🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 60 345
  • 1 816
  •   100
Отговори
# 1 635
Много от тези невинните, сладките и тънкогласните са най-изпечените манипулаторки и шантонерки. Театрото започва с: "Виж ме колко съм малка и невинна, закриляй ме, този голям лош свят не е за феи като мен..." И мъжете, които си умират да се правят на герои, кълват яко. Истинската същност на тези женички обаче лъсва когато вече са вързали някого. Виждала съм го доста пъти - излиза изискващият, неморалният и вечно недоволен звяр отвътре, а гласчето се заменя с абсолютно нормален глас.

# 1 636
  • Вестерос
Не знам дали е пускано, видях го във фб

# 1 637
Единственото нещо вчера (освен насилието), което трябва да бъде осъдено, е изборът ѝ на облекло. А какви времена имаше … Пам беше наричана от нея “дюнер” на коктейлите. Най-ярко в съзнанието ми е запечатан скандалът им от последния коктейл, когато Евгени най-накрая я изпидурка. Тогава с цялата си свинска наглост каза: “и на мен ми е гадно, ама на вас ще ви е по-гадно. Ще ви съсипя, ще видиш. Въпросът не е какво искаш, а кой ще ме спре.”
Такъв човек няма да се смири никога.
Скрит текст:

# 1 638
При Габи го има синдромът на пинчера. Стопаните на дребни кученца рядко ги възпитават сериозно, защото не са страшни и не могат да направят сериозни щети. Затова и се превръщат в едни агресивни и вечно лаещи нервозни кюфтета. Някои и хапят.

# 1 639
  • Пловдив
🤞

# 1 640
Щом е на 22 Натали, това поведение няма да хваща декиш още някоя друга година. Много години още ще хваща.

# 1 641
Вчера Краси като говореше за Шермин, ми се стори, че наистина все пак я харесва поне малко. Сякаш тези ѝ черти са му забавни по някакъв начин и понеже е много спокоен, има нужда от някаква малко по-бурна жена. Тя вероятно му идва в повече, но беше смешно като си я представяше да влезе в бунгалото...какво ще настане.

# 1 642
  • София
Изгледах епизода и ви изчетох.

Моето мнение за епизода снощи

За Куцев и Бланко
Габи наистина се пошегува. Върнете обратно и вижте тона с който го каза и как се усмихваше точно по този начин по който го прави като се майтапи. А и тя с Хени си е гъста, няма да я обижда. То стана от нищото. Радо каза Хени - Хиени, там за цигари, огънче, ала-бала. Габи прости искаше един вид да ги мачне. Ама тоя Радо явно беше пийнал и вече не на кеф (видя, че не му връзват на тъпизмите които ръсеше) и дръпна стола долу ниско, задната страна на седалката. И точно тогава се видя, че са рязали и не ни показват останалото. НО, според мен тя е паднала, защото нямаше какво друго да се случи. Това е елементарна физика. И ако не беше паднала нямаше да го има този първоначален уплах (какво се случва) и дезориентираност. Защо не го показаха? Според мен за да не ги глобяват от СЕМ. Сега пак ще има жалби и глоби, но не толкова солени ако бяха дали цялото физическо насилие.
Правилно беше изгонен. Ако го бяха вкарали в Имението, 100% щеше да се стигне до бой. А този беше някакъв огромен.
Дадоха как редакторка се извинява на Бланко. Били минавали психотестове. Ахахахаха. Няма такъв виц.
То тогава не трябваше да сте одобрили половината каст бе идиоти!
Голям автогол се вкараха продукцията. И те и никой не друг не е виновен, че се стига до това. Те вкарват подобни зомбирани нерези.
Същият този примат каза, че обувката на Киара мирише и оприличи жените на мърша. През цялото време се държеше агресивно и беше видимо, че на нито една от тях не и беше приятно. Да я пита човек Криси как го изтърпя толкова дълго време този да и дудне.

Джани и Йовица.
Тук ако нямаше камери и не беше предаване според мен щеше да се стигне до бой. Гаранция. Микелето обаче се овладя, донякъде и с помощта на Краси.
Джани искаше да изплаши Йовица с думи и той да се свие и отстъпи. Не стана. Следващата стъпка е или той да се изниже или да се стигне до бой. Вие си изберете кое от двете. 50 на 50 според човека. Но боя е невъзможен в риалити формат защо има солени неустойки + изгонване и ужасен монтаж след това за теб. Трябва да си пълен дебил, за да си го причиниш.
Накратко: Йовица ми хареса как отстоя своето. Джани се изложи. Точка за Йово.
Йово трябваше да го дръпне някъде Джани без камери и да се разберат като мъже. Това с оплакването на редактор беше излишно. Но и го разбирам донякъде.

Лили Естер
''Не ме кефиш бате, разбираш ли бате, усещам енергията ти бате, и тя е гадна, просто не ме кефиш грам, сори бате, гадна си в червата бате, в червата си гадна''
?!?! 😮🤐
От ''жена'' към жена?!?!
Мисля да замълча.
НО,
Д-р Пенко къде си?

Тризнаците
Тези новите не мога да ги различа. Все едно са принтирани от една машина.
Лъчезар все пак надявам се, че ще демонстрира някакъв интелект.
Тишо само за енергии говори. Ясен ми е. Въздух под налягане.
Радо е някакъв бройкаджия. Щом е бил и спасител... И аз като младеж бях и 90% от спасителите са си коцкари. А и жените непрекъснато идваха при нас. Особено чужденките. Ясен ми е и той. Но пък е републикански шампион по плуване, евала. Но все пак не сме в ИВ. Нямам очаквания за него. По-скоро безславно ще си замине.
Вики и Тишо ще е следващата двойка в шоуто. Няма да се налага да я спасяват със златна роза.

Други/Разни
Пияни труженички питат новодошъл:
''Ти за какво си тук''
Няма такъв виц, хахахаха 😀

Вики се държа хладно и на моменти грубо с Радо (спасителя), не ми хареса.

Габи Бланко"
''Къде ми е Калоян да го юркам''
Малеее

Петър се е влюбвал само веднъж през живота си.
За актьор това си е направо шокиращо.

Орлин знаем, за 30 г. нито веднъж. Много странен човек. Но поне е възпитан и с добър изказ. В това отношение той и Петър се отличават. Следва Виктор. И после е, леле-мале

И Тишо и Радо забелязаха Натали. Тишо забеляза и Киара.

Натали към Радо:
''Имам там някакъв мач'' - ахахаха
Орлине, Орлине, бегай момко.

И финално за Натали
Няма такъв инфантил просто. И това е поза. Нарочно го прави. Нищо общо няма в действителността и как се държи там. Това е още по-дразнещото.
За мен най-фалшивата жена този сезон е именно Натали.
Единственият плюс е, че не е агресивно були. Но тук по-скоро Бланко и Шермин и взеха страха един вид, иначе в една по-различна компания с други хора си мисля, че ще лъсне и като такава. Защото онова с носа към Шермин си беше целенасочена провокация, но те я надушиха, защото и двете са си булита от класа. Особено питбулчето.

# 1 643
На фона на тия простотии, ми домъчня за доктора. И той се издъни, ама се извини, както трябва на Лили. Такива смешки ръсеше като цяло, да не говорим как се готвеше за среща...Но не, по някаква причина трябва да гледаме най-големите идиоти да говорят за мърши, миризливи обувки и да бутат столове...

На фона на бургаската батка Вальо - Ивайло и този последния неандерталец, доктор Пи си е направо супер. Призна си пред Лили, извини й се и след това остана лоялен до края. Освен това беше много забавен Simple Smile

# 1 644
Айде, айде, Габи цяла вечер ги плю тия мъже, въртя очи и ги гледаше навъсено. Вече колко от това този е чул - не се знае.

# 1 645
В предишни сезони имаше игри, състезания, викторини...някакви забавни неща. Този сезон само пиене и обиди наред.

# 1 646
  • somewhere near the sea
Много ми е трудно да й разбирам на Наталийка. Защо говори през зъби? Млада е да има последствия от ботокс. Изобщо не си отваря устата (докато говори), иначе не знам в други ситуации  Stuck Out Tongue

# 1 647
Много ми е трудно да й разбирам на Наталийка. Защо говори през зъби? Млада е да има последствия от ботокс. Изобщо не си отваря устата (докато говори), иначе не знам в други ситуации  Stuck Out Tongue
Защото постоянната и гримаса е полу усмивка. Няма как да се усмихва и да говори едновременно, ако не говори през зъби.

# 1 648
  • На морето!
На мен ми беше и много грозно как Джани крещеше “Орлине” снощи.
Изобщо наистина не разбирам тази нефелна продукция. Нямам спомен някога да е имало риалити с толкова много агресия от всякакъв тип. Не съм гледала предходните Ергени.

# 1 649
Аз се чудя за кой държат тъпите златни рози. Защо не спасиха поне единия близнак, да има поне още един интелигентен човек вътре.

Общи условия

Активация на акаунт