяла.

# 761
И на мен не ми е красива Кристина. Има прасешка физиономия и прилича на руска тьотка. Ако нямаше сини очи щеше да си е обикновено момиче с посредствена красота. В моите очи най-красива е Габриела и то, ако не се нагримира като застаряла гейша.

А пък Шермито не знам какво се хвали с тия 48 кг, като това й е макса на 150те й см височина. Ако качи още 2-3 ще се окръгли.

# 762
Момичетата са хубави , май всички са доста нисички , личи им кой тренира и кой посяга към Оземпик-а.

# 763
Елвиса отново с Йоана, даже при Неделчо и Туджаров се изтипосали, все едно кралски особи обявяват сватба 😂

Защо си мислят, че на някой му пука, така или иначе тук коментирахте, че, най-вероятно, те не са се и разделяли и всичко е било една голяма шашма.

# 764
  • Вестерос
За мен най-красиви са Габриела и Натали

Общи условия

Активация на акаунт