🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 65 630
  • 1 952
  •   99
Отговори
# 1 860
Привет, банда!
Чета ви редовно и се забавлявам искрено с вашите коментари.
Едно нещо обаче никой не коментира и се чудя дали не съм разбрала грешно...
Ми в такъв случай няма смисъл да го коментираме и няма как да гадаем дали не си го разбрала грешно.
Не знам защо се очаква от нас да коментираме нещо на база допускания без доказателства.

Като четиримата съдници на Орлин: ти си такъв, такъв и такъв!...
Орлин им отговаря.
- Абе ти май не си ли обратен!
Извинявам се, че не гледам Ергенът с молив и тефтер в ръка😱
Другия път ще съм по-подготвена...
Но даааа, ще търся пак този момент, за да съм сигурна, че има нещо сериозно, което е скрито от зрителя, а не, за да оправдая този... екземпляр.
Твърде далеч съм от агресията под каквато и да е форма ☕

# 1 861
Направи ми впечатление, че Лили откакто вкараха новите мъжоря все намила на Натали, че е обвързана. Още като видя, че единия левент се увърта около нея и: Ама, ти каза ли му, че си обвързана?! После обикаля покрай нея и мърмори-Ти, забрави ли Орлин. Ама, нали си обвързана и все в тоя род.
Е, нали точно тя не го искаше Орлин покрай Наталито, а сега не спира да и хортува за него и сакън да не го забрави и пропусне в калабалъка. Що така?!

Ох, Шерминката хич, ама хич не я слуша главата, милата. Създала си е един розов балон и си плува в него на воля и хич и не дреме. Все един някога някъде ще и се върже и ще поддържа хелия в балона. Мей би, бът ай донт ноу, посибъл ли е това ор нот посибъл. Joy Пп Да видите, че и аз поназнайвам чужд език. Joy

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 15:40 от Джаста Праста

# 1 862
irchick добре дошла! Да, чух го и аз това " махайте я и да си сядам на масата", което според мен беше в резултат на пълната му неадекватност.  Той в живота може по-сериозни шамари да раздава та това, че дръпнал стола не го има за нищо.

# 1 863
Никакво значение няма дали го е провокирала и как, този неандерталец Продукцията трябваше да го разкара, но заедно с него трябваше да си тръгне и Габа. Двамата под ръка, да се разбират отвън.
Вижда се, че никаква поука не си е взела и продължава да е същото були.

# 1 864
  • SF
Извинявам се, че не гледам Ергенът с молив и тефтер в ръка😱
Няма нищо! Никой не го гледа така през 2025. Има записващи устройства, технологии.
Пък и да мигнем и да пропуснем някоя думичка, не е фатално.

# 1 865
Виктор много се изложи вчера (и другарите му, де).
Но за мен той никога не е бил ок - няма как да си нормален и свестен мъж и да имаш такава татуировка 🫣
Всеки път като я видя и получавам second-hand embarrassment.

# 1 866
Шерми ни я готвят за главна героиня, както Даниела, си мисля. Хей, накрая и забелязаха татуировката!
Хиени - не им трябва повече, освен, че има хубава енергия за Лили. То там нищо няма да излезе, едва ли са ни подготвили и еднополови двойки в Ергенът. Има ли в някое чуждестранно издание на формата?

Лили е много зряла, знае какво иска, познава себе си, както и да се развие във формата ще излезе с достойнство. Жалко ще е да не я използват до края и да я изгонят.  Не знам каква сексуалност има, но ако се съгласи поне на някоя среща с мъж да излезе, да я снимат ще им е от полза за предаването. Според мен само за реклама е влязла.

Дениз, не е Дениз в това предаване! Прави си нов медиен имидж, даже и не коментира много, много като учещ се психолог, не иска да е главна героиня,  а по-малко в кадър.

Криси - харесва ми, че се конти, дори и шапките и, хубава е, става за актриса-статист в някой филм. Бои се от актьорските умения на Петър, това, говори за малък опит, не знам какви гаджета е имала, но не са и повлияли положително от предишното предаване до днес. Не мога и да си представя такъв юрист, който нито може да се обоснове, нито се намесва в спорове, нито има дар-слово. Май да става фото модел, защото не знам може ли да дефилира на подиум, да не е дървена и с чупките в тялото, имам предвид. Щяла да се хвърли на Орлин, че не ѝ изглежда сексуален, а тя се има за тестер на сексуалност като хубавица и най-секси ли?

Има си и Орлин някакъв проблем, ще видим до края. Лили предупреди, колко този му образ, не е онзи от действителността. Като му видях биографията, направо се е  самозабравил. Така се получава като баща ти ти е поднесъл всичко на тепсия и ти се чувстваш празен, нямаш стимул.

Джани -- хареса ми, че ходи по планините, и си комуникираше с човека, който ги развеждаше.

Калоян - даже по темата за продължителни връзки, се отдалечи от масата по едно време. Очаквахме повече от него. Той ли беше в скандала с някой, който пуши в стаята?  На Габи кученцето стана той. Това с каяка е интересно, мисля за какво го е направил?

Краси, не мога да го разбера точно що за птица е, има мутренски вид, имал тежък живот и постигнал сам финансовото си положение,  но си е втълпил, че само с 1 жена трябва да играе, имам чувството, че със всяка може да играе, за него няма значение, важно е с каква репутация ще излезе от шоуто. Ако е мъж, да излезе, да не си развали имижда, ако не може да подари на Ана розата.

Виктор и Петър с тези разбирания са ми жалки. Една идея по-добре е Петър. Интересно, той не се държи като актьор, сигурно прави някаква разлика, че не е на сцената, а е в живота. Като мимика на лицето е много обран, почти като Кристина.

Габриела ми е статистка в предаването, нищо не показа.

Габи Бланко, сигурно сценаристите не са я подготвили, че ще има агресия срещу нея, този мъж и наведе назад стола. Може да е имало и други кадри, но са ги изряали и Габи трябваше да направи от мухата слон, даже плачът и беше неестествен.

Да вкарат  и нови жени! (с опит в свалките).

Киара - от както влезе Виктория, само двете лежат  и сядат една до друга. Не може да се впише добре.

# 1 867
А аз всеки път като заговори Виктор и пускам кепенците. Някаква подсъзнателна защитна реакция на мозъка ми се включва. И изобщо не знам какво е говорил. Другите дума по дума мога да цитирам; тоя ми е като черна дупка.

# 1 868
  • SF
Краси, не мога да го разбера точно що за птица е, има мутренски вид, имал тежък живот и постигнал сам финансовото си положение,  но си е втълпил, че само с 1 жена трябва да играе, имам чувството, че със всяка може да играе, за него няма значение, важно е с каква репутация ще излезе от шоуто. Ако е мъж, да излезе, да не си развали имижда, ако не може да подари на Ана розата.

Елементарна птица. Повечето с подобен вид и занимания джвакат клишето, че сами са постигнали всичко и очакват това да ги представи като уникални, като можещи, като "голямата работа", мистър 100 кила!
Имат заложни къщи, гумаджийници (говорят за тях като за автосервизи). Дават по някой имот под наем. Скучаят. Набутват се при някоя оформена, разпечатана на принтер и отворена, която да им скъса нервите. Да й плащат салатите и да й търпят прищевките. После тя ги заменя с друг, същия, или те с друга, същата. Само казват на принтерния център, разположен в някоя вървежна чалга дискотека от Студентски град "изплюй ми една същата като оная, ще ти платя!" и вече си имат нов повод да са раздразнени, незадоволени, изнервени и разочаровани от тъпите жени, братко!

Много елементарно, детскоградинско поведение, разговорче като между 6-годишни, грозен пазарлък - говоря за онова зад камерите, което само слушахме: Ама аз ако я зарежа, да не стане така, че ти да си харесаш някой друг.
Леле... никакво достойнство на мъж! Уговорка за пустата роза, която ще го държи по-дълго на екран.
Няма куража да вземе решение без ответното обещание, признание, някой да му оближе егото...
А пък навън всички ги било страх от него!
Че е птица, птица е. Патицата птица ли е?

# 1 869
Нещо, което не коментирахме - направи ли ви впечатление неадекватната реакция на Кристина, когато онзи идиот Радо каза за мършата. Кристина как угоднически се засмя, все едно е казал нещо много забавно. Ама то щото е любезна... нали...

# 1 870
  • SF
Много сигурна заявка даваш, когато се засмееш на шегите на мъжа, който ги е приготвил специално за теб.
Французите казват, че ако успееш да разсмееш една жена, тя наполовина е вече в леглото ти.

# 1 871
В конкретната ситуация и на мен ми стана смешно... Няма да си кривя душата. Шегата с мършата много му се получи.

# 1 872
Оказа се, че всичките напудрени приказки на Викторчо за напредничавост, сериозност, пацифизъм  и уважение, са чист кьорфишек. Беше ясно, че не е читав, след като се е превърнал в ходеща антиреклама на шоколада с бабини зъби с този безумен татус. Големият бизнес, голямото чудо - да обезобразиш себе си, за да вземат насериозно шоколадчетата ти. И за капак, непорочната жена, която търси с този 50 нюанса имидж, който се мъчи да изкове. ??? Така хубаво му лъсна провинциалното тесногръдие, че  никакви красноречиви оправдания не могат да го спасят. Образоваността и добрият изказ не могат да компенсират някои личностни дефицити. Оказа се, че ги има в изобилие.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 13:08 от жижик

# 1 873

Копнато е от фейса. Както винаги, в телевизията особено, "совите не са това което са" 😏 Ако има истина в този коментар, нещата не се ли променят рязко или булито Габа пак ще е жертва, а продукцията справеливия съд, а зрителите измамените камилчета във всички случаи

А очевидецът откъде го знае това? От продукцията ли е?

# 1 874
  • SF
Не видях да й е дръпнал стола. Видя се нещо като разклащане на облегалката, но не знам дали стола, на който Габи седеше, или дръпна стола, на който се беше облегнала, докато се заяждаше с него. Все тая! Не я е пребил, но си беше тъпо парче това момче с грозно поведение и неприятен събеседник. Видя много хубави момичета в парти настроение на едно място и изгуби самообладание. Нямаше идея как да ги заинтригува. Започна с нападките и гаднярското дуещо се поведение, което отврати всички момичета, а и мен като зрител(ка).

Общи условия

Активация на акаунт