🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 62 298
  • 1 860
  •   96
Отговори
# 1 530
Всичко сте казали значи
За престорените сълзи на милинката Грубиела. За изрезките и за батЛили. И поредните врясъци.
Тотална скука.
Ако имаше някакви принципи и хигиена, отдавна да са изгонили половината участници. Не виждам защо се прави половинчато. Да го бяха оставили, да разбута нещата в къщата на кастратите.

"Къщата на кастратите", с глас се смея.
Да, жалко, щеше да стане много интересно. Агресори се борят за надмощие! Да се чуди човек, на чия страна да застане?
Аз не разбирам някои списващи тук, какво значение има каква е агресията? Каква е логиката вербалната агресия да я толерираме, а физическата не? Значи да те псуват/обиждат може, ама да те бият, не! Защото не се умирало от лоши думи.

# 1 531
А помните ли, че Габи беше скрила кантара за храна на Мони в сезон 2? Това да пипаш личните вещи на друг човек, също е преминаване на граници. Не го сравнявам, просто тя също трябва да помисли върху поведението си.

# 1 532
А помните ли, че Габи беше скрила кантара за храна на Мони в сезон 2? Това да пипаш личните вещи на друг човек, също е преминаване на граници. Не го сравнявам, просто тя също трябва да помисли върху поведението си.

Тя, ако можеше да мисли, щеше да е променила поведението си, още след края на предишния сезон, в който участваше. Както виждаме, промяна няма. Та толкова за мисленето на Габи.

# 1 533
В момента в "Преди обед" дават "Студио Ергенът"... Радо май е познавал Киара отпреди това, но тя го скри.
Джия и Теа коментират.

# 1 534
Всичко сте казали значи
За престорените сълзи на милинката Грубиела. За изрезките и за батЛили. И поредните врясъци.
Тотална скука.
Ако имаше някакви принципи и хигиена, отдавна да са изгонили половината участници. Не виждам защо се прави половинчато. Да го бяха оставили, да разбута нещата в къщата на кастратите.

"Къщата на кастратите", с глас се смея.
Да, жалко, щеше да стане много интересно. Агресори се борят за надмощие! Да се чуди човек, на чия страна да застане?
Аз не разбирам някои списващи тук, какво значение има каква е агресията? Каква е логиката вербалната агресия да я толерираме, а физическата не? Значи да те псуват/обиждат може, ама да те бият, не! Защото не се умирало от лоши думи.
Отново на най-прост български език: вербалната агресия също не бива да се толерира и поощрява. Но е като да сравняваш нож с пистолет, не са равностойни.
Мога да бия някой на белот, но не мога да го бия с бухалка по главата, така по-ясно ли е.

# 1 535
Сега си пускам епизода, не знам какво се е случило още, тримата нови са много нелицеприятни и елементарни.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 10:56 от marigold_

# 1 536
Габриела никога няма да разбере, че преминава граници. Явно такъв й е характера. Тя е на принципа, за нея всичко е позволено, за другите не. Няма достатъчно умствен капацитет, за да си вземе поука от случилото се. Тогава имаше късмет, че беше заобиколена от много хора, които й спасиха задника, но следващия път може да се окаже сама срещу агресор и да пострада не само самочувствието й. Никога няма да осъзнае това.

# 1 537

Тя, ако можеше да мисли, щеше да е променила поведението си, още след края на предишния сезон, в който участваше. Както виждаме, промяна няма. Та толкова за мисленето на Габи.

Не случайно я изгони Евгени. Пак беше след някакъв грандиозно грозен скандал, предизвикан от нея.
Жалкото е, че този сезон няма кой да я изгони и докато Калоян и дава рози (а той ще й дава), ще ни се налага да я гледаме и да слушаме тъпотии.

# 1 538
В момента в "Преди обед" дават "Студио Ергенът"... Радо май е познавал Киара отпреди това, но тя го скри.
Джия и Теа коментират.

И аз, ако познавам такъв селяндур, ще го скрия. Едва ли някой би се похвалил, че познава такива неандерталци.

# 1 539
Изобщо не ми се вярва да го е ударила по главата. Та тя се спече още при влизането им и беше на тръни. И това дето натърти докато ривеше "...когото виждаш за пръв път...".Беше опит да скрие, че се познават. Тоя, че беше  примитив беше си, но си личеше, че е предубеден към Габа и само му трябваше искрица и се взриви.

# 1 540
Сега си пускам епизода, не знам какво се е случило още, тримата нови са много нелицеприятни.
Е как бе, убавци са. Като изключим този, дето го изгониха.  Много по-добре са от Йовица, Джан Микеле, Орлинчо-Женчо и оня ниския с надраскания гръб Grinning Смях в залата.

# 1 541
Киара може и да не го е познала. Кой знае колко такива има по дискотеките. Ако само пее и забавлява, не е нужно да ги помни.
Съвсем друго е да ги обслужва като групичката дами. Те си знаят. Не ме вълнува

# 1 542
Сега по БТВ върнаха сценката с италианеца и северномакедонеца. Хем се дърлят, хем всяка втора дума "брат" и "бате". Как може да хейтиш някого и да му казваш "брат" през 2 секунди, супер странно.  Виждам, че и в "Къщата на инфлуенсърите", във всяко изречение на мъжете "бате" тва, "бате" онова.  Не знам, аз съм мъж, не съм казвал през живота си "бате", а пък "брат"... или супер рядко, или никога. Освен бедния речник, явно и мисълта тече по-бавно и вече като устата работи, трябва изречението да се запълва с някакви паразитни думи и "бате"+"брат" са вместо ааа, ъъъ....  
 А вижте например как Петър хубаво си построява изреченията.

# 1 543
Мен какво ми направи впечатление от сценката между Джани и Йовица - Йовица, въпреки, че никак не ми е сипматичен първо, че беше прав, второ се отстоя доста добре. Не сви перките оня като му се ежеше и си остана на мястото настоявайки на своето си. Не се уплаши. Точно оБратното мога да кажа за Джани, който като видя, че дуенето и репченето му не хващат декиш се оттегли и стана ясно, че всичкото му ежене е въздух под налягане. Ако беше истинско можеше примерно да го хвне за ризата или нещо подобно, а той се изниза като пръдня от гащи. Също аз съм ЗА това, че информира екипа. Той не е отишъл там за физическа саморазправа  с някакъв тъпанар.

# 1 544
Всичкото му ежене е и заради камерите. То стана ясно, че той живее заради камерите и заради хорското мнение.
Нали все казваше "спри да мЪ излагаш, човек, спри да мЪ излагаш"

Общи условия

Активация на акаунт