🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 60 651
  • 1 821
  •   80
Отговори
# 765
Прасешката физиономия се дължи на прасешкия нос, със стария е била по-хубава.

# 766
Дайте спойлер за новите участници. 3-ма мъже май дадоха накрая.

Бат Красо ще му стане тясно.

А, Краси - чакай Джани да разбере, че на женския купон е имало мъже. Както беше толерантен, че било добре да има еднополови купони, така ще му изври капака на тенждерата, като разбере какво се е случвало при момичетата, докато те са си дрънчали на китара в двора Grinning

# 767
  • В Града на Липите
А, Краси - чакай Джани да разбере, че на женския купон е имало мъже. Както беше толерантен, че било добре да има еднополови купони, така ще му изври капака на тенждерата, като разбере какво се е случвало при момичетата, докато те са си дрънчали на китара в двора Grinning
Тя, Джанковица ще се забради и няма да комуникира с други мъже.

# 768
Струва ли ми се, или Филипа постоянно е с мръсна коса? Видимо омазнена.

# 769
От Руди няма нищо, той е ангажиран с важни държавни дела. Все пак иска да бъде като лидера на Ел Салвадор - Наиб Букеле. За мен следва тази последователност.
Петканов не знам, нали е влюбен.

# 770
Тя, Джанковица ще се забради и няма да комуникира с други мъже.

Ще видим довечера. Но лично на мен грам не ми се вярва.
Подозирам, че на Петър и Виктор също ще им потънат гемиите, а Йовица буквално ще превърти. Няма да се учудя да надмине даже и Джани. Ще е забавно довечера Joy

# 771
Надявам се някой от новите да налази Киарчето.

# 772
  • Be realistic - plan for a miracle.
Струва ли ми се, или Филипа постоянно е с мръсна коса? Видимо омазнена.

Не ти се струва. Не си поддържа косата особено, а често сутрин докато си пие кафето е и несресана и сплескана отгоре, така че прозира скалпа.

# 773
Дано да има някакво развитие вече, че иначе ще е пълна гавра анонсът да е кьорфишек.

# 774
Добре, Мартин и таз Йоана не се били разделяли. Тогава защо беше цялата тази грозна постъпка към Даниела в национален ефир? ? Не съм и фен, но защо го правиш. Сега да се извини както подобава!

# 775
Колко различно възприемаме хората и колко наистина красотата е субективна.

На мен пък Натали ми е некрасива , да не кажа другата дума и да прозвуча като Шермин.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 16:48 от Šunšhine

# 776
  • у дома...
Защо, по ягодите, Джани се облича с ризи и тениски, закопчани до ушите? Имам чувството, че ще се задуши тоз човек.

# 777
  • В Града на Липите
Просто лебедовата му шия е около 2см

# 778
Добре, Мартин и таз Йоана не се били разделяли. Тогава защо беше цялата тази грозна постъпка към Даниела в национален ефир? ? Не съм и фен, но защо го правиш. Сега да се извини както подобава!

Гледах ги в линка, който дадоха - разделени са били. Даже няколко месеца след предаването не се били чували.

Идвам с една клюка - в една ФБ група за красота имаше пост със запитване от къде Шермин си е купувала косата, защото била страхотна, уникална, невероятна и питащата буквално била влюбена в нейната коса. Май е изтрит, защото вече не го виждам, но подозирам, че Шерката сама си го е пуснала. Шери, знам, че четеш, драсни 2 реда и си признай Joy

Колко различно възприемаме хората и колко наистина красотата е субективна.

На мен пък Натали ми е некрасива , да не кажа другата друма и да прозвуча като Шермин.

Синът ми се е снимал в някакъв клип с нея и каза, че на живо била мноооого по-красива.

# 779
  • Вестерос
косата ѝ за мен е смотана, като прежда..

Общи условия

Активация на акаунт