Ковид по време на бременност

• 973
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Аз раждах миналата година с Ковид, след направен тест, разбира се. Изписаха ми лекарства, съобразени със състоянието ми. Не ги помня, някакви банални бяха. Докторите знаят най-добре. А винаги можете да потърсите и второ мнение, и трето...

# 31
  • София
Специфично е като си бременна да караш Ковид. Но каквото било било! Пазете се и така

# 32
90% от всички настинки са причинени от вируси, и всички те се лекуват по един и същи начин, с няколко изключения, както и вече беше написано по-горе. Но все пак момичето е бременно, и поне да се изключат някои варианти, дори само за нейно собствено спокойствие.

# 33
Момичета връщам се от болницата утре ми е термина,апарата отчете 3 контракции. НО от вчера не ми е добре сутринта пулса ми беше 140 150 в болницата над 120 на кардиолог ходих пак 120 130. Едни казват, че е нормално други не. Вчера ме тресеше много...... И какво се оказа с Ковид съм пред раждане, много ме е страх..

# 34
От вируса е този пулс. Но е доста висок.
Не ти ли дадоха нещо?
Понеже цял живот съм с висок пулс, по други причини, дори и като бременна, валериан сваля. И е безвреден за бременни. Но си питай пак доктора.
Леко раждане и бързо оздравяване! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт