🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 53 944
  • 1 629
  •   125
Отговори
# 1 470
Гледам със закъснение. Тоя, че не е на център - не е, и постъпката му няма как да бъде оправдана, но е хубаво хората по един или друг начин да се научават, че има последствия за думите и действията им. Както той изхвърча за физическа агресия, така е редно и госпожата да го последва за всичко, на което подложи редица момичета. Ненормалница.

# 1 471
Пфууу, добре, че разкараха оня керпеден. Супер противен селяк. Психопат.

Лилиту и тя нещу изтрещя. Кво им става на тия хора, не знам.

Викторията уж го харесва тоя новия, Тихомир ли беше, пък се държи някак странно с него. Той засега изглежда нормален, ама то в тоя рай май всички изтрещяват, та не се знае, знае ли се.

Виктория трудно успява да е мила с хората, които харесва. Някакви детински защитни механизми.

# 1 472
Дръпна й стола рязко и я събори на земята.
Може ли снимка на Джука на земята?!

Огромно преиграване на Габила. Да, дръпна и стола, но тя си го изпроси. И не я видяхме паднала.

От момента на появата на новите 3ма, на партито Габа се държеше уплашено. Гледаше скришом, и избягваше очен контакт с този високия селяк. Мисля, че се познават. Той потвърди че се познава с Киара, но имаше неизказани неща...

Цър пър започна да ми става симпатична. Смятайте каква боза ни пробутват.

# 1 473
Новите момчета не ми се вписват много, не знам защо, не ми носят и някакво хубаво усещане... Не мисля, че нещо ще променят, освен може би този на Виктория.
По повод уплаха на Габи, не мисля, че толкова е прекалила. Падането от стол винаги е малко стряскащо, защото не си прав и се чувстваш сигурен и идва доста неочаквано. Много неприятно ми беше да го гледам тоз епизод. И репликите за обувките на киара...Все по малко ми се гледа предаването...

# 1 474
Добре, че вкараха мъж за Виктория, защото иначе на първата церемония трябва да си ходи. Все пак 7 куфара е довлякла жената, нов нос си е издялкала.

Натали губи точки, изглежда лека жена, а беше една от харесваните момичета.

# 1 475
Какъвто ви рая, такива ви и мъжете!!!

# 1 476
Голям пропуск за продуцентите, че не вкараха близнаците по този начин - с жените на парти и сами... Как можаха да изтърват тая възможност...Жените реагираха бурно на появата им с мъжете до тях, представям си сами. Щяхме да пренапишем сценария.Simple Smile))

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 12:55 от friends

# 1 477
Повече от очевидно е, че между бутането на стола и виковете се е случило нещо, което не ни е беше показано, не че е необходимо. Предполагам, че е имало грубост и от двете страни и въпросният простак може да е започнал да налита на бой, което е недопустимо. Недопустима е и агресията, която се излива от устата на някои жени.
В целия хаос можеха да ни спасят коментарите на Шармин за типичната българка, фактът, че баща ѝ е малтретирал майка ѝ, не означава, че това е типично за българското семейство. Все пак е до среда, не познавам никой, който да е бил малтретиран, нито мъж, нито жена.Това не означава, че такива неща не се случват. Трябва да се научи да гледа малко по-далеч от носа си. И да, има чужденци (абсурдно обобщение) , които бият жените си.
Очевидно не е гледала предишния сезон на „Диви и красиви“, където приятелката ѝ е ритна „любимия“ ѝ, а общото мнение в къщата беше, че жените са по-слабият пол и е нищо особено, ако бият мъжете си.
„Ергенът" отново показва двоен стандарт, в България агресивното поведение на жените не се наказва, защото са по-слабият пол. И двамата трбябваше да изхвърчат, Шармин след вулгарностите, които изля на банкета, също.
Нати е млада и неомъжена, може да флиртува с когото си поиска в шоуто, нали за това е там

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 05:44 от Zara73

# 1 478
Този е простак и насилник, но Габриела е абсолютно същата. С тази си наглост и скачане на всеки - съмнявам се, че това ще е последният, който ще ѝ скочи на бой.

# 1 479
  • Варна
Гледам на запис от снощи - Радослав стана Лъчезар , а момичетата посрещат тримата младежи с думите -а, момчетата от снощи ?!Не помнели и как се казват?Ни дума ни стон за Радослав ,забранено е явно да се коментира, а защо тогава изобщо ни го показаха ?
А бунгалото от скаутския лагер по-прилично изглеждащо от вилите…

# 1 480
В ИГ са коментирали, че Габа го е ударила два пъти с чаша и след това я е обърнал. Не знам. Грозно беше, селско и недопустимо.
Габа дано не го среща навън, че ще има пак кавга. Шермин за пореден път поставя всички бг мъже под общ знаменател. Че майка и на такива попада не означава, че всички са такива.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 09:48 от Lotus32

# 1 481
Видяхме поне че Габриела има реална преценка и представа за себе си  и знае какъв човек е и какво заслужава, като каза че тоя път голямата и уста не била виновна. Заслужаваше да получи урок най-накрая, макар и не по тоя груб и агресивен начин.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 07:13 от acpacho

# 1 482
Големи циркИ от страна на Бланко. Не, не защитавам никаква форма на насилие, но едно були да се изкарва жертва, когато среща аналогично на неговото поведение... Аршинът става двоен и няма как да изпитам искрено съжаление. СориНот Сори. И наиситна Габа се беше снишила и се опитваше да не се набива много- много на очи.
Да не говорим, че като се прибраха във вилата всичко сякаш беше вече забравено.

Отново ни занимават с това, как Шавърмата си каканиже нейното, слагайки българите под общ знаменател. Не, госпожа "Аз не съм като вас", не са ти виновни българите/ балканците, а изборите, които ти самата или майка ти правите. Такава ви е средата, такова ви е обкръжението. Както се разбра, и вторият ѝ мъж също не е бил цвете, въпреки уж палата на четири етажа и уж скъпите частни училища. Да не говорим, че последните две конкретно са много под въпрос. В същото време пък същата доскоро се сърдеше на КрасимирЪ, че не я разпитвал за иначе тъй интересния живот, който имала "между три религии", 7 континента, 5- те езика, интернационалното си семейство и 48- те килограмЪ.

Лили блесна и тя с простотия. Не мога да разбера какви са тези порядки да ходиш да навираш на всекиго мнението си и да му обясняваш какво точно мислиш за него, независимо че отсрещният не търси изобщо обратна връзка.
Ми хубаво, като не я харесва, да стои по-настрани, да не си общува с нея и готово. Много мразя днешната грубиянщина, представяна като искреност и директност. Ми не, единствено невъзпитание и грубиянщина е, нищо друго. Кому е нужно всичко това?

И всичко това под завоалираното "бъди себе си".
А защо да не е бъди възпитан или уважавай другите?

ПП. Сега прочетох коментарите, които сте публикували, докато пиша моя.
В ИГ са коментирали, че Габа го е дарила два пъти с чаша и след това я е обърнал. Не знам. Грозно беше, селско и недопустимо.

Не зная какво точно е станало, но подобни действия от която и да било страна са недопустими.

# 1 483
Скрит текст:

От инстаграм. Сигурно този му е приятел.

Аз също не подкрепям насилието, НО под всякаква форма. Габриела и Шавармата се разбиха да обиждат и тормозят другите участнички ЦЯЛ сезон. Защо не ги изгониха и тях?
И ми е много интересно, как се запознаваш с някой, почваш да го обиждаш с голямата си уста, получаваш същото като твоето отношение и после ревеш, че си много “унизена”?? Габриелче, като яде кюфтетата не рева, а сега що ревеш????

# 1 484
Подобни действия гледаме всеки ден от Габа и Шарнира. Тях кога ще ги изгонят?  Или агресия има само ако е физическа, другото не е агресия. Значи чакам сега Шарнира да започне да рита Красьо, а Габа да накара Калоян, да й ближе подметките.

Общи условия

Активация на акаунт