🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 47 282
  • 1 490
  •   202
Отговори
# 1 035
Според мен нещо сериозно е станало. Забелязах че Габриела, Дениз и Ана се прегръщат заедно и са много разстроени, а предвид славата която им се носи, може в тази посока нещо да е подметнал.
 Каквато и да е Габриела, на никоя жена не пожелавам да бъде тормозена. Щом мъж си позволява да го направи с една, като нищо това му е модел на поведение и би се гаврил с всяка.

Да им подхвърли, че са компаньонки, което за някои се знае, а за други е твърде вероятно, не спада в категорията сериозни случки според мен.

Понеже вече многократно се споменава как никой не пожелава на жена да е тормозена, мъж колко е грозно да се държи зле с жена… наистина бих искала да разбера, а ако жена се държи зле с жена това приемливо ли е? Или жена да обижда и тормози мъж? Защото аз пък на простакеса като Габриела не смятам, че човек трябва да ѝ цепи басма. Признавам, че аз не бих се занимавала, но това е, защото според мен не си заслужава да се напрягам, а не защото тя не го заслужава. Да не говорим, че такива елементарни хора като нея просто не разбират от друго. Единственото, което категорично отхвърлям, е физическото насилие. Но тя самата така обижда и тормози останалите, че въобще не би ми било жал някой да ѝ го приложи този метод на нея, току виж ѝ влезе нещо в кухата глава.

# 1 036

Не знам как от Диви и красиви втория сезон успяха да намерят толкова много хора, които не са батки и компаньонки, а в Ергенът все не могат. Сигурно за по-лесно наистина ги подбират от някоя дискотека в Студентски град.
След края на миналия сезон на Ергенът Ники Николов каза, че нямат желаещи за кастингите, никоя, уважаваща себе си жена, не иска да участва.Даже спомена, че на повечето от кандидатките на челото им пишело: ……..

# 1 037
Може зад някой бивш на Габа , тогава вече ще се заформи интрига.

# 1 038
Не, казал й е, че е с най-ниска тарифа, и й личи Joy

# 1 039
Правилно и е казал.
Не я понасям тази вербална насилница и не я съжалявам грам.
Грозна, зла, агресивна и проста като гума.

# 1 040
  • В Града на Липите
Аз съм категорично против насилието във всичките му форми и проявления.
Габриела е агресор и то много ошлайфан. Тук виждам дългогодишна практика и изразен маниер. Тя се изявява, като месния шериф и стреля импулсивно без много да мисли. Така и не се намери някой да я постави на мястото й в споровете, които самата тя предизвика. Явно по-умните не искат да хабят нервни клетки, а и как да надприказваш човек, който не те изслушва и не ти дава думата?
Не съм привърженик да се отвръща на агресията с агресията. Предпочитам пълен игнор. Обидите само ще я захранят, да набере по-високи обороти. Мерси съм. За късмет нямам подобно чудо в обкръжението си.
Затова й няма как да се кефя на някакъв мъж, който й е слязъл под нивото и я е напсувал вероятно. Само едно "млъкни" трудно би я разстроило. Ще видим. Не съм я виждала толкова разклатена, а и не ми прилича на типа жени, които обичат да се правят на жертва.
Тъпото е, че това беше най-любопитното от целия епизод.
Останалото плява. Поредната логорея на Петър, опитващ се да обясни на шезлонга, колко е прав и кючеци, редуващи се с измъчената серенада на Джанко.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 10:03 от hrissi_sz

# 1 041
Щом Тушев е вкарал Габа и Шаврантин, защо да не вкара и някоя мъжка тяхна версия? Двете още от първи епизод упражняват насилие и психически тормоз и към мъже и жени. Шаврантин унижава Красьо като го тъпче всеки ден, пред всички го плюе, обижда и мачка. Към не малко момичета се държи по същия начин, да не казвам, че и нас зрителите ни психясва. Та би било интересно да видим мъжка тяхна версия и сблъсък на циници и насилници.

# 1 042
Правилно и е казал.
Не я понасям тази вербална насилница и не я съжалявам грам.
Грозна, зла, агресивна и проста като гума.

Вътре имала мисия да пази имиджа на Краси и онзи ден като той спомена за циганина тя "Красимире, ти друсан ли си"? Laughing

# 1 043
Най-после, някой каза на Грубиела, да млъкне.
На мен ми се видя, че този Радослав подвиква нещо.Сигурно към "поразяващата уста". От хлипането се чуваше, че бил казал да млъкне. Леле, голяма обида.
Каква е разликата, дали те обижда мъж или жена и то в национален ефир? Както Габа го прави. Злобно, присмехулно с превъзходство над по-слабите.
Горчивото хапче, което даваше на другите, сега тя си го изпи.

# 1 044
Ох, от продукцията да подрежат косата на Шеминатор, че направо полудявам как мята тия кичури мръсна коса върху маси, хора и т.н.

# 1 045
Ох, от продукцията да подрежат косата на Шеминатор, че направо полудявам как мята тия кичури мръсна коса върху маси, хора и т.н.
Тоя китеник се пере само на автомивка .

# 1 046
Трите момци са поръчани от Виктория да свият перките на Шер и Габата. Хаха сега кой ще рИве!

# 1 047

Да и аз като я гледам - повръщам. Приличат ми на гнусни водорасли…

# 1 048
Поразгледах инстаграма на Тихомир. Непрекъсната е в компанията на някакъв цигоноподобен мъж. Все двамата насам натам. И аз си помислих, че са интимни партньори.

# 1 049
А е въжможно и найстина да и е казал само " млъкни" и да се преиграва...

Общи условия

Активация на акаунт