🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 36 563
  • 1 089
  •   122
Отговори
# 1 020
E, Габи Б. Повелителко , но не на мухите, а на простотията получи ли лекарството , което щедро раздаваше   на другите?  Какво е чувството- горчи нали? Не знаеше ли , че рано или късно всеки си намира майстора и , че който сее ветрове , жъне бури? Дано си си научила урока, ама както и за Дениз ще  кажа " А дано ,ама надали".

Относно диалекта на участници , за който говорите- единствено Петър говори изключително чисто , с ясна дикция и приятен глас в което няма нищо чудно- актьор е все пак. Удоволствие е човек да го слуша- поне за мен е така. И трябва да се има предвид , че е роден и вероятно израсъл  в сърцето на дивия Северозапад, чийто диалект съперничи на трънския . Даже "изисканата" Кристина не се е отървала напълно от него.

Новата порция мъже за поредните безпросветни батки. Единият при взлизането така грозно мляскаше дъвка - отврат.

Off topic: @ "Алис" Много ми хареса поговорката цитирана в подписа ти. Не бях я чувала. Благодаря, научих нещо ново.

# 1 021
Бланко ще усети и какво е да си от другата страна и то съвсем заслужено. Когато обижда Виктория и се струва забавно, сега никой не я бил унижавал така. Нека!

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 10:11 от Lotus32

# 1 022
# 1 023
Този Тихомир Янков не знам дали е гей, но е феймъс.
Виторио -в  тези статии  явно става въпрос за развод и родителски права и процедурата е такава, ако баща чужденец не върне децата на майката.
Ана  си е правила май lip lifting и тези конци от носа са от там.

# 1 024
И да си е правила лип лифт на 10 ден се свалят конците, те колко време са там?

# 1 025
Честно казано на мен ми беше станало жал, когато Емили изтресе това за родителите на Габи, обаче в случая не ми е. Тя е една грубиянка, която е свикнала да мачка и да обижда хората наред, а като получи малко от нейното отношение, не може да го понесе и реве се едно са я пребили…

# 1 026
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честно казано на мен ми беше станало жал, когато Емили изтресе това за родителите на Габи, обаче в случая не ми е. Тя е една грубиянка, която е свикнала да мачка и да обижда хората наред, а като получи малко от нейното отношение, не може да го понесе и реве се едно са я пребили…
Какво е казала Емили?

# 1 027
Какво е казала Емили?

Каза, нещо от сорта, че баща й сигурно се срамувал от нея, каква дъщеря имал и от там почна скандал, защото той е починал и да не говори за починалите.  
Емили се опита да се измъкне, че не знаела, но после казаха че Габи го е разказала пред нея няколко дни преди това и че нарочно го е направила.

# 1 028
Какво е казала Емили?

Каза, нещо от сорта, че баща й сигурно се срамувал от нея, каква дъщеря имал и от там почна скандал, защото той е починал и да не говори за починалите.  
Емили се опита да се измъкне, че не знаела, но после казаха че Габи го е разказала пред нея няколко дни преди това и че нарочно го е направила.

Каза, че такова отношение е получила от Калоян каквото сигурно и от баща си не е получила....

# 1 029
Ето, Шарнира искаше чужденец - вкараха чужденец. Тя май на него каза приличаш на израелец.
Очаквам някаква драма с бижутера и бижутерката, по -точно с господин не мЪ излагай.
Натали и Орлин -май там ще има обрат , тя с новия , той с Шарнира.
Може някой да се закачи за Виктория също.
Абе има интрига така на първо четене, стига продуцента да не ги е разходил само до Родос  тези новите.

# 1 030
Обаче никой не е чул какво каза Емили на Бланко Grinning Каза ѝ, че Вальо така я е накрал да се почувства още в първите минути, като я е видял, че сигурно баща ѝ (на Бланко), не я е карал да се чувства така. Което само по себе си е безумно, предвид, че в първите минути той и обясняваше какъв брутален г*з има и колко яки ц*ци.

Тия тримата снощи бяха буквално като хванати от гората. Единия не спря да джвака тая дъвка като крава джвакаща сено. А бе ужасни типчета

# 1 031
С тези ризки, новите ми напомнят на чичо Чарли от “Двама мъже и половина”😁

# 1 032
Според мен нещо сериозно е станало. Забелязах че Габриела, Дениз и Ана се прегръщат заедно и са много разстроени, а предвид славата която им се носи, може в тази посока нещо да е подметнал.
 Каквато и да е Габриела, на никоя жена не пожелавам да бъде тормозена. Щом мъж си позволява да го направи с една, като нищо това му е модел на поведение и би се гаврил с всяка.

# 1 033
Габриела как може да насилва вербално останалите,мъже и жени, вижте ѝ коментарите в инстаграм.Няма значение нея кой е натиснал с думи- тя с околните се държи идентично и не подбира.Ще ѝ бъде урок.

# 1 034
Явно за Тушев има два вида хора от двата пола:
Мъже - агресивни батки с много тестостерон и малко гънки и Жени - пошли и вулгарни компаньонки.
Вкарват и изключения за цвят, но целевата му група е тази.
Така ли вижда българите, маститият продуцент? Така ли си представя средностастистическият българин?

Това е и моето мнение. Чак се чудя как се е объркал да покани Габи бижутерката.

Не знам как от Диви и красиви втория сезон успяха да намерят толкова много хора, които не са батки и компаньонки, а в Ергенът все не могат. Сигурно за по-лесно наистина ги подбират от някоя дискотека в Студентски град.

Общи условия

Активация на акаунт