Любители на котки - Тема 210

• 30 334
  • 763
  •   3
Отговори
# 570
Момичета, с наближаването на празниците сериозно се замислям как да имаме елха, защото това чудо Джулинатора няма да и прости. Joy
Тя сега расте, всичко и е интересно, забавно, любопитно, а една елха ще е благодат за нея с толкова топки, гирлянди, светлинки и дрънкулки. Отсега виждам елхата как припада. Joy Домашната коледна украса също. Joy

# 571
  • До хладилника, който обичам
Вече трета година не смея да си сложа стъклени украшения с три котки подред. Окачвам сламени и текстилни, и тая година пак така. Даже звездата ми е сламена. Не могат да устоят.

# 572
  • Враца
Аз също се чудя как ще украсяваме. ММ купил и нови лампички за прозорците. Не стига, че тя още скача по пердетата, тогава ще е ад. Дори стикерите за прозорци ще съсипе. Просто не знам как се украсява с коте на 6м 😁. Освен да вземем някаква мини елхичка и да я качим на високо, което е предпоставка за катерене и бутане. Децата предложиха да изнесем елхата на терасата, тъкмо и на Дядо Коледа ще му е по-лесно с подаръците. Но пък трябва да му изнесем бисквити и мляко и туршия за елените. 😁

# 573
Тази година ще посрещаме Коледа с 2 броя котки. До сега Сина никак не отразяваше елхата. Но сега като се подгонят и....всичко наред припада Joy

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 20:54 от cardhu

# 574
Пиратчето кой знае колко не се заиграва с елхата.
От малко си е такъв. Пипа, но не много настоятелно.

# 575
  • Свети Влас
Ние слагаме една малка на едната маса.

# 576
  • До хладилника, който обичам
Искам да украсявам все пак, въпреки котките. Моето решение е с нечупливи играчки и по-малко. Всяка сутрин събирам по 6-7 от земята, разбира се, но поне нищо им няма. Една Коледа с Цура като бебе, една с Минка на 6м, и сега с Мара, ще е на 8 месеца тогава... претръпнах. После чак до октомври намирам играчки, забутани по тайни ъгли, те сами си ги вадят по някое време. Не е никак идеално, ама не мога да не украся, въпреки домашните терористи Grinning
Пък дано Коледа 2026 вече всички са достатъчно улегнали и да имам цяла елха.

# 577
  • София
От години нямам украса и не ми тежи, имам прекрасни същества, които ми красят.

# 578
И на нас ще ни е първата Коледа с Бела. Лъки от години не закача украсата, но Бела си е бебе и сигурно ще е купон. Само пластмасови играчки, но все пак се надявам да не я пренареждам всеки ден тая елха...

# 579
Машите не се впечатляват особено.
Слагам 2-3 топки най-долу да могат да си свалят ако им стане интересно.
Но сме имали изпълнения. Преди слагах елха до тавана. Шошо като малък съм го хващала покатерен по “ствола” на елхата.
О няколко години слагам само половината елха .

# 580
Тази година смятам да не празнувам Коледа. Годината ми отне много. Спомените не ме топлят. Ще бъде една тъжна и празна епоха от живота ми... Мисля да се отдам на чистене през празниците. Все не мога да си изчистя и подредя къщата. Няма да подновявам нищо. Искам всичко да си остане по старо му, така както Канела си го знае, но чисто и подредено, както тя обича. Продължавам да сменям купичката ѝ с водата и тоалетната ѝ.
Ще живея като Хачико. Тя го заслужава. Друго и без това няма смисъл.

# 581
Мая ❤️ женската космата версия на моя Тобчо 🖤❤️.
И на мен страшно много ми липсва. Открих негов двойник във фейсбук, такъв рев му ударих като я видях тая котка. Моето момченце, 9 месеца вече не мога да го преживея и чакам да се върне.
В един момент ще си взема негов дългокосмест двойник. Дългокосмест, защото са ми любими, котка с неговите външни белези няма да е той, но ще ми е някаква утеха, че може и да е преродената му душичка.

# 582
Пробвах кауфландските пелети, за които Морковелка спомена. Доволна съм. Миризмата намаля с 50%. Смесвам ги с бентонит, иначе не влизат само на пелети. Но пак си спестявам чистене, обем, тегло и миризма с тях. Само дето ги няма във всеки Кауфланд... Някой пробвал ли е ДМ-ските пелети?

# 583
Да ви се оплача, това котешко акне не минава. Трета седмица мажа, дерматоложката каза, че е упорито, гадно и не минава никога напълно и затова иска да не дава сега антибиотик....ноооо обръснах ѝ брадичката, мажа, търкам коричките, и вчера намерих ново петно с пъпки, мазах го и сега гледам до кръв го е раздрала. Честно вече се изнервям.

# 584
Не го мажи. Ще се изчисти от самосебе си.

Общи условия

Активация на акаунт