🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 27 945
  • 835
  •   89
Отговори
# 720
Егати тъпотията. Значи могло и по-скучно да става. И за това се плаща ефирно време... Разбрах само, че леля Криси иска да разкара Петър и извади от 9 кладенеца вода. А КрасимирЪ щял да се завърти на 360 градуса Laughing

# 721
Явно Шермин чете тук защото това с майката май е провокирано от моя пост за майката на Виктория, че е много готина и не съм сигурна колко от другите имат такава подкрепяща майка.
Поста и по-скоро е търся спонсор за мама.

# 722
  • Вестерос
Снощи седях и си мислех защо го гледам това... май ще минавам на бб. Скандали поне имало там по

# 723
А аз снощи заспах преди средата и днес сутринта, с доста превъртане, стигнах най-сетне до промото. Пак някакви  батки са новите.

# 724
Колкото е грозно мъже да обясняват с коя са спали, че всички да разберат, толкова и жени да го правят.

За да се стигне дотам, че Шавърмата да ѝ прави забележки... показателно е колко се изложи госпожа юристката. Да не говорим, че в лице ми прилича на Муки Мутафова. Петър и на мен ми е неприятен от самото начало още. Но исках да кажа друго- той все натъртва, че харесва СЛАБИ жени. Еми Христина не е слаба. Не, не е дебела, но е едра, набита. Има женствени форми, но си е бичме, структурата ѝ е такава. Не шеймвам, просто отбелязвам още едно нещо, което ми е направило впечатление за разминаване откъм претенции и реалност.

Относно "заигравката" на Шавърмата с Орлин от епизода в понеделник исках да пиша. Това като нищо е "студено сервирано" отмъщение към Наталито. Шавърмата е супер злопаметна, а когато Натали я попита за носа, онази веднага подскочи, стана ясно, че се жегна по някаква причина и като нищо сега е намерила удобен в нейните очи начин да си го върне. А Орлин, милият, е толкова в небрано лозе през цялото време, че даже като комплимент го прие. Grinning
Инак, ГабА Бланко се заяде с Виктория също относно операция на носа- да не би да иска втора да си направи, визирайки, че първата ѝ е неуспешна, но в епизода с Натали и Шавърма доблестно защитаваше втората, как при носовете най- добър резултат се постигал след втората интервенция.
Хани миналата седмица я гледахме как и тя се умилкваше на Сарми, сега я хейти здраво.
Едно се чудя- всички сбрани там женоря (и измислени алфа мъжкари) нямат капацитет да отговорят адекватно на нападките на полиглотката, или възпитанието не им позволява? Според мен пропускам възможна трета (може и повече да са) опция , защото не вярвам от целия този сбирщайн там да няма един, който да може да я навре там, откъдето се е пръкнала.

Скрит текст:
Явно Шермин чете тук защото това с майката май е провокирано от моя пост за майката на Виктория, че е много готина и не съм сигурна колко от другите имат такава подкрепяща майка.
Поста и по-скоро е търся спонсор за мама.

Абсолютно! Всичко крещи- "на пазара сме".

# 725
  • Вестерос
Не мога да приема сериозно възмущенията към държанието на Шермин от хора, които обиждат на етническа основа. Хайде не падайте на нейното ниво. Дали е ромка, туркиня или извънземно няма значение. Съдете по делата и възпитанието. Иначе с нищо не сте по-добри от нея.
Шармин и възпитание?? Grinning Grinning Grinning

# 726
  • В Града на Липите
Снощи седях и си мислех защо го гледам това... май ще минавам на бб. Скандали поне имало там по
И аз чакам да видя новите, че това шоО е вече на изпарения. Последен шанс, така да се каже.
Стори ми се че влязоха с качулки, което не е много обнадеждаващо. Страх ме е да си представя, какво се крие под тях.Grinning

# 727
Не мога да приема сериозно възмущенията към държанието на Шермин от хора, които обиждат на етническа основа. Хайде не падайте на нейното ниво. Дали е ромка, туркиня или извънземно няма значение. Съдете по делата и възпитанието. Иначе с нищо не сте по-добри от нея.
Ние не я съдим каква е, беше споменато и толкова. Тя бяга и се отрича от произхода си, измисля си семейство и нов баща, това се коментира най вече, поведението и.

# 728
Петър и на мен ми е неприятен от самото начало още. Но исках да кажа друго- той все натъртва, че харесва СЛАБИ жени. Еми Христина не е слаба. Не, не е дебела, но е едра, набита. Има женствени форми, но си е бичме, структурата ѝ е такава. Не шеймвам, просто отбелязвам още едно нещо, което ми е направило впечатление за разминаване откъм претенции и реалност.
Коя е Христина? Ако имаш предвид Кристина, тя каза, че е по-слаба от Анчето, която е 48 кила, тази била 43. Къде бичме видя?! Че и едра и набита Rolling Eyes

# 729
И аз чакам да видя новите, че това шоО е вече на изпарения. Последен шанс, така да се каже.
Стори ми се че влязоха с качулки, което не е много обнадеждаващо. Страх ме е да си представя, какво се крие под тях.Grinning
Манифестирам Пацо, Виктор ергена и някой начинаещ фолк певец със съмнителна ориентация 🤣🤣🤣

# 730
  • В Града на Липите
Нали имаше вече един Пацо вътре Grinning ама не му се получи.
Нашите ергенки са твърде емоционално интелигентни за такава неемоционална простащина.

# 731
Ех, ако влезе Филип Буков Шарнирка ще си намери майстора ама не могат да го накарат. Някой има ли инфо още кои ще влизат, аз се сещам за едно име, но не е влязъл досега.

# 732
  • Пловдив
Петър и на мен ми е неприятен от самото начало още. Но исках да кажа друго- той все натъртва, че харесва СЛАБИ жени. Еми Христина не е слаба. Не, не е дебела, но е едра, набита. Има женствени форми, но си е бичме, структурата ѝ е такава. Не шеймвам, просто отбелязвам още едно нещо, което ми е направило впечатление за разминаване откъм претенции и реалност.
Коя е Христина? Ако имаш предвид Кристина, тя каза, че е по-слаба от Анчето, която е 48 кила, тази била 43. Къде бичме видя?! Че и едра и набита Rolling Eyes

Доста фина дама е, на екран може да създава грешно впечатление, но е стройна, неслучайно е печелила конкурси. Тя, Габи Бижу (хареса ми това име), Хени, Дениз, Филипа, Киара, Виктория и Лили, Натали също  имат много хубави фигури, като са доста различни помежду си, но си личи че са в супер форма. Не одобрявам това търсене на кусури, във фейсбук е в изобилие, коя била увиснала и т.н. Не намирам нещо такова,  единствено Габи Бланко и Шерминатора не слагам в тази класация, едната въпреки че е слаба, никак не е стегната, а другата не впечатлява с фигура на този етап. Не че й има нещо, но останалите момичета са по-добре от нея.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 13:50 от alice_ in_ wonderland1

# 733
Лили има ТОП тяло - нея няма кой да я бие. То са крака, то чудо. А Шерката седнала да си показва кръстчето и фигурата, при положение, че повечето момичета имат по-хубави тела от нея.

И друго - беше много смешно как се беше опънала вчера да тренира. Облякла някакъв бански, от който всичко се показва, застанала на 4 крака и седнала да прави упражнения. И то до Лили, която цялата е мускул. Смях.

# 734

Кристина, Кристина, нея имам предвид.
Еми набита ми е, пък нека е 43 кг. Структурата ѝ е такава, не е виновна Муки- то.
Със слаба структура е Лили, като газела е.
Поне моят телевизор така ми ги показва.
И твърдението на Петър, колко важно му е жената до него да е слаба, ми се размива в случая.
Не казвам коя ми харесва повече и коя- не. Слаб невинаги значи красив, както и обратното.

Инак знаем коя е по- по- най-. Там спорЪ няма.

Общи условия

Активация на акаунт