🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 50 366
  • 1 528
  •   128
Отговори
# 1 200
Габи умна? Не! Доста е проста и ограничена. Страшна простакеса е, с хамалско поведение на елементарна средностатистическа селяндурка, свикнала да се напива и да крещи на средата на мегдана на село.

Да си проста скандалджийка и сеирджийка не те прави не-умна, а невъзпитана. Има разлика. За мен е умна, да. Просто е морално деградирала.

# 1 201
  • София
Явно ни очаква някаква турбоселяния с тоя. Уф. Всъщност последните два епизода са ми по-поносими от предните. Защо да са пълнеж. Показаха проблем при уж сигурна двойка, показаха как се забавляват девойките. Не искам всяка вечер скандали на ниво ромската махала.

# 1 202

Да си проста скандалджийка и сеирджийка не те прави не-умна, а невъзпитана. Има разлика. За мен е умна, да. Просто е морално деградирала.
Момиче на повикване, какво да се прави.

# 1 203
Има коментари , че Габа първо го е обиждала на селянин или нещо такова и той е отговорил.

# 1 204
Габи умна? Не! Доста е проста и ограничена. Страшна простакеса е, с хамалско поведение на елементарна средностатистическа селяндурка, свикнала да се напива и да крещи на средата на мегдана на село.

За мен не е така. Един човек, когато е умен и интелигентен, със сигурност ще поработи върху поведението си и няма да си позволява да се държи по този начин. Пример за това ми е Дениз. Явно се е видяла как е изглеждала отстрани при предишното си участие и доста е поработила върху себе си, защото в момента виждаме един коренно различен човек.

# 1 205
Последно мнение от мен преди излъчването днес.

Трябва да ви призная, че за мен този сезон е най-лошият откъм кастинг досега.
Като сложим и Онлифенс и спането с политици, излиза, че само три жени евентуално не проституират. И това ако не броим какво става по нощните заведения и връзкарските спортни клубове.

От Киара не виждам достатъчно изказ и интелект, от бижутерката - характер, а от Виктория - флирт и позициониране в романтичен аспект.

За мъжете даже е по-зле. Преди като бяха по 1 или по 3 го отдавах на бройката. От 10 мъже, половината са биячи и агресори, а другата половина са женчовци. И всички са влязли само за реклама.

Ама нормално, кой свестен човек ще се запише да се излага в национален ефир.

# 1 206

За мен не е така. Един човек, когато е умен и интелигентен, със сигурност ще поработи върху поведението си и няма да си позволява да се държи по този начин. Пример за това ми е Дениз. Явно се е видяла как е изглеждала отстрани при предишното си участие и доста е поработила върху себе си, защото в момента виждаме един коренно различен човек.

Ама аз казах, че Габа е умна, не, че е интелигентна. Интелигентността съдържа в себе си като белег добро възпитание и по-високо ниво на поведение. Иначе мнението ми за Дениз е, че полага големи усилия да се ребрандира, но всъщност е същата сеирджийка, просто има повече задръжки. Не се появил човекът, който да й натисне бутоните и да я видим в истинската й светлина.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 18:54 от sette

# 1 207
Ако смятате Габи за “умна”, летвата не е много ниско, а е под земята направо.

Тя е една обикновена махленска мутреса. Такива с лопати да ги ринеш.

# 1 208
Има коментари , че Габа първо го е обиждала на селянин или нещо такова и той е отговорил.
Нещо в стил "не бях селянин като те поръчвах и ти носех бяло, млъкни сега".

И хоп разревахме се.

# 1 209
Даже Криси изгледжа изненадана .
А мъжа страшно доволен и спокоен, леко надменен.

На този някой дали може да му изнамери зодията?

Като го гледам как се е опънал с две мадами около него, изобщо не изглежда да е нападнал физически Габи. Просто най-вероятно е по-голям простак, по-голям непукист и достатъчно арогантен, за да я жегне там, където явно доста я е заболяло. И, както си е пийнала, драмата и сълзите са на лице. Както обича да казва Габи - "Ши рИвеш".
Дева, 5 септември.

За някои от предните коментари ще напиша пак - няма гей, Тихомир от предаването не е този Тихомир, чийто инстаграм се разпространяваше.

# 1 210
Не разбрах статията за изчезналите пари по фондове как е свързана с него?
Майката е прокурорката, ама нещо май не този човек е вътре или аз не разбрах от къде се появи неговото име, или тепърва ще влиза, или изобщо нищо общо... Ще разберем.

Трябва хората да се научат да правят разлика между умен, хитър, интелигентен, че много се объркват представите за това кой какъв е.
Сто про тоя селяндур е казал нещо изобличаващо Габа от реалността, или лично го знае или е чул-недочул, но що па да не го изсипе и тя се е засегнала на чест, ти да видиш! Същата тая, дето се има за кралицата-слънце и ако тя ти разреши да дишаш, ще дишаш, иначе да не си посмял. А иначе няма съмнение, че тоя е велик тъпанар, то му личи от всякъде и е достойна конкуренция на Ивайло...

# 1 211
Според мен един от тези които говореше (не знам как се казва) мисля, го дадоха да се запознава със Шавармата даваше гей вибрации. 😄

# 1 212

И хоп разревахме се.
И върни парите

# 1 213

И хоп разревахме се.
И върни парите
в евро!

Догодина трябва да ни вземат за сценаристки.

# 1 214
Скрит текст:

И хоп разревахме се.

Или по-бруталното "Когато те поръчвахМЕ с приятелите ми"
"Още пазя клипчетата, искаш ли да ти пусна някое да си припомниш, а?"

Общи условия

Активация на акаунт