🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 51 760
  • 1 580
  •   97
Отговори
# 810
От мах’лата
 😅👌

# 811
И кое по-точно са “глупости”? Да не би да изглеждат млади? Прекомерната употреба на филъри състарява страшно много.
Ами прекомерна употреба е съвсем различно от това, което беше написано в първия пост. Като се прекали наистина се постига обратен ефект, но и жени с по-остри черти и по-женствен, а не момичешки стил на обличане, често не младеят, така е и при Даниела, Мартина и Йоана.
Филипа например има филър в устните и е на 32, но е свежа. Кристина има енергия, колкото мумия и гардеробът ѝ е като на Росица Кирилова, затова изглежда по-възрастна.

Между другото Габи Микеле има ринопластика наистина, разглеждах я внимателно. Чуден са ѝ го направили носа.

# 812
Здравейте!

Кристина наистина изглежда пълна, когато ѝ дават само лицето (което е през повечето време). Просто има много широко и пухкаво лице и това създава визуално впечатление за пълен човек. На нея по-рядко ѝ дават тялото, не знам защо.
Аз не разбирам много от мода, но нейният стил ми навява едно такова усещане за възрастен човек. С това тежко червило и с тези изкуствени кърдички ми стои като лелка от 80-те години. Не мога да се насиля да я възприема като младо момиче. Може да е и от надменното ѝ изражение, но мозъкът ми казва "лелка".
Към това допринася и модата всички да си правят малки, издялкани нослета, които не стоят добре на всяка форма на лице и много често при по-широко лице, бузите изпъкват още повече, като се сложи едно тънко и късичко носле, същинско прасенце.
Не знам какъв нос е имала преди, но съм сигурна, че много повече е подхождал на лицето ѝ.
С различен стил на грим и прическа би могла да изглежда много по-добре. Данни има, красива е, стига да не си оперира красотата и да я замества с някакви неуместни корекции.
Струва ми се, че има и блефаропластика, което я състарява много.

За мен от всички участнички до момента красива е само Натали. Ако има корекции, не са я загрозили, както е при другите.
Габриела също би могла да е красива, ако не се беше дялкала.

# 813
Не е правен носа на Габриела, само уста има
Скрит текст:

# 814
Мартин Елвиса със сигурност не е бил обвързан в неговия сезон. 💯 про. И цялата тъпа сцена накрая в BTV, дето обиждаше Диана ли каква беше, никаква режисура, неее. Айде от BTV поне да не вкарват обвързани хора. Толкова е просто. Тая телевизия съвсем на нищо не прилича. Аман....

# 815
Кристина е красива, има уникално лице за гримиране. Когато е контурирана добре е съвсем различна. Излиза добре на снимки.
Според мен някои девойки са боцнали повече филъри преди предаването за това изглеждат странно.

# 816
И кое по-точно са “глупости”? Да не би да изглеждат млади? Прекомерната употреба на филъри състарява страшно много.
Ами прекомерна употреба е съвсем различно от това, което беше написано в първия пост. Като се прекали наистина се постига обратен ефект, но и жени с по-остри черти и по-женствен, а не момичешки стил на обличане, често не младеят, така е и при Даниела, Мартина и Йоана.
Филипа например има филър в устните и е на 32, но е свежа. Кристина има енергия, колкото мумия и гардеробът ѝ е като на Росица Кирилова, затова изглежда по-възрастна.

Между другото Габи Микеле има ринопластика наистина, разглеждах я внимателно. Чуден са ѝ го направили носа.

Ами може да не съм се изразила правилно, но като дадох примера с Мартина и Даниела мислех, че се подразбира прекомерна употреба, защото им личи. 😄
Иначе има направени с вкус, аз не отричам филърите и ботокса, напротив с тях (в разумни граници) нещата може да са подобрени. Но ето пример с Йоана, едва на 20 години е, няма нещо което да не си е пипала по лицето, скули, брадичка, устни, вероятно и носът и на какво прилича…
Не си я представям като стане на 40 г.

# 817
Обаче Петър много кофти сторита споделя за Кристина - все в насока колко много бройки има преди него, как бил баджанак с половината хайлайф и т.н. Те не просто са се разделили , ами и с никак недобри чувства.

# 818
  • София
За мен като мъж Габриела е най-красивата жена вътре и то с много пред всички останали. Няма нито една жена, която да се доближава до външния вид на Габриела.

# 819
Обаче Петър много кофти сторита споделя за Кристина - все в насока колко много бройки има преди него, как бил баджанак с половината хайлайф и т.н. Те не просто са се разделили , ами и с никак недобри чувства.
Интересно не им ли е забранено така да издават развръзката.

# 820
Ах, тая Шермин как се самоунищожи. Гледам началните епизоди, в първите два дори тя се шегува с това, че повтаря за петте си езика. Сега същото прави и Криси. Тия хора така в дружеска среда, където няма много съревнование за един мъж всичките се отпускат и си показват истинските лица. Камерите в къщата също допринасят. Определено знае какво прави Тушев. Аз лично съм много във филма. Grinning

# 821
Според мен Петър е много злобен и това обяснява постовете му относно Кристина.
Злобата му идва от хиляди комплекси на тема финанси и външен вид.

# 822
Интересно не им ли е забранено така да издават развръзката.
Аз попитах същото преди няколко дни. Супер активни са всички, нямат ли забрана .. никога не е било това толкова да качват сторита, да отговарят на коментари и въобще ..да са на показ.

# 823
  • София
Като Кристина стана от шезлонга и Петър седеше на него - как я нарече? Бяха с Дениз.
Предната вечер в спалнята ...Петърчо какво й е говорил за неговите връзки (бивши), когато се фръцна и отиде да пие с компанията?

# 824
Аз сега гледам епизода от вчера. Наистина не знам как и тук Петър е виновен. Криси е селска мома, която искаше да се похвали в национален ефир с кои мъже поименно къде, кога и как е спала, аз също не бих имала желание да говоря с толкова простоват човек, как да му обясниш къде греши, като то няма капацитета? И с цялата си наглост казва, че на Петър алкохолът му влияел зле…Божеее.

Общи условия

Активация на акаунт