🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 76 429
  • 2 111
  •   48
Отговори
# 2 040
  • Варна
Извинявам се тогава.

# 2 041
  • София
Да. Поне 69 пъти се постна вече.

# 2 042
Дайте малко преразказ за хората без тик ток.

То се отваря и да нямаш приложението? Поне при мен е така. Някой е щракнал видео, на което се вижда, че в един автомобил са Кристина и Виктор.

Нищо няма да ме изненада.
Вижда ми се режисирано … някак камера много отблизо ги дава, все едно си е поставена там ?!

# 2 043
  • SF
Виктор е тип, който би допаднал на Кристина - мнение, което възниква заради признанията й с кого/с какви е спала. Това са не много красиви мъже, но с положение, депутати, бизнесмени, лаладжии като Виктор, философи.
На Петър бавно му се даде, защото не беше убедена, че няма да й вкарат някой по-подходящ чичко. Около първата мъжка роза вече трябваше да се настрои, че от Петър ще я получи. После им се появиха и симпатиите, започна полека-лека да го допуска и с целувки по бузките, държане за ръчичка.... Сладко флиртче, но не спонтанно и не неудържимо привличане (от нейна страна).
Тя си дава сметка, че с актьорчето няма да я карат дълго. На нея й трябва мъж с положение. От ергените най-много Виктор прилича на бившите й. Петканов е някакво смешно изключение, каквото се очертава да бъде и Петър. С Петър и Петканов е по-скоро интересно иху-аху, отколкото дълготрайно партньорство, което да й пасва на манталитета.

За красотата... относителна работа с това лице като месечина.
Иначе каквото е могла, подобрила е - устенца, носленце. Нейните корекции са по-сполучливи от тези на Шарнир например.

# 2 044
Интересно дали още в предаването няма да вземат да го завъртят тоя сюжет. Grinning

# 2 045
  • в сърцето на един мъж...
Дайте малко преразказ за хората без тик ток.

То се отваря и да нямаш приложението? Поне при мен е така. Някой е щракнал видео, на което се вижда, че в един автомобил са Кристина и Виктор.

Нищо няма да ме изненада.

Тия двамата имаше още вътре нещо, прехвърчащо между тях. Когато бяха седнали да говорят за скандала с Петър. Той беше много близо до нея на шезлонга и разговора беше по-скоро в стил да се увери, че няма да се върне при него Simple Smile
Загледах се по-сериозно в последните предавания - Шермин е ужасна, не се трае. Това дуднене нон стоп не се издържа. И какво беше това през цялото време - ама защо не ме взе с хеликоптер, ама купи ми часовник... Олеква ужасно.
За ситуацията с Габи - определено това е много притеснително, насилници - психични, физически, нямат място тук. Отдавна трябваше да си заминат и тези, дето крещяха парцал, ще ревеш, млънки цър пър и тем подобни. Много е грозно, освен това е ужасно вредно. А после се чудим защо ученичките се бият и се снимат...
Много приятно съм изненадана от Орлин - в случая той взема под внимание явно, че са във формат и че е възможно да се появи някой по-привлекателен от него и в крайна сметка не може да спре Нати да отиде при другия. А може и някой да се появи, привлекателен за него. Това е животът - понякога не можем да обясним защо с някой ни кликва веднага и това се оказва сродната ни душа, а понякога с някой - това е агония...

# 2 046
Лили, бате, кога ще си ходи, бате? Ужасна простачка.
Кристина като е в къщата, явно се отпуска и се излага. Не успява да държи фасада дълго. Тя и Орлин са на едно ниво сексуални, доста грубо беше да го коментира.
Викторчо-ред пилър с жена със съмнително минало, много е смешен. Joy Дениз заслужава повече.
Стана ми жал за Виктория, големи хора да се обръщат към някой с прякор е много просташко. Лили и Габи са недорасли булита

# 2 047
Кристина е голяма простачка като се напие пред “скритите” камери. Както говори с кой и къде е спала, после обяснява че ако се натисне на Орлин той нямало да я иска.
В началото пишеше едни дълги поговорки в Threads за това как не трябва да съдим хората по външен вид и като я показаха как обижда Виктория изтри всичко и спря да пише.

Засега само Дениз пази образ. Иначе според мен без камери и тя би се отпуснала да си покаже стария каруцарски образ. За 1-2 години чак толкова няма как да е помъдряла.

# 2 048
  • SF
Дениз наистина е неузнаваема. Браво, че се владее.

# 2 049
Кристина е голяма простачка като се напие пред “скритите” камери. Както говори с кой и къде е спала, после обяснява че ако се натисне на Орлин той нямало да я иска.
В началото пишеше едни дълги поговорки в Threads за това как не трябва да съдим хората по външен вид и като я показаха как обижда Виктория изтри всичко и спря да пише.

Засега само Дениз пази образ. Иначе според мен без камери и тя би се отпуснала да си покаже стария каруцарски образ. За 1-2 години чак толкова няма как да е помъдряла.
Гледах някакви кадри как си прекарват на плажа по двойки в едни като къщички, всяка двойка се усамотила, и като дойдоха да ги снимат, се намусиха веднага, според мен, повече време имат без снимки те. И Дениз трябва да се е показала що за стока е.
Пък и щом са им дали телефончетата, играта се изменя. Едно е да знаеш коя е Дениз, друго е да не знаеш. Изгубва се чара на неизвестността. Разцъкваш Гугъла и научаваш всякакви компромати.

# 2 050
На мен Дениз ми симпатична, не е злобна и притежава емпатия. Нещо което в тези формати е рядкост. Харесва ми, че не е комплексарка на тема външност и не е супер повърхностна тип талията ми е 58см.

# 2 051
  • Sofia
Днес ми попадна клип в инстаграм на Дениз как ѝ боцкат устните.

# 2 052
Виктория ще се изложи , ако толкова се впряга за човек , който познава от един ден 😅

# 2 053
Пък и щом са им дали телефончетата, играта се изменя. Едно е да знаеш коя е Дениз, друго е да не знаеш. Изгубва се чара на неизвестността. Разцъкваш Гугъла и научаваш всякакви компромати.
Това с телефоните трябва да се изясни. Още в пролетния сезон ми направи впечатление, че една от участничките беше постнала селфи покрай басейна на къщата с други участнички - всички бяха излязли по различно време, така че не е възможно да е било след изгонването. Дали им дават техните си телефони от време на време, колкото да пишат на близките си? Или пък им дават някакъв оборотен телефон, който може да ползват? Доста странна работа.

# 2 054
Кат за Мерлин Монро от Тему си е екстра.

Общи условия

Активация на акаунт