🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 63 241
  • 1 880
  •   59
Отговори
# 1 785
Май Филип Патек, много са скъпи

Richard Mille си мисля, че казват

Точно за това си мечтае, милата.
Нетърпима е просто.

# 1 786
В спора бях за Виктор. Сега разбирам и гаджето му Натали защо продължава да се оглежда. То там не е открехната вратата, а направо отворена.

Там гаджета няма. Има двойки, които са се събрали стратегически и от нужда, и тук-там някои, които се харесват. Запознали са се преди две седмици, да не драматизираме.

А и в дългосрочни връзки какво, да оставаме с някого, защото досега сме били с него, ако той не е вече подходящ за нас?

# 1 787
Може би малко му завиждат на Орлинчо, защото е готин и свали най-желаната мацка без особено усилие. Виктор имаше интерес към Натали в началото. Аз също не харесвам принципа ''винаги има нещо по-добро зад ъгъла'', но всеки има право на собствена философия и гледна точка. Натали се впечатлява лесно от всеки, който й обърне внимание. Ако Орлин започне да я задушава с разни обещания за вечна вярност от самото начало, ще й загуби интереса моментално.

# 1 788
Не, изобщо не звучи логично. Само някоя баба, не виждала програма за видео обработка би се вързала, че ще го измагьосат здрав прав и невредим след две чаши в плешивата тиква. Имаш кадър на съвсем спокоен пич, който отива и сяда до тях, говори си с тях, оплаква се че са му взели цигарите, чува нещо и дърпа стола на момичето. Ранен ли ти изглежда, той ако е бил два пъти блъснат с чаша в главата така ли ще стои и държи? Никак не ми звучи логично. Ако беше просто казал, че Габа го е дразнила през цялото време и е било скрито - да, вярвам, сигурна съм даже. Ама с чашата предобри и всеки с очи ще види, че няма как да е така.  Чак да му е забила чаша... Хайде, моля ви се. Никоя продукция нямаше да я остави.

# 1 789
Не мисля, че Орлин имаше предвид “винаги очите на четири за нещо по-добро.” Това, което аз разбрах беше, че философията му е да не остават насила двойка ако просто не им идва отвътре и намерят човек, с когото искат да си дадат шанс. Аз съм напълно съгласна с това.

# 1 790
Криси: "Орлин не ми е сексуален".
Точно Кристина да констатира това😉😉😵💫 Но да, често другите се обвиняват в лични недостатъци, от които се срамуваш.
  За мен Габриела Бланко, Кристина и Лили излъчват сексуалност точно толкова, колкото   и кактус в Аризонска пустиня🙃

Орлин не успя да обясни добре, че вярва че всеки може да срещне своята половина, че може да съществува любов от пръв поглед за него.

# 1 791
Натали си го избра по сметка, и главно, защото мисли да пробие в пеенето, продуцент и трябва. Такива гажденца като Радо, всяка вечер по дискотеките може да си намери.

# 1 792
  • София
В спора бях за Виктор. Сега разбирам и гаджето му Натали защо продължава да се оглежда. То там не е открехната вратата, а направо отворена.

Там гаджета няма. Има двойки, които са се събрали стратегически и от нужда, и тук-там някои, които се харесват. Запознали са се преди две седмици, да не драматизираме.

А и в дългосрочни връзки какво, да оставаме с някого, защото досега сме били с него, ако той не е вече подходящ за нас?
Целуват се, натискат се. За мен са си гаджета. Ама аз съм си старомодна.

# 1 793

Иване Киркове, ти ли си това (if you know you know)

# 1 794
Дениз е “изкоментирала”

Скрит текст:

# 1 795
Натали си го избра по сметка, и главно, защото мисли да пробие в пеенето, продуцент и трябва. Такива гажденца като Радо, всяка вечер по дискотеките може да си намери.
Ама тя не ходела изобщо по дискотеки, само се кълчи там(пардон прави хореографии) за кеф на мъжката публиката.

# 1 796
  • София

Иване Киркове, ти ли си това (if you know you know)

Това някоя местна звезда ли е? Не съм я чувала.

# 1 797
E, тя май Филипа каза, че не ходи по дискотеки, не Натали Grinning

# 1 798
Ъ... кво стана тук?! Да ти каже някакъв льольо, че си гей и за теб това да не е обидно... Аз такъв мъж не познавам, ако не е гей. Па даже и скрит гей да е, ще скочи и ще се прави, че не е, и ще е много обиден.
Защо да му е обидно? Да не е в пети клас? Това ли е най-низкото качество на личността, което можеш да проявиш, че да трепериш непрестанно да не бъдеш "обвинен" в него? Един истински мъж няма комплекси спрямо мъжествеността си, знае какво представлява и е достатъчно уверен в себе си, така че чуждата липса на възпитание да не съумее да го разклати. Много приятно ме изненада Орлин тази вечер, много верни неща каза и демонстрира емоционална интелигентност, която рядко виждаме от типажа, драпащ да се "показва по телевизора". Малко хора са способни да приемат отсрещно мнение, когато то не съответства на собственото им - ще ме извинявате, но го виждаме и тук в темата. Smiley В началото ми беше малко странен, изобщо не ми се струваше мъжествен, обаче доказа, че не го е страх да говори и изразява позицията си открито, за разлика от останалите недодялани конформистчета на масата. Личи си западното влияние много. Виктор - само дето Андрю Тейт не е зарецитирал на този етап. Много грозно повдигна темата относно това, което са коментирали на четири очи, за да го унизи и инвалидира. Видя се кой е наистина несигурен.

# 1 799
За мен може да се обидиш на "гей" само ако си под 16 или крайно неуверен в сексуалността си. Не че в спора съм за Орлин, смятам, че те двамата с Натали грам не им пука един за друг и всеки си гони целите. То се и вижда.

Общи условия

Активация на акаунт