🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 67 193
  • 1 984
  •   86
Отговори
# 1 305
Край! Кристина направо се обясни в любов на Петър! Ето, сега каза, че покрай грубиянът на масата до тях, много е оценила Петър.

Не се подигравай така на хората 😂 никога няма да забравя преди може би 2-3 години бяхме с един приятел на барче и той си разказваше за Тиндър срещите и на връщане към вкъщи моичкият ми вика “Аз не съм си представял, че има такива жени! Много съм си добре с теб” 😂😂😂😅😅😅

Дървеният философ, оня русия, е покъртителен. Аз смятам, че добре изглежда, но е нетърпим. Другите двама ми изглеждат еднакви, честно казано. Не можах досега да ги огледам. Единият дето си говореше с Виктория звучеше май най-нормален?

# 1 306
Натали е Елена от Троя в този сезон. Колко я поканиха на среща - 5 или 6 вече? Браво на мацката. Grinning

# 1 307
  • вкъщи
Този е адски противен. Мисля обаче ,че Емили или би го харесала. Наталито продължава да се прави на мома девица. Девойките повечето голям купон изживяват,все едно досега бяха на профилакториум. Сега видяха чужди мъже и живнаха.

# 1 308
На мен ми стана странно това момче - на Натали гаджето, като каза, че не е бил влюбен. Как така, на 20+?
Ми значи е бавноразвиващ.се.

# 1 309
Джан определено е болен... Не може да се оправдае.

# 1 310
Опаа, селският бек дръпна назад стола и събори Габа, заради репликата й "Иди вземи цигара от Хени, с нея сте един дол дренки!".
Не беше предизвикано и е много грозно!
Искаше цигари на момичетата, Криси и Габа казаха, че нямат. До преди това и те и Киара леко го режеха, но той не даваше вид на засегнат, докато не избухна непредвидено и от раз. Егати психопата! 🤕🤕

# 1 311
На мен ми стана странно това момче - на Натали гаджето, като каза, че не е бил влюбен. Как така, на 20+?
Ми значи е бавноразвиващ.се.

Ами не е задължително. Със сигурност е харесвал някого. Според мен не е едно и също. Аз съм доста по-голяма от него и бих казала, че 2 пъти съм се влюбвала, може би един компромисен трети път. Но, да, първият път бях на 15 Simple Smile

Оф, изтървах кой какво дръпнал и тръгнаха рекламите. Чакам сега със затаен дъх да видя. Но въпреки, че Тутанкамиона не ми е никак симпатична, от двамата тя е по-малкото зло.

# 1 312
Айде айде нищо и няма на джуката.  Да види какво е

# 1 313
Начи тя с нейния пролетен характер все някога щеше да налети на по-прост от нея... Да не се чуди от къде ѝ иде!

# 1 314
Е, не, тоя е... тотален главоч. Очаквха да я обиди нещо, не да ѝ дръпне стола. Toя по-добре да го изкарат още сега, че с Джан ще се сбият.

# 1 315
Според мен й обърна стола…

# 1 316
  • Пловдив
Дръпна и стола и май я събори... тоя е пълен рогач от класа
Ужасен е този тип! Дърпането на стола никак не е добре, не оправдавам поведението му никак, никой не го заслужава. Да не говорим колко неадекватно изглежда, нима си мисли, че всички жени умират за него? Много са му напомпали самочувствието, но докато жените въздишат по такива олигофрени.

# 1 317
Е, не, не!! Това мъж да посегне така, моля ви се! Не я е атакувал вербално, което също би било ужасно и не подхожда на мъж, но така да посегне, тя може да се нарани падайки назад. Пълна селящина!

# 1 318
Казах ли ви аз, че не е минало без физическа агресия! Но аз не разбрах какво направи. Нещо взе да трепти екрана.

# 1 319
Имаше нужда от трол в псевдо рая. На мен бат Радо ми допада, кокошките са в шок и ужас, а петлите в къщата тепърва ще му се нахвърлят 😏

Общи условия

Активация на акаунт