🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 55 169
  • 1 645
  •   86
Отговори
# 1 455
Двама агресори са скарали и на кого да съчувстваме? Естествено на жената.
Ама как, тя е жена! Горката! Видите ли Продукцията ИЗОБЩО не толерира агресията и наказа насилника, а жената агресор я издигнаха на пиедестал. Тя вече е жертва.
Тези от Продукцията съвсем за канарчетата ни взеха с евтините им номера.

# 1 456
Аз пък помислих, че казват, че Калоян е гей, а ни подхлъзнаха за Орлин ?

# 1 457
Габриела през цялото време коментираше  и простака се е усетил . Дръпна й е стола , но Габриела тенденциозно си направи цирка и пиянките се разчувстваха. И ехидната й  реплика “тея са един дол дренки”  е безобидна само на фона всичките й други ругатни .
Новите три момчета са визуално еднотипни балкански модели , но не виждам Красьо , Джани , Йовиза , Виктор да ги превъзхождат . А Петър с това позьорство , интригантски уклон и чалга афинитет няма много плюсове пред публиката си.. Тепърва ще ни разкрият и техните слабости , но засега не са дразнещи. Но за бръмчалките няма поле за изява .

# 1 458
Не, не става дума за съчувствие. Но като са агресори, да останат вербални такива - не е нито хубаво, нито нормално, но всички знаем, че тези предавания живеят от скандали. Но такива маневри са, в моите очи, недопустими независимо кой какво е казал. Не, че бих подкрепила, ако жена тръгне да бута, дърпа, удря мъж, но в общия случай той е по-едър и силен от нея и наистина може да нарани физически ако отвърне. И тогава единствената опция е да се отдръпне НЕЗАВИСИМО КОЙ Е ЗАПОЧНАЛ. Ако двама мъже тръгнат да се дърпат, другите трябва да имат благоразумието да ги разтърват. Да си викат и да простеят, те така или иначе на това ниво си общуват. Нас може да ни скандализира, но според мен за такива като Габриела такава комуникация е ежедневие. Но физическа саморазправа, дърпане на стола, бутане… НЕ.

Не са деца и трябва да се контролират.

От излъченото аз въобще не останах с впечатление, че Габриела нещо кой знае какво е казала. Сопваше се, но честно казано за нейните стандарти ми се видя почти мила.

# 1 459
От всички мъже досега Тихомир ми прави най-добро впечатление. Нищо, че сме го видяли за толкова малко. То си личи, че е читаво момче. Бях харесала и Стоян, като човек, и наистина в Надкаст се видя, че е така. Та ето най-сетне ми хареса някой от мъжете. Лъчезар може би също е свестен, но визуално не ми харесва. В очите.

# 1 460
Мен пък Орлин все повече ме впечатлява, как смело си отстоява мнението, че и дар слово не му липсва, мисълта му тече гладко и бързо. От промото на сихрон им даде ясно да разберат от Продукцията какво му е мнението и позицията. Чак ми идва да похваля баща му, за доброто образование/възпитание на синът му.

# 1 461
Мен пък Орлин все повече ме впечатлява, как смело си отстоява мнението, че и дар слово не му липсва, мисълта му тече гладко и бързо. От промото на сихрон им даде ясно да разберат от Продукцията какво му е мнението и позицията. Чак ми идва да похваля баща му, за доброто образование/възпитание на синът му.
И аз много харесвам как мисли. Още не съм го хванала с нещо, с което да ми е бил неприятен Grinning
Laughing даже много добро впечатление прави

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 00:38 от BobbyDyl

# 1 462
На мен ми направи впечатление, че Габа по време на партито изглеждаше сдухана, нито танцува, нито се забавлява, а като влязоха момчетата още повече се сви. Наистина стоеше доста резервирана, или не е била на кеф, или нещо се притесни от този, ако се познават, да не се разприказва, макар че тя каза, че за първи път го среща.
Тя ми е доста противоречива личност- направила се е на секс кукла, а в същото време не умее да се отпуска сякаш и го избива на базици и злобни коментари. В един момент кротка и забавна, като я настъпят става ужасна, чак на бой налита. Има може би някаква травма и влиза много рязко в отбранителна позиция, явно точно защита и подкрепа и липсват, защото става същата и за близка хора.

# 1 463
Мисля си че ако е имало агресия  Тушев нямаше да пропусне момента и да разгъне сюжетната линия. Може и да се е заплела Габа в одеалото , но така или иначе правилно го изгониха простака , защото рисковете с поведението му са много по-големи.
На пък странно , че когато Габа посегна и дори имаше физически контакт с Емили не я изгониха. Златна кокошка му е за скандали.

# 1 464
  • София
Този удари ли я? Какво й направи на Габа?
Дръпна й стола рязко и я събори на земята.

# 1 465
Орлин е добро и възпитано момче, но малко безполов ми идва. Дечко . Той сам си го каза, че не е лидер във връзките. Със сигурност не е гей, но е от онези дето трабва жената да води парада. Малко мамино синче.

# 1 466
Хора е тоя си беше Джони Браво🤣🤣🤣🤣

# 1 467
  • София
Майчице, какъв беше този примат?! Този едно че не беше нормален, второ че изглеждаше и се държеше като надрусан. Dizzy Face Това предаване няма ли психолози? Баси излагацията да вземат такова добиче!
Лили блесна и тя с простотия. Не мога да разбера какви са тези порядки да ходиш да навираш на всекиго мнението си и да му обясняваш какво точно мислиш за него, независимо че отсрещният не търси изобщо обратна връзка.
Ми хубаво, като не я харесва, да стои по-настрани, да не си общува с нея и готово. Много мразя днешната грубиянщина, представяна като искреност и директност. Ми не, единствено невъзпитание и грубиянщина е, нищо друго. Кому е нужно всичко това?

# 1 468
Някой питаше за Петър и Филип Буков - заедно играят в “Молба за напускане”, доста пообиколиха с нея, та първо са колеги. Между другото е доста добра постановка, комедия.

# 1 469
Ех, да бяха вкарали Буков! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт