🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 48 339
  • 1 478
  •   37
Отговори
# 1 080
Сега дадоха пак промото на довечера. Габи Бланко плаче, с размазан грим, казва "аз такова отношение не съм получавала никога, ама никога", а в същото време забележете Крисито с каменната физиономия, не трепна!

Ключовата дума "отношение" изяснява ситуацията - физическо насилие не е имало. Според мен се е опитала пак да го раздава съдия, намесила се е някъде, където не трябва и си е получила това, което обикновено излиза от нея. Кой знае на кое момче се е направила на интересна да обяснява с кое момиче ще говори и с кое не, защото е обвързано и от там е тръгнала разправията. Видя се, че й е много важно да дава наставление на хора, които почти не познава. Ще видим довечера дали съм познала Grinning

# 1 081
Между другото вилата където е снимано се каза Вила Акти ( Villa Akti), етo линк към  Booking:
https://www.booking.com/Share-3hYpRG

Изглежда супер cheap тази вила, толкова си могат в БГ предаванията.
Следващия сезон очаквам да снимат в Албания за по-евтино. Grinning
Но пък поне плажът може би би бил с по-хубав пясък поне.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 12:03 от Недка Кокетка

# 1 082
Очевидно този Тихомир в предаването и този от посочения инстаграм тук нямат нищо общо. Този от инстаграма тук е поне с 10 години по-възрастен и различна сексуална ориентация. Косата му сивее, докато този от предаването си даваше вид на младо момче.

# 1 083
Не знам защо всичко е толкова нискобюджетно и мърляво този сезон. Вилите Акти струват 7-8 ПЪТИ по-евтино от Crown Royal Luxury Villa Estates например, където беше сниман Ергенът 3 с Алекс. Красиви срещи, приключения, разходки в Стария град, история на острова, романтика, бижу или дребен сувенир от някой магазин - няма, братче. Биг Брадър на плажа. Всичко оставя едно нечистоплътно усещане за долнопробен сеир, който дори вече не е маскиран с претенции за нещо друго.

# 1 084
Този Тихомир от предаването не е този от Инстаграма, съвсем различни хора са. Не се казва Тихомир Янков участникът, Янков е модел, май си е открит гей и не се е появявал.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 12:09 от Clouded

# 1 085
  • София
Ами извинявам се тогава.
Много лесно го намерих просто. Веднага ми изскочи в търсачката, прилича на този от снощи (изобщо не съм задълбавал), има доволно последователи, а и най-отпред ми изскочи. Също така Калоян от този сезон го следва, а и още бивши участници. Това също гледам.
Ама пак казвам, отделих му не повече от 10 секунди, съвсем бърз ресърч отгоре-отгоре.

# 1 086
  • София
За този Тишо от инстаграм, и аз мисля, че е гей - имаше една влогърка Ася Енева, която си беше дружка с него и от клипчетата и оставах с впечатление, че пътуваше с него и приятелят му. Но от малкото, което видях снощи, не мога да преценя дали е същият Тишо. И аз чух, че новите момчета са Радо, Тишо и Радослав.
Съмнява ме да е имало физически сблъсък между учаснтиците, по-скоро някой е затапил пияното Габи.
Ама да вземат да разчупят малко нещата, то все едно гледаме Женени с деца, но Ал и Пеги са играни от амеби.

# 1 087
  • Be realistic - plan for a miracle.
Защо всяка втора дума е “реално” и “като цяло” , не само в Ергена. Могат да ги споменат реално 5 пъти в едно изречение като цяло …🤣🤣🤣
А аз се дразня на "комуникирам".

Аз на "смятам, че..." на всяка втора дума в монолозите им, всички нон стоп смятат, братче, извадили калкулаторите и смятат ли смятат.

# 1 088
А някой забеляза ли, по-точно чу ли(извинявам се, ако вече е коментирано), че в промото за довечера, като че ли, Виктория пита Бланко добре ли е? Или бъркам гласа. Ако е така, какво пък толкова е станало, че да свали гарда...

Просто Виктория проявява човечност.
Не я защитавам, не я харесвам.
Не е толкова коравосърдечна и с буца лед вместо сърце, колкото други участнички във формата.

# 1 089
Защо всяка втора дума е “реално” и “като цяло” , не само в Ергена. Могат да ги споменат реално 5 пъти в едно изречение като цяло …🤣🤣🤣
А аз се дразня на "комуникирам".

Аз на "смятам, че..." на всяка втора дума в монолозите им, всички нон стоп смятат, братче, извадили калкулаторите и смятат ли смятат.
Съгласна. 😄
Също така “смисъл”. На всяка втора дума, ами честно казано аз губя смисълът. 😄

# 1 090
И аз в първия момент не намерих прилика но пък то за толкова кратко можеш ли да запомниш.  Но сега като връщам лентата, да, няма прилика. На мен Тихомир и Радо ми се видяха добри момчета. Само от Радослав лъха на агресия и нещо мръснишко.

# 1 091
Ако си спомням правилно, в промото Габи се беше намесила, когато единият нов се позавъртя около Натали. Каза нещо от сорта на " тя си има гадже" и той реагира доста агресивно, не помня какво точно каза. Според мен от там е тръгнало всичко - нещо я насмел по-грубо да не се меси.

# 1 092
Тая седмица жените ли дават рози?

# 1 093
В първия момент, като даваха новите момчета, единия ми заприлича на д-р Пепи. И реших, че връщат част от изгонените обратно Grinning
То жените как се бяха напиши, близнаци им се привидяха

# 1 094
  • София
Тая седмица жените ли дават рози?

Мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт