🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 54 716
  • 1 639
  •   95
Отговори
# 1 395
Ох, тия мъже като на шприц правени, аз не ги различавам!

# 1 396
Ееееее ма как Лъчезар, вкарайте селския бек, да ухажва Габа, голямата уста. Така добре се разбираха Simple Smile Simple Smile

# 1 397
Ами да отстранят и Габа и другата израелка за агресия. Вербалната такава също не бива да се толерира

# 1 398
говори се, че
младите жени са копи-пейст, ама и при мъжете вече е същото.

# 1 399
  • Пловдив
Ако още веднъж чуя, че някой иска да излезе от зоната си комфорт Weary

# 1 400
Ами да отстранят и Габа и другата израелка за агресия. Вербалната такава също не бива да се толерира
Да отстранят и бате Лили и той, като гледам, е способен да посегне...

# 1 401
То пък голямо излизане от зоната на комфорт да се въргаляш до басейна по цял ден. Да ида и аз там да си разваля рахата!

# 1 402
Как няма един рус по-така с косичка да вкарат???

# 1 403
Еее браво, селянина го махнаха!
Аз по-кратък престой на участник въобще не помня да е имало, а тоя дори нямаше и синхрони 🤣
НО сега сериозно, напълно заслужено го отстраниха, тоя не заслужава дори интервюта, изяви и тн!
Силно се надявам повече да не вкарват подобни малоумници, които са се взели за мъже!

И въпреки всичко още смятам, че по параграфа агресия и Габи и Шерминчето би трябвало да са отстранени (заради вербална) особено Шермин!
А и тая Лили, и тя нещо почна с хапливи коментари!

# 1 404
Лили е аутсайдер тотален.Груба, арогантна..брр.

# 1 405
Качете го тук този фотофиниш с наклонения стол, да видим как е съборена Габриела, защото аз виждам как в момента в който селяка докосва стола, кадъра се сменя. След това Габриела вече крещи и плача, а на сутринта е на***на на шезлонгите.

# 1 406
Дано Вики си намери мач и шермин- израелДубайката да се схруска от злоба и да и разпишат билета за Ловешката махала

# 1 407
Не го гледам, ама я кажете. Има ли поне един свестен участник?
Аз не си падам по батки, но макар, че външно и тримата нови се доближават до такъв образ, като че ли поне досега изглеждат що-годе свестни. На синхрони и като цяло връзват повече от две приказки без да бъркат думи като Джани или да не запъват като Краси.

А Лили е много ниско ниво. Жена да говори на "бате". Странно как Шермин общува с такава като от махлата?! Grin

# 1 408
  • В Града на Липите
Още трима с къси тъмни коси и бради.
Буквално са като тризнаци. Grinning
Май минават през един коафьор преди да влязат.

# 1 409
Още трима с къси тъмни коси и бради.
За мен е ужасен “калъп” това- мъже-клонинги!😵💫😵💫
Как пък един скандинавски тип или с нормална като дължина коса не се намери?!

Общи условия

Активация на акаунт