🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 59 470
  • 1 794
  •   312
Отговори
# 1 650
Да, Шермин май ускори излизането на близнаците. Можеха да запазят другия близнак, към който нямаше мераци. Той пък колко щастлив бил, че избрала брат му, а не него...Simple Smile

# 1 651
Твърде много се каза за агресията както вербална така и физическа. Уважавам мнението на всеки. Daniel Moyninam казва : Всеки има право на собствено мнение , но никой няма право на собствени факти.
От вербални агресия не се влизало в болница. И това било критерий !? Хора , вие сериозно ли? Влиза се и още как и то за дълго ,без резултата да е гарантиран. Толкова от мен по въпроса.

Сега малко за грубиянщината , за която вече някой беше писал, че се представя и подменя като директност и откровеност "Право куме в очИ".
Не мога да бъда по-съгласна с това.  Грубияншината си е грубиянщина с каквито и евфемизми да бъде наричана.
Това ,което видяхме от Лили беше отвратително и е ярък пример точно за това - откровена грубиянщина маскирана като откровеност.
Добавете и каруцарският език и че всичката жлъч изсипана по отношение на Виктория беше абсолютно непровокирана и дойде ни в клин ни в ръкав.
Така е обаче- всички знаем, скандала продава.

# 1 652
Е, Габриела не заслужава подобно отношение (не сме видели всичко) и както тя каза, никога не го е получавала, което е добър урок за нея и за да погледне отстрани на поведението си към другите. Да се ​​надяваме, че ще осъзнае, че не трябва да се отнася с другите така, както не би искала някой да се отнася с нея. Малко повече контрол. Ясно е обаче, че простакът не си е научил урока, ако продължава да се оправдава като малко дете и да изтъква, че другият е по-виновен.
Лъчезар има изключително странен поглед.

# 1 653
Човек, който за първи на 30 е чул за 1984 не може да се нарича интелигентен. Адски сте свалили летвата. По повод на близнаците.

# 1 654
  • Street of Dreams
Хареса ми Краси как стана снощи да деескалира ситуацията. Застана там и вдъхна спокойствие на двете петлета, като леко подпря Микеле в гърба, да го покани навън. Едно позитивно нещо да кажа и аз за него.

Съгласна съм с тезата, че от вербалната агресия щетите са по-големи, отколкото да паднеш от стола. Не деля агресията на мъжка и женска - тук в темата Виктория отнесе какви ли не грозни обиди, обаче когато Йовица й каза 1% от тях всички скочихте - не можело, щото бил мъж. Не го разбирам това.

# 1 655
Този Йовица освен Филипа и вилата си е присвоил явно. Бива го за домакин. Беше прав в случая, защото не е ок да пушат навсякъде. За Габи днес много се изписа, но след случката този Расо каза нещо от сорта, че тя е агресирала и той е отговорил на агресията. Та истината явно е някъде по средата, не толерирам такова отношение нито към жена нито към мъж, но този толкова си може явно. Просто Габриела срещна своето мъжко аз. Същият простак, но с повече физическа сила. Калоян щяла да си го юрка, тя тази няма никаква обич към нищо. Той даже с Виктория не се държа толкова грубо. Има нещо, което го е предизвикало и както написах истината е някъде по средата. А че бяха пияни всички се видя. Лили да си ходи, че тя е като лоша енергия-все нацупена, всички мъже са гадни според нея и не стават. Как се озъби на Тихомир, че Натали си имала гадже. В качеството си на говорител ли се обажда нв знам.

# 1 656
На Лили ѝ е криво, че вкарват мъже и ще ѝ отнемат Шензи.

# 1 657
Сигурно сте писали много за вчерашното обръщане на стола на Габиту, та няма да пиша нищо по въпроса, само ще кажа, че не толерирам нито вербална, нито физическа агресия, както и липса на самоконтрол.

Обаче друго нещо ми се върти в главата - трудните взаимоотношения между тунинговани жени и мускулести мъже. Та и двете части на цялото мъж-жена в тези физически пропорции са взаимно изключващи се. Аз не съм тунингована, но преди мнооого години имах гадже - културист. Ами извинете, но с такъв мъж е невъзможно човек да има каквито и да било емоционални взаимоотношения - толкова самовлюбен човек не бях виждала, до степен, че като минавахме покрай витрина, прозорец, нежели огледало, не спираше да се зяпа и възхищава на себе си. Мен до себе си дали въобще ме забелязваше не съм сигурна, а съм доста висока жена. Същото е и с тунингованите жени - то не са чупки, цупене, гледане в огледалото, мисли за това как изглеждат отстрани, че не им остава време да видят мъжа.

В настоящия сезон на Ергена е пълно с тунинговани жени и мускулести мъже - кауза пердута е това, нищо няма да излезе от всичките напъни. Искам да гледам Ерген с нормални жени и нормални мъже, без мускули, джуки, екстеншъни и пр. "екстри". Когато човек се опитва да излъже другите за външния си вид, значи ги лъже и за вътрешния си свят. Ето защо всичките тези изкуствено надути хора не могат да завъдят истински връзки, като знаят как самите те лъжат околните, със сигурност не вярват на никого. А любовта, за да премине в семейна връзка, трябва да се развие в доверие.

П.С. Конкретно за мъжете с мускули - дами, внимание! Зобят и за това са им слаби нервите и агресират.
Благодаря за вниманието!

# 1 658
Не всички мъже, които се грижат за телата си зобят. Джан Микеле и тоя снощия надрусан тип не са представителна извадка. Доктор Пенко също беше доста мускулест и беше много неща, но не и агресивен.

# 1 659
Във фацебука доста го защитават тоя Радо. И мъже и жени. Твърди се, че било изрязано, изманипулирано и нагласено това бутане на стола. Ако не бяха заяжданията с други момичета и ако не ми изглеждаше надрусан, щях да го приема.

# 1 660
  • Street of Dreams
Може да е изрязано нещо, но той вдигна напрежението още с влизането си. Излъчването му е такова, че изобщо не се изненадах от развръзката.

# 1 661
  • В Града на Липите
Е колко да е манипулирано? Освен някой друг вместо него да ги нарече мърши, с миризливи крака и т. н.

# 1 662
  • here and now
За Хени не знам, но този и Габа са си наистина един дол дренки.

# 1 663
Ами те във фейсбук са повечето хора от едно друго поколение, дето е на мнение, че жената ако ѝ се случи нещо, то вината нейна... Съжалявам, ейджист съм, явно.

# 1 664
Ако наистина има много хора, които защитават този човек с това отвратително и никакво държание, аз съм без думи...

Общи условия

Активация на акаунт