🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 41 522
  • 1 251
  •   100
Отговори
# 1 050
Ох, от продукцията да подрежат косата на Шеминатор, че направо полудявам как мята тия кичури мръсна коса върху маси, хора и т.н.
Да и аз като я гледам - повръщам. Приличат ми на гнусни водорасли…
Що тей с лошо?! 😆
В една група една пита къде ѝ е слагана косата на Шърмѝ, та да си сложела и тя, че била много хубава! 😁

# 1 051
Габа Белото в истерия.
Голям праз.
Направила се е на много отворена, някой от новите я е затапил както си трябва и тя вече пред паник атака едва ли не.

Не вярвам да е нещо сериозно- нито биха го допуснали от продукцията, нито биха го излъчили.

А в това, че трите труженички (Дениз, Шаварма и Габа) се търсят една друга и обединяват в подобни ситуации не виждам нищо странно, колко ли пъти им се е налагало да си взаимна опора, когато няма на като другиго да разчитат.

Косата на Шавърмата е отвратително гнусна; не мога да приема, че някой намира това за красиво.
Ню-псевдо-мъни-стайл, евтино и пошло, колкото и да манифестира класа, стил, 5 езика и всичко останало в комплект.
Майка ѝ мисля няма 50, та да говорим за сполучливи корекции, просто сега е с пореден все още “свеж” ъпгрейд, за да яхне вълнАта на измислената популярност на щерката- хранителница на семейството. Родила я е доста млада според мен, даже ми е интересно има ли рИално завършено средно образование.

# 1 052
  • густо майна Филибето
Да се разпиша в темата с коментар за Киара. Много стегната фигурка, естествена, всички останали на този фон са ми дропли.  Жалко, че камерата я обследва по-рядко.

# 1 053

Не знам как от Диви и красиви втория сезон успяха да намерят толкова много хора, които не са батки и компаньонки, а в Ергенът все не могат. Сигурно за по-лесно наистина ги подбират от някоя дискотека в Студентски град.
След края на миналия сезон на Ергенът Ники Николов каза, че нямат желаещи за кастингите, никоя, уважаваща себе си жена, не иска да участва.Даже спомена, че на повечето от кандидатките на челото им пишело: ……..
Да, помня го това изказване, но тогава как така в "Диви и красиви" имаше толкова нормални момичета тази година?

Щом Мишо Недков с по-нисък бюджет успя не само да намери такива и те дори да са мнозинство, особено след като в първия сезон на ДиК също бяха предимно от онези с тарифата, то би трябвало от "Ергенът" също да могат. Да, и там си имаха дефицити като Ренета, която се пише, че е лекарка, а е медицински асистент, но поне не изглежда да е от тези с тарифа. А Джулия много повече прилича на реално учеща студентка,  а не като Емили, която също е студентка, но някак в кавички. И в Ергенът в предишни сезони имаше такива, които според мен не са от тарифиращите - Деница С1, Мика С2.

И мъжете ме дразнят този сезон. В нормалният "Ерген" намираха по-нормални мъже като цяло. Най-пресния пример е Васил от С4. Пък и Виктор 1 и 2 въпреки мускулите и не много интелигентност поне бяха възпитани, а не от типа да джвакат дъвка при влизане някъде. Можеха и тук да вкарат такива като тях, но според мен просто не са пожелали.
Дори Евгени и Алек започнаха да ми липсват на фона на Джани, Краси, Йовица, Вальо, който излезе и тези новите.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 11:47 от Недка Кокетка

# 1 054
Просто Диви и ….не е толкова гледаемо и желаещите участници все още не смятат, че ще се изложат, ако участват там.Тоест приема се положително.А Ергенът върви надолу и все надолу.

# 1 055
Втори епизод подред като цяло ми дойде пълнеж.
Не разбрах защо беше разделянето отделно да са мъже и жени и за колко време ще трае, ама дано да вкарат вече наистина някои по-отличителни участници с по-различен профил.
За тримата нови мъже, изглеждат ми отсега прекалено наперени и нахакани, единия явно още днес ще лъсне.
Предвид поведението на Габи цял сезон + миналия сезон с Евгени където беше, тя така да се разстрои, смятам че онзи или я е ударил, или нещо и е казал за родителите и, дано да греша, ама не ми се вярва от едно млъкни чак толкова да го преживее.
Няма да избързвам с коментар, ама това навява промото.
Но цял сезон Габи си е отново същото були от миналия сезон, може би една мъничка идея по-обрана и на моменти има малко адекватни проявления, но иначе е неприятна и е по-добре да отпада скоро.
Така или иначе не ги виждам заедно с Калоян да останат навън.

Петър и Кристина поредно фейк извинение, за мен и двамата са toxic помежду си..
Той я обижда зад гърба и няколко пъти, играе го уравновесен и възпитан (ама не е точно така), а тя ръси пред него с кой била спала и после се прави на жертва.
Тази Кристина ми е точно като някаква ледена, студена жена без емоции, много студено излъчване, отблъскващо за гледане.
Видно, че едната красота няма да помогне в нейния случай.
Вики не знам защо го мисля, ама имам съмнения че може и поне временно да ги раздели Петър и Криси.

Другото Габи спомена че Джани и липсва, което хем ми беше странно, хем и малко доказателство че между тях може и да има нещо навън впоследствие.
Все повече ми се струва че Джани си е кибритлия, лесно се ядосва, ама твърде бързо му минава и няма да я нарани физически, въпреки че неговото поведение не го оправдавам. Дано следващите епизоди покаже по-уравновесено лице към Габриела.

Шерми 5те езика толкова се изложи отпреди, че няма как да ми дожалее за нея точно сега да се прави тя на жертва пред Габриела. Много позьорско.
Тая женица е за спешно отпадане, не знам защо още я държат, изхаби се с нейните глупости и показа че е най-неприятната тоя сезон!
За останалите - Натали и Орлин за мен са истинска двойка, Шерми никакъв шанс да открадне Орлин от Нати...
Може да се вадят някакви неща че Натали е танцьорка в Студентски, но за мен в сезона тя си е себе си и по-адекватна от 90% от участниците!
Филипа и Йовица вече не мисля че са истинска двойка предвид излагацията на Йово.
За Киара писах че се надявам да тръгне с Краси, ама той горкия все още не може да вземе решение - какво толкова видя хубаво в тая Шермин че го играе на два фронта!
Лили и Хени напълно безсмислено присъствие, стоят за почивката и двете!
Като цяло Ергенът върви нещо надолу и се надявам да се промени това!

# 1 056
Защо всяка втора дума е “реално” и “като цяло” , не само в Ергена. Могат да ги споменат реално 5 пъти в едно изречение като цяло …🤣🤣🤣

# 1 057
Охх, много хубаво ми стана да видя Габа жаба ревяща! Чакам някой да я сложи на място още от втори сезон. Отвратителна 🤮 Само простак като нея самата може да я нареди с нейните собствени приоми, грубост, злоба, вулгарност, агресия, жестокост.. Чудесно, не я съжалявам грам! Насилникът се прави на жертва, просто класика 😏

Колкото и голям простак да си, рано или късно срещу теб застава по-голям простак. И после рИвеш. Толкова по драмата с Габи. Сигурна съм, че физически никой не й е посягал. Даже може и изобщо да не е имало просташко отношение срещу нея, а просто някой да й е казал истината в очите. А това боли много повече от някакви обиди, хвърлени във въздуха. Ще чакам епизода довечера с нетърпение.
Връщам се да ви изчета.

# 1 058
Трите момци са поръчани от Виктория да свият перките на Шер и Габата. Хаха сега кой ще рИве!

Smile
Трябваше първо да й направят поне четири закуски на Виктория и после да разплачат Габриела (или който там са нагрубили тия смотаняци). След това Виктория да обяснява, че са много мили и добри хора, защото са направили четири закуски. Много бързат! Scream

Ужасно зле ми изглеждат новите момчета. Явно и поведението им е като видът им

# 1 059
А предположения  откъде единият от новодошлите каза на Киара, че я познава, тя попита откъде и отговорът беше нещо от типа на “ще разбереш” имате ли?

# 1 060
Някой знае ли какво се случва с инстаграм профила на Йовица?

# 1 061
Между другото вилата където е снимано се каза Вила Акти ( Villa Akti), етo линк към  Booking:
https://www.booking.com/Share-3hYpRG

Изглежда супер cheap тази вила, толкова си могат в БГ предаванията.

# 1 062
  • В Града на Липите
Някой знае ли какво се случва с инстаграм профила на Йовица?
Може да се е бъгнал от хейт Grinning

# 1 063
  • Варна
Защо всяка втора дума е “реално” и “като цяло” , не само в Ергена. Могат да ги споменат реално 5 пъти в едно изречение като цяло …🤣🤣🤣
А аз се дразня на "комуникирам".

# 1 064
В началото се възмущавах като кръстиха Натали "волна пеперудка" и мислех, че е чиста завист. Обаче все повече прозирам, че май е точно така. Под маската на невинна инфанта с опашлета и мяукане, като има мъж на хоризонта гледа като гладно коте.

Общи условия

Активация на акаунт