🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 76 894
  • 2 113
  •   9
Отговори
# 855
Geri - нека само изясним, проблем е Даниел да каже, че е спал с Валерия, проблем е Мартин да говори за секс на Даниела в преди обед, проблем беше да обясняват на Биляна в гривните на кой диван е спала…ама, че Криси, ни разказа на кой диван, кога и с кого в национален ефир - няма проблеми. Или, защото е жена може да си позволи да развява гащите на любовниците си, ама мъжете не могат? Аз си мисля, че и за двете страни е много грозно и долнопробно.

Също така, не знам някой да се е впечатлил, че Криси е спала с мъже, предвид, че половината за труженички от Дубай. Възмутително е да имаш претенции за дама и да обясняваш с конкретика с кой кога, че и публични личности, че и жените им да споменеш. Ако беше Гошо от Каспичан едва ли щеше да се похвали и да го повтори 40 пъти.

# 856
  • Street of Dreams
Много е красива майката на Шери.

# 857
Колко е жалка Шермин с тази "тренировка" пред всички.

# 858
Е видяхте ли сега  - Краси консултант за гърди. Глупачка!

# 859
Еее, поредната с мераци за изкуствени цици... тъкмо и се кефех, че е натурална...

# 860
  • В Града на Липите
Красьо експерта по ц*ци.
Вече и частни консултации дава Grinning
Ама докато консултираше Киара, хвърляше дискретни погледи към чекнещатата се Шермина

# 861
Киара не мога да я търпя. Докато формулира мисъл, пък докато я изкаже и вече съм заспала. Толкова е бавна и флегматична в мислене и говорене.

# 862
Честно казано, не чух никакви имена в ефир от ова ковто каза Кристина, чух само биб ...биб и че е отишла у някого, но не чух подробни описания какво са правили, слушам два пъти и не чувам - той направи това, аз направих онова и т.н... Драмата е напълно излишна.

# 863
Киара не мога да я търпя. Докато формулира мисъл, пък докато я изкаже и вече съм заспала. Толкова е бавна и флегматична в мислене и говорене.
Добре че не се събраха Киара и Калоян
Една седмица епизодите само за тяхна среща щяха да заминат

# 864
Жената с най-грозни интервенции в БГ: Габа. Попрсвете ме ако има някой по-зле.  А, да. Оная барбито с джуките, Габа значи е на второ място.

# 865
  • София
Ох, Натали защо се мъчи, че и зрителите. Двамата с Орлин са на една вълна - на хора, които имат кой да ги гледа и те се отдават на хобитата си

# 866
Натито можела да пее. Хареса ми това, което чух.

# 867
  • Street of Dreams
"Аз не съм цицоман, ама сложи 510" Grinning

# 868
Тая Габи е такава карикатура.. Joy

# 869
Фифица и Тъпица! Bowtie

Шермин върти, върти, все тая мах'ла ѝ е на устата.

Общи условия

Активация на акаунт