🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 34 425
  • 1 024
  •   64
Отговори
# 780
Като тези изкуствените китеници от едно време 😅🫣

# 781
Честно казано, и аз мислих, че баща и е адвокат, дори си мислих, че е основният, който представлява всички видни земеделци от района Grinning Не знам как съм си го измислила, явно някой ми го е казал или съм прочела някъде. Но е хубаво, че истината излезе наяве.

При всички случаи е заможен човек, изучил я е право , а тя иска да е шоу гърла .

# 782
Елвиса отново с Йоана, даже при Неделчо и Туджаров се изтипосали, все едно кралски особи обявяват сватба 😂

Защо си мислят, че на някой му пука, така или иначе тук коментирахте, че, най-вероятно, те не са се и разделяли и всичко е било една голяма шашма.

Аз не разбрах, ще се женят ли?

# 783

Баш!
Чудя се как се пере това нещо? Или се носи на химическо? 🤣

# 784

Баш!

Лесно - маха я от главата, пуска я на вълна и после в сушилнята на Микс програма. Че ,ако я пусне на памук, ще се свие и ще стигне до раменете Joy

# 785
Олее, хора ще падна Laughing
Криси била бичме и набита и едра, хахаха.
Понеже сме градски и често я виждам, моля ви се.. Това момиченце е не повече от 160 см висока и по моя преценка е около 45 кг, няма нищо, ама нищо едро в нея. Набита също не е , просто е ниска.
Смешно звучат такива определения.
Скрит текст:
Скрит текст:
И бузки няма! Оправете си ТВ- тата.

Мога да направя визуална преценка, като и аз самата съм 51 кг и тя изглежда да е доста по-слабичка от мен, а аз определено не съм пухкава.
Иначе девойката е крайно надутичка и със самочувствие, което не е особено подплатено, по мои впечатления, но е красива. Доста придирчива към мъжете, глезанка и я гледат като писано яйце. Аз лично не знам да работи нещо, както твърди.
В града ни има няколко момичета печелили конкурс Мис България, явно сме града на миските Laughing
От тях само едната има манекенски размери, т.е. височина.

# 786

Баш!

Лесно - маха я от главата, пуска я на вълна и после в сушилнята на Микс програма. Че ,ако я пусне на памук, ще се свие и ще стигне до раменете Joy

И аз така го виждам Sweat SmileSweat Smile

# 787
Хаххах…🤣🤣🤣
Ами, няколко телевизора имам- изглежда ми кръглобуза мацката.Не казах дебела.
Аз съм била същата като млада: кръгло лице на нормално телО.

# 788
Тя Кристина си има вид на глезана и принцеса,откъдето и да я погледнеш. Точно момиче,което е израстнало във финансово обезпечено семейство.Един вид-не е научена на борба и лишения.Изглежда като човек,който се грижи за себе си физически и емоционално.С вирната брадичка и усещане,че "не е случайна".Обратното на земен човек

П.с. Разбира се,това не са обезателно отрицателни качества. Просто поставя себе си над всичко и всички.Така си осигурява спокойствие и здраве.

# 789
Изглежда отпусната и квадратна… независимо, че е слаба. Просто е безформена. А тия снимки ги е пипала с фотошопа, така че не са много обективни

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 17:24 от MissBabyJane

# 790
Вчера в епизода беше по къси панталонки, после бански, и изглеждаше слабичка в тялото.

# 791
Тя Кристина си има вид на глезана и принцеса,откъдето и да я погледнеш. Точно момиче,което е израстнало във финансово обезпечено семейство.Един вид-не е научена на борба и лишения.Изглежда като човек,който се грижи за себе си физически и емоционално.С вирната брадичка и усещане,че "не е случайна".Обратното на земен човек

Не виждам нищо лошо в това. Не е злобна, не е зла, не е завистлива, не лее злоба и жлъч по всички, не излива помия по когото и да е. Красива, обрана, хладна и сдържана е, а аз лично сто пъти предпочитам подобно поведение, пред това, което гледаме от Шермин, Габи и подобни.

# 792
Вчера в епизода беше по къси панталонки, после бански, и изглеждаше слабичка в тялото.

Обаче доста меки мускули и някак отпуснато стои тялото й. Вече си личат годинките. Тя около 30-така ли е?
Трябва да спортува или поне фитнес.

# 793
На мен Петър ми е страшно фалшив. Истина е, че от “скритите камери” се отпуска доста повече и показва друга негова страна.
Освен това ползва всеки банкет да си води монолозите и представленията защото знае, че със сигурност банкета ще се излъчи.

# 794

Обаче доста меки мускули и някак отпуснато стои тялото й. Вече си личат годинките. Тя около 30-така ли е?
Трябва да спортува или поне фитнес.
Може да не иска да спортува.Коремът беше стегнат.Не е нужно да се виждат мускули у всеки.

Общи условия

Активация на акаунт